Kerro kuka on sinun lempikäyttäjä ja perustele miksi juuri hän.

Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Elikkä vähän niinku tällee:

adz, koska hän kirjoittelee koko ajan mukavia viestejä, ei turhaan huuda, ei tee tyhmyyksiä/tyhmiä keskudteluja, hän kirjoittelee aiheelisia viestejä.

Noin tuossa oli minun valintan/esimerkki. Tää oli muuten mun 500 viestini!! jihuuuu.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Kommentit (11)

Vierailija

Onnea, __Aku Ankka__! Mielestäni paras käyttäjä on Akuhullu97, hän on asiallinen, ahkera ja mukava. Te muutkin olette kyllä hyviä käyttäjiä!

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Onnea minunkin puolestani ___Aku Ankka___:lle.

Paras käyttäjä minusta on Mac Ducky alias MaD alias Ismo alias Toppahaalarimies alias kalajuttuilija. MaDillä on huumori kohdallaan (lue keskustelu Millaiseksi kuvittelet...?), hän oli aktiivnen ja ahkera ja kirjotti hauskoja ja asiallisia viestejä.

Vierailija

Hmm... Ehkä Mc Skeptik 2nd, koska hän perustelee hyvin mielipiteensä ja hänen viestinsä ovat asiallisia ja hauskoja.

Vierailija

Akuhullu97 koska hän on hauska, kirjoittaa asiallisia viestejä, todella iso fani, hyvä keräileen Akuja ja muutenkin reilu tyyppi! Onnea __Aku Ankka__ 500 viestistäsi!

Vierailija

Hmmm. Ehkä huumorin puolesta Sami 96 tai MaD asallisia viestejä kirjoittelee wonderlust joten en osaa sanoa kaikki on yhtä hyviä paitsi trollit

Vierailija

Kiitos ___Aku Ankka___ja onnea viestimäärästä. Tuota noin eilen poistettiin tämäntapainen viestiketju, ylläpidon/jonkun ankkistin mielestä ei oikein sopivaa, kai. Joten en voi sanoa mitään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat