Sähköiset Sarjakuvat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli nyt on ilmestynyt Wall-e sarjakuva jonka voi lukea täällä sivulla. Mitä mieltä olet koko ideasta ja haluaisitko lukea muitakin lehtiä kuten aku ankkaa tai roope setää? Täällä keskustellaan siitä aiheesta.

Sivut

Kommentit (17)

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Etusivulta tosiaan pääsee. Ja sen voi lukea, jos on tilaa Aku Ankkaa. Itse en Wall-e:sta nyt niin kovin kiinnostunut ole, mutta ehkäpä selaan sen silmäillen läpi tylsyyttäni joku kerta. Vastasin siihen kyselyyn, jossa kysyttiin näistä sähköisisti sarjakuvista.

Ideahan on ihan ok ainakin jossain määrin. Ihmiset, kun ovat paljon netissä jne. Joten sähköinen sarjakuvan lukeminen voi toimiakkin ihan suht hyvin. Onhan se ihan ok, että voi lukea netissä sarjakuvaakin. Paljon netissä on kyllä mitä tehdä, mutta sarjakuvia ja varsinkin Aku Ankkoja olisi tavallaan hieno lukea netissä. Itseni kohdalla toki tulee Aku kotiin, joten sinänsä ei tarvitsisi sitä netistä lukea, jos pystyisi. Ja maksullinenhan se olisi, sehän on selvä. Eihän se kannattaisi, jos ihmiset netistä lukisi aina ilmaiseksi.

Yleisesti tuosta sähköisestä lukemista voisin sanoa, että se on suht helppoa, mutta sivujen vaihto jne. takkuaa tavallaan hieman. Jos sarja on kesken niin nopeastihan sen sivun pitäisi vaihtua, eihän sitä malta odottaa. Eli en lukenut sitä Wall-e:a, mutta kokeilin tuota miten se nykypäivänä toimii ja tuommoista jäi siitä mieleeni.

Vierailija

En halua että ainakaan mitään ankka tarinoita tulisi nettiin. Itse ainakin tykkään lukea tarinat mieluiten lehdistä tai kirjoista. Lisäksi samalla myös keräilen sarjakuvia joten jos niitä lukee netistä kirjahyllyt olisivat tyhjät ja siitä en ainakaan minä pitäisi.

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:Missäs tämä Valle-e sarjakuva luuraa?

Mene etusivulle ja paina iso Walle kuvaa jossa lukee jotain sarjakuvasta, ja kun olet sitä painanut pääset toiseen paikkaan ja sieltä klikkaat jotain missä lukee lue tai jotain sinne päin. Eli menet etusivulle ja löydät sen sieltä päivän kysymyksen vierestä.

Vierailija

Niin juuri Henkka että helppoahan se on mutta enpä juuri tarvitse Akua, Extraa ja Roopea netissä luettavaksi koska tilaan ne. Mutta onhan se helppoa jos ei halua keräillä esim roopea.

Vierailija

Tämähän on hyvä juttu! Tosin en ole vielä huomannut saatikka lukenut sitä. Käynpäs kurkkaamassa, ja arvostelen sitten.

Vierailija

Mielestäni se oli aika huono. Sanoista ei saanut selvää, kun se oli, niin pienellä. Muuten se oli kyllä ihan hyvä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat