(c97c1da2-312c-4a28-bcc3-487aad38cbae) - c97c1da2-312c-4a28-bcc3-487aad38cbae

Vierailija

This thread contains comments for topic "c97c1da2-312c-4a28-bcc3-487aad38cbae" (id=c97c1da2-312c-4a28-bcc3-487aad38cbae) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Nyt en kirjoita pitkää viestä (Eilen kirjoitin tooosi pitkän viestin mutta tuli säkäväkäpimaus niin se ei tullut perille).Paljastatte kyllä vähän liikaa niistä lehtien tarinoista.Esim. Sanotte että johtis on Vicarin piirtämä missä Aku on saanut uuden ammatin jossa hän ottaa kuvia julkkiksista.Toinen tarina on Aku-seikkailu. Kolmas ja viimeinen on Karhukopla toilailu jonka on pirtänyt Andrea Ferraris ja kuvassa Aku ja Teppo taistelevat Bas Heymansin piirtämänä. Siinähän voi heti päätellä minkälaisia tarinoita tulee. Ja sitten keskiviikon lehden arvosteluun: Akkarin paras tarina oli Rodriguesin "Hyödyllinen vika" Arvosana:9 .Mikki tarinasta en oikein pitänyt ja se oli lehden kolmanneksi paras tarina Arvosana: 7.Lehden 4. ja huonoin tarina oli Karhukopla seikkailu joista en koskaan pidä,en sitten millään.Arvosana:5 Marsalin "Älä jätä huomiseen oli hyvä! Vitsisarjat ovat aina hyviä ja niitä pitäisi tulla lisää.Arvosana:9 Lehden arvosana:8½

Vierailija

Mielenkiintoista! Eikä missään nimessä ole liikaa kerrottu, ja joka ei halua mitään tietää, ei sitten lue. Kiitos vaan ja jatkakaa!

Vierailija

Hmm..Ehkä hivenen liikaa, mutta erittäin vähän. Kuitenkin sitten ainakin tietää, minkälaista on tulossa. Se paljastus ainakin käy, että laitatte yhden ruudun seuraavasta lehdestä, sekä kerrotte hieman piirtäjistä, ja käsikirjoittajista, mutta onneksi sentään jätätte paljastamatta aina sellaiset kaksi tarinaa. Ja muuten, tämän viikon lehti oli ihan hyvä. Eli Bara bra. Varsinkin johtosarja, sekä Karhukoplan tarina, jossa yksi Karhuveikoista, ei malta olla lipaisematta vähäsen edes luumua. Taisi olla se, joka on perso luumuille. ;D. Arvosana lehdelle: 9-.

Vierailija

Juonipaljastukset voisi poistaa blogista että pysyy jännityksessä uuden mitä uusi akkari sisältää. pienet vihjailut ei ole pahaksi mutta jos tietää liikaa hyvästä sarjasta lukemisesta menee maku.

Vierailija

Voisiko kuukauden palkintotehtäväksi tulla äänestys jossa lukijat päättävät seuraavan numeron sisällön?

Vierailija

Huh!? King Henkka, viestisi oli piitkä todella. Kunnon maratonien maraton!!! Ja karhukopla tarina oli aika huono, en pitänyt paljon. (Anteeksi puoliasiaton viesti....Ei ole todellakaan tapana, mutta tuo King Henkan viesti...)

Vierailija

Joo, mielestäni liikaa te siellä blogin kirjoittelussa kerrotte mitä tuleman pitää... ...tietää mitä odottaa. Ei jännitystä ollenkaan... Parantakaapas sitä! Ja akkari oli keskitasoa, arvosana oli semmoinen 8½. Ja hyvää viikonloppua sinne toimituksellekin!

Vierailija

Paljastuksia vähemmän. Osaan melkein jo arvata mitä tuleman pitää kun paljastelette. Pitää sitä jännitystä keskiviikkoisinkin olla.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat