Oletko lukenut uusimman Roope-sedän ja jos olet niin mitä mieltä olet siitä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mulle tuli tänään ja oli kyllä parempi kuin aikoihin. Nauroin joka tarinan aikana ainakin kerran. Varsinkin Mikki-tarina oli todella hyvä juoneltaan ja muutenkin hauska. Cavazzanon klassikko oli myös loistava, varsinkin kun karhukopla räjäytti Roopen rahat taivaalle. Lisäksi lehdessä oli pitkästä aikaa ATP-tarina.

Kommentit (11)

Vierailija

salama kirjoitti:ATP tarinassa tais olla pieni virhe,koska eikö Touhon koodi nimi oo ToTa12,mutta siinä tarinassa se oli ToTa3.

Enpäs huomannut lukiessani virhettä. Joo oli kyllä ihan hyvä Ropsu etenkin , kun oli atp pitkästä aikaa.

Vierailija

Mikki-tarinan laatu johtui kyllä ihan käsikirjoittajasta. Turha edes ihmetellä sen kelvollisuutta vai eikö kukaan tiedä, kuka Casty on? Ehkä viimeinkin laadukas Mikki osataan yhdistää kyseiseen henkilöön. Lukiko kukaan lehden artikkelia? Kannattaa muistaa siinä mainittu nimi jatkossakin. Kyseessä on nykyajan yksi parhaimmista käsikirjoittajista ja Tito Faracin rinnalla parhaimpia Mikki-tekijöitä tällä vuosituhannella. Tervetuloa taas Mikki Hiiren kulta-ajan seikkailuihin. Ehkä viimeinkin Mikkiä vihaavat saavat tietää, millainen Mikki oli entisaikaan ja millainen hänen kuuluisi nykyäänkin olla. Että nykyaika osaakin olla hämäävä.

Vierailija

ATP tarina oli ehkäpä paras ja vihdoin hyvä Mikki sarja. Tykkään siitä vihollisesta tuplajekku tai mikä se oli. Cavazzanon tarina oli hauska koska karhukopla yritti taas vohkia roopen rahat mutta eipäs onnistunutkaan.

Vierailija

Mikko M kirjoitti:Mikki-tarinan laatu johtui kyllä ihan käsikirjoittajasta. Turha edes ihmetellä sen kelvollisuutta vai eikö kukaan tiedä, kuka Casty on? Ehkä viimeinkin laadukas Mikki osataan yhdistää kyseiseen henkilöön. Lukiko kukaan lehden artikkelia? Kannattaa muistaa siinä mainittu nimi jatkossakin. Kyseessä on nykyajan yksi parhaimmista käsikirjoittajista ja Tito Faracin rinnalla parhaimpia Mikki-tekijöitä tällä vuosituhannella. Tervetuloa taas Mikki Hiiren kulta-ajan seikkailuihin. Ehkä viimeinkin Mikkiä vihaavat saavat tietää, millainen Mikki oli entisaikaan ja millainen hänen kuuluisi nykyäänkin olla. Että nykyaika osaakin olla hämäävä.

Minä en kyllä vihaa Mikkiä ollenkaan, päinvastoin.

Vierailija

Cavazzanon tarina oli tosi hyvä ja piirrosjälki oli siinä mahtava. ATP tarna oli yksi huonoimmista lukemistani ATP tarinoista. Mikki tarina oli mulle positiivinen yllätys.

Vierailija

ATP, pitkästä aikaa:D ja Mikki oli kyllä tavallista parempi, vaikka Eka Vekaran mukana olessahan ne onkin lähes poikkeuksitta hyviä

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat