Ilta-Pulun viikon artikkeli!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämän kisan ideana on, että annan jonkin aiheen, josta koetetaan keksiä mahdollisimman repäisevä artikkeli. Jokainen osallistuja kirjoittaa oman artikkelin. Vajaan viikon päästä maanantaina alkaa äänestys, joka kestää koko päivän. Tiistaina lasken äänet, kerron mikä artikkeli voitti, ja annan uuden aiheen repäisevään lehtijuttuun.Selvä? Okei, tämän viikon aihe on Ankkalinnan palloseuran voitto FC Parsalonasta mestarien liigan loppuottelussa.

Jos kysyttävää löytyy, kysykää.

Sivut

Kommentit (70)

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Ankkalinna nollasi Parsalonan tähdet.

Ankkalinna Palloseura voitti kotikentällään Ankallisstadionilla eilen pelatussa ottelussa FC Parsalonan vaatimattomasti lukemin 17-0. Ankkalinnan tähti ottelussa oli Agueldinho, joka iski 14 maalia. Ankkalinnan maalissa torjui pallot varmasti T.Unari. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla hän torjui taidokkaasti Parsalonan avopaikan, kun hän oli puolessa kentässä soittamassa puhelimella kotiin. Hän heittäytyi keskiviivalta omalle maalille ja torjui pallon, jonka Parsalonan Leijona Massi oli laukonut. Ankkalinna johti ottelua puoliajalla 1-0, mutta toisella puoliajalla Ankkalinna jyräsi vastustajan maanrakoon. Parsalona selitti syyksi sitä, että heidän pelaajansa olivat syöneet niin paljon sipsejä, kun he olivat matkalla Ankkalinnaan.

Vierailija

Ai oliko se FC Parsaloona? No laitan sen.

Vaikeuksien kautta:

Ankkalinnan Palloseuran voitto tapahtui eittämättömän, mielenkiinnon kohteen alaisena. Vaikka Parsaloonan kärki Donaldinho, sekä Eamuel Sto'o pyörittivät Parsaloonan peliä kärjessä, se sai tyytyä harmillisen ärsyttävään tappioon Ankkalinnaa vastaan. Ankkalinnan miehet Lari Jitmanen sekä Farko Morssel olivat käsittämättömän kiihkeinä ensimmäisestä voitostaan Parseloonaa vastaan. Ensimmäinen maali syntyy Donaldinhon peippailusta tavallisella tyylillään, ja loppu syöttö Ankkalinnan Jimi Kovakallon haarojen välistä Eamuel Sto'olle. Kello näytti 27.56. Sitten olikin Ankkalinnan vuoro. Lari Jitmanen tekee täysin saman kuvion, kuin Donaldinhon, ja syöttää Parsaloonan joukkueen puolustajan Prish Cuyolin haarojen välistä, Farko Morsselille. Kun puoliaika on käsillä peli on edelleen 1-1, Ankkalinnan stadionin hämyisässä sateessa. Kun puoliaika loppuu, ja pelaajat marssivat kentälle, sade on lakannut. Se antaa uutta virtaa Parsaloonan pelaajille, ja he tekevät lukemat 1-2. Pelikello näyttää 77.30, kun Farko Morssel saa pallon Jimi Kovakallon avauksesta. Morssel tykittää härän lailla kierteen alakulmaan, kuin Pekshman ikään vuonna 2002 Kreikkaa vastaan. (Oikea peli. Maali tuli vaparista. Ja sekin oli 2-2 tasoitus). Peli jatkuu tasaisena, kunnes Parsaloonan puolustaja Prish Cuyol herpaantuu, ja Jitmanen nappaa pallon, kuljettaa sitä kohti vastustajan maalia. Maalivahti on härän kokoinen, mutta vikkelä ja hassun näköinen, kuin pureman saanut simpanssi. Jitmanen laukoo pelin 3-2, kun pelikello näyttää 89.30. Peli on siinä, Ankkalinna on voittanut. Tosin Parsaloonan ilo ei kauan kestä, sillä Donaldinho siirtyy Real Madridiin ensi kaudeksi.

Saattoi olla aika tylsä. Voi näyttää selostusmaiselta tuo.

Mukana oli oikeita pelaajia Samuel Eto'o, Ronaldinho = (Ronaldo de Assis moreira), Jari Limtanen ja Marko Forssel. Sekä tietysti kokenyt Barceloonan kippari Chris Puyol.

Vierailija

Ankkalinna voittoon!

Ankkalinnan palloseuran sensaatiomainen kausi sai jatkoa, kun suojattimme venyivät komeaan voittoon FC Parseloonasta Mestarien liigan loppuottelussa. Peli käytiin Parseloonassa, ja isännät olivatkin niskan päällä ensimmäisen puoliajan. Ajassa 15. minuutilla isännät menivät johtoon Javin komealla kanuunalla. Vieraat ryhdistäytyivät toiselle jaksolle, kun joukkueen valmentaja Koutsi piti varsinaisen palopuheen pojille. Ja eikä aikaakaan, vaan pallo oli pelattu maaliin. Sen laukoi ajassa 46. minuutilla Donald Inho. Sitä seurasi hänen kaksi seuraavaa maaliinsa ja hattutemppu oli valmis. Parseloona sai hieman kavennusta kun Ankkaesta laukoi 3-2 kavennusmaalin. Koutsi oli innoissaan ottelun loputtua ja totesi haastattelussaan, että tämä oli hänen valmentajauransa kohokohta. "Tämä voitto oli mahtava! Sen on ansainnut koko Ankkalinna. Tuomme pokaalin varmasti Ankkalampeen uimaan!" Koko muu joukkuekin oli innoissaan. Näin siis Ankkalinnan Palloseuralla.

Vierailija

Voisin kysyä ennen kuin rustaan jotakin, etten höpötä puutaheinää. Siis Ankkalinna voitti Parsaloonan? Missä tapahtui(vai keksitäänkö itse)? Voittivatko he siis finaalin? JK. En ole mikään hirvittävä futisfani, joten en oikein tiedä näitä juttuja...

Vierailija

Niin, APS voitti FC Parsaloonan. Paikan saa päättää itse. Ja nyt vauhtia, päätoimittaja vaatii juttua!(Vielä vajaa viikko aikaa.)

Vierailija

Akuking kirjoitti:Jaa, tämä on kiperäaiheinen keskustelu. En keksi oikein mitäään artikkelia.<br />

<br />

Alla on artikkelini:<br />

<br />

--------Huipputulos--------<br />

<br />

20.9.2008<br />

Jalantus - FC Bayreni Muncheni 12:1<br />

Jännittävä iltapeli alkoi klo 23:45. Pelaajat olivat väsyneitä kuin unikeot FC Bayreni Munchenilla, mutta Jalantuksen pelaajat olivat kaikki ottaneet kaksi pullollisen extra vahvaa hereillä pitämistabletteja. Kun peli alkoi keskialoituksesta, rupesi yksi FC Bayrenin pelaaja mumisemaan unissaan, sehän ei Jalantuksen Lainonel Mussia juurikaan haitannut, paitsi FC Bayrenin valmentaja raivostui äkillisesti. Jalantuksen valmentaja oli hyvin tyytyväinen ja maltillinen. 10 sekuntia ottelun alkamisen jälkeen oli Carl Nurnestorooly tehnyt maalin ja Jalantus johti ottelua 1:0. No kyllä FC Bayrenillakin käväisi pikainen tuuri sillä Ulf Orkusen lentopotku lensi mahtavat 4 metriä pitkän matkan 30 senttimetrin korkeudessa suoraan Laf Lyhtille ja hän oli ehkä Bayrenin vähiten unisin pelaaja, siinä oli Bayrenilla mahdollisuus ja niin olikin, eli hän kikkasi Tarmo Törkyn Jalantuksesta ja laukoi aikamoisen roikun ja hän esteli muita vastustelemasta ja potkaisi pallon suoraan ilmasta maaliin! Kyseisen joukkueen valmentaja oli hyvin hämmästynyt Lafin tekemästä maalista. Loput ottelusta menivät sitten Bayrenin maaliin. <br />

<br />

Maalitilastot:<br />

1:0 Carl Nurnestorooly(Jalantus)<br />

1:1 Laf Lyhti(FC Bayreni Muncheni)<br />

2:1 Lainonel Mussi(Jalantus)<br />

3:1 Rogededer Ranskis(Jalantus)<br />

4:1 Lori Ankkala(Jalantus)<br />

5:1 Tarmo Törky(Jalantus)<br />

6:1 Usan Bolttari(Jalantus)<br />

7:1 Asa Fabowell(Jalantus)<br />

8:1 Lainonel Mussi(Jalantus)<br />

9:1 Tarmo Törky(Jalantus)<br />

10:1 Usan Bolttari(Jalantus)<br />

11:1 Lori Ankkala(Jalantus)

Niin. Kannattaa lukea ensimmäinen viestini, siinä selitän sääntöjä. Artikkeli oli kuitenkin ihan hyvä. Oman ääneni saa mikasyynimaan artikkeli, vaikka siinä olikin aika paljon kirjoitusvirheitä.

Vierailija

Ankkalinna jyräsi!

Ankkalinnan palloseura voitti eilen kymmenen aikaan

FC Parsalonan, joka johti ottelua vielä viimeisillä minuuteilla, mutta ajassa 87:42 Ankkalinnan pallopoika Arto Ankkalainen potkaisee tasalukemat 2-2, jonka jälkeen Yrmy Hanhilainen laukoo kulmapotkusta voittolukemat 3-2 Ankkalinnalle. Pelin ensimmäinen puoliaika oli Ankkalinnalle suotuisa, koska Ankkalinnan miehet tekivät 2 ensimmäistä maalia. Puoliajalle mentäessä tilanne oli 2-1.

Tupu&Hupu&Lupu
Seuraa 
Liittynyt2.6.2008

-Katajasydän- kirjoitti:

Mirkku kirjoitti:Madred. Ankkalinnan palloseuran ja FC Parseloonan välinen ottelu Madredissa päättyi komeasti Ankkalinnan hyväksi maalein 3-4. Ottelua käytiin yömyöhään kaatosateessa. Yleisössä oli ennätysmäärä faneja, sillä lipuissa oli tapahtunut yllättävä virhe, jonka johdosta jokaiselle istuimelle oli varattu kaksi henkilöä. Ottelu oli tasainen, puoliaikaan asti tilanne oli 1-1, maalit Pekshamin(FC Parseloona) ja Hyypiön(AP) tekemiä. Heti kymmnenen minuutin kuluttua tauosta Nuno Komes(FC Parseloona) veti komean maalin ylänurkkaan, mutta sen jälkeen taas Torrez laukoi Ankkalinnalle maalin, jota Kasillaskaan ei voinut estää. Pelin tilanteen ollessa 2-2 tuli niin monta paitsiota, ja Ankkalinna ampui kerran ylärimaan ja vasempaan tolppaan, Parseloonakin sai lauottua kertaalleen kudin, jonka sai juuri ja juuri Ankkalinnan maalivahti Puffon torjuttua. Sen jälkeen Kannawaro(AP) iloitsi itse tekemästään maalista suoraan vastapuolen verkkoon, mutta pian sen jälkeen Luka Tony tasoitti 3-3. Ihan viimeisillä minuuteilla Kvellström potkaisi alanurkkaan maalin, joka mahdollisti AP:n voiton.&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

Heh. Eikös ollutkin kivoja nimiväännöksiä??

Jep, väännökset on Akkarin suola. Tässä minun artikkelini:<br />

----------------Kuraa ja kyyneliä--------------------<br />

Eilen kello 10:00 Parsalonassa alkoi järisyttävä kamppailu, joka päättyi kello 11:32 Taavi Kuidun(APS) täräytettyä yläriman kautta laukauksen, jota ei voinut estää edes hän maanmiehensä ja maailman paras maalivahti Kasiallas. Peli oli alusta loppuun tasaista, viihdyttävää ja kuraista. Parsalonaa nimittäin riepotteli mahtava kaatosade vain puolta tuntia ennen peliä. Tämän seurauksena Kamppi Nou-stadion oli litisevä, kurainen nurmimatto, jolla juoksenteli kaikkiaan 22 pelaajaa+tuomarit. Ensimmäinen maali tuli vasta toisen puoliajan alussa, ajassa 51:42,jolloin kurainen Liuos Vaha(APS) sihtasi tarkasti läpiajossa tolpan kautta alanurkkamaalin. Pian tämän jälkeen Liuos El Massi saa pallon Buyolilta, jatkaa sen Donaldinholle, joka puolestaan harhauttaa APS:n puolustajat, kuljettaa pallon laitaan ja keskittää sieltää suoraan Kierre Henrin otsaan. Verkko heiluu, ja Jens Lehmä noukkii pallon maalista.-Märän pallon. Sen jälkeen peli heiluu tasaisena kummassakin päässä, mutta maalia ei tule. Mutta ajassa 88:32 tapahtuu jotakin, mikä saa koko stadionin kohahtamaan. Nono Games(APS) sieppaa pallon keskialueelta, lähtee pinkomaan vimmatusti kohti Parsaloonan maalia. Kun hän on juuri laukomassa, brasilialainen Vaka tulee takaa liukumalla, osuu kantapäähän, ja...Rankkari!<br />

<br />

Stadion kuohuu, Vaka painelee suihkuun punaisen kortin saattelemana, ja Taavi Kuitu määrätään laukomaan. Ja loppu onkin historiaa...<br />

<p />

Sitten tietysti on vielä kuvia ja kaikkee muuta hienoa, mutta tuossa nyt oli se teksti.

Entäs minun väännökseni?

Vierailija

Eipähän ole kauheasti vastauksia tullut, mutta nostelenpa tämän nyt:

---------Muinaisen viikinkikuninkaan kypärä!--

Indiana Hopo on tehnyt erittäin tärkeän arkeologisen löydön, hän on löytänyt Hurmold Harhaisen kypärän!

Kypärä löytyi kaukaa Skandinaviasta, tarkemmin sanoen Norjasta. Hurmold Harhaisen kypärää on etsitty

jo puolitoista vuotta, siitä lähtien kun maanmiehemme Aku Ankka vahingossa romahdutti Hurmoldin linnan

eteläisen tornin sytyttämällä siellä dynamiitin palamaan luullen sitä kynttiläksi. Mutta kuten varmaan muistattekin,

tapahtui onni onnettomuudessa: raunioiden seasta löytyi vanha käärö, jossa luki paljon vihjeitä tarumaisen, muka vahingoittumattoman kypärän löytämiseksi.

Nyt, runsaat kahdeksantoista kuukautta myöhemmin, seikkailija-arkeologi Indiana Hopo on löytänyt tarumaisen kypärän. Kypärän rahallista arvoa ei ole uskallettu vielä miettiä, mutta se on varmasti todella arvokas. Lain mukaan kypärä kuuluu Norjan valtiolle, joka puolestaan on päättänyt sijoittaa sen Sohlossa sijaitsevaan Vikinge-museoon. Museon johtaja on todellakin tyytyväinen: "Kypärä on mittaamattoman arvokas, ja kaiken lisäksi kiinnostaa kansaa. Lipputulot lähtevät nousemaan huimasti!" Indiana Hopollakaan ei ole syytä valittaa; hänen nimensä on kaiverrettu kultaisin kirjaimin kypärän yläpuolella olevaan tauluun, jonka lisäksi hän sai erikoistunnustuksen Vikinge-museon johtajalta.

Mutta entäs Aku Ankka? Periaatteessahan hänkin ansaitsee jotakin, sillä hänhän antoi Indiana Hopolle korvaamatonta apua löytäessään vihjeitä sisältävän käärön.

Ei hätää, sillä Indiana Hopo palkitsi hänet ruhtinaallisesti kolmella rekkalastillisella Tuju-lakua.

Siinähän se. Ja nyt jos joku haastaisi...; )

Tupu&Hupu&Lupu
Seuraa 
Liittynyt2.6.2008

P.J. Petkunterä kirjoitti:Noniin<br />

-----------------------------------------Tieteelinen löytö--------------------- <br />

Indiana Hopo kuuluisa seikkailia on löytänyt aleksandrian kirjaston rauniot apurinsa Hessun avulla.<br />

<p />

<br />

Homma hoitui rutiinilla sanoi hessu:kompastun aina johonkin ja tuloksena on arkeologinen löytö, mutta Indiana hoksasi mikä oli kyseessä. Raunion aiotaan kaivaa myöhemmin esille.

Saatte lisätietoja ositteesta ankaliskanava.fi :@ :K

Lisätietoja:Alekssandrian kirjaston rauniot on havaittu todella arvokkaiksi. Taas kerran Indianan ja Hessun nimi historiankirjoihin. Haastattelemme vielä Indianaa:on mahtavaa olla löytöretkeiliä.

PS. Rauniot ovat nyt nähtävissä ankallismuseossa.

PPS. Oliko hyvä tarina?

PPPS. Tosta ei löytyny nimiväännöksiä.

PPPPS. Lisätietoja osoitteesta ankalliskanava.fi

PPPPPS. Aika monta PS.:sää

Vierailija

Iskevä otsikko karhukoplasta:

''Kopla kiikkiin ja kitupiikin rahat holviin.''

''Kopla epäonnistui yrityksessään.''

Vierailija

Madred. Ankkalinnan palloseuran ja FC Parseloonan välinen ottelu Madredissa päättyi komeasti Ankkalinnan hyväksi maalein 3-4. Ottelua käytiin yömyöhään kaatosateessa. Yleisössä oli ennätysmäärä faneja, sillä lipuissa oli tapahtunut yllättävä virhe, jonka johdosta jokaiselle istuimelle oli varattu kaksi henkilöä. Ottelu oli tasainen, puoliaikaan asti tilanne oli 1-1, maalit Pekshamin(FC Parseloona) ja Hyypiön(AP) tekemiä. Heti kymmnenen minuutin kuluttua tauosta Nuno Komes(FC Parseloona) veti komean maalin ylänurkkaan, mutta sen jälkeen taas Torrez laukoi Ankkalinnalle maalin, jota Kasillaskaan ei voinut estää. Pelin tilanteen ollessa 2-2 tuli niin monta paitsiota, ja Ankkalinna ampui kerran ylärimaan ja vasempaan tolppaan, Parseloonakin sai lauottua kertaalleen kudin, jonka sai juuri ja juuri Ankkalinnan maalivahti Puffon torjuttua. Sen jälkeen Kannawaro(AP) iloitsi itse tekemästään maalista suoraan vastapuolen verkkoon, mutta pian sen jälkeen Luka Tony tasoitti 3-3. Ihan viimeisillä minuuteilla Kvellström potkaisi alanurkkaan maalin, joka mahdollisti AP:n voiton.

Heh. Eikös ollutkin kivoja nimiväännöksiä??

Tupu&Hupu&Lupu
Seuraa 
Liittynyt2.6.2008

Noniin

-----------------------------------------Tieteelinen löytö---------------------

Indiana Hopo kuuluisa seikkailia on löytänyt aleksandrian kirjaston rauniot apurinsa Hessun avulla.

- Homma hoitui rutiinilla sanoi hessu:kompastun aina johonkin ja tuloksena on arkeologinen löytö, mutta Indiana hoksasi mikä oli kyseessä. Raunion aiotaan kaivaa myöhemmin esille.

Saatte lisätietoja ositteesta ankaliskanava.fi :@ :K

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat