Ankronikka?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kaipaatteko ankronikka-tarinoita?

Niitä ei lehdissä usein näy...

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Onhan ne hyviä, mutta lisääntymisestä en ole varma. Jumbo on kuin omistettu Ankronikalle ja muille vieraille tarinoille. Tänään lainasin koulussa Ankronikka 7-lehden kun kirjastoauto tuli. Aaah tätä viikonloppua! :) Niin eli Ankronikkatarinoiden lisääntymisestä en osaa päättää, aika harvoin niitä tulee, eli Aku Ankka-lehdissä. Osa Ankronikka-lehden lainaamisen syistä oli, että voisin tutkia, ovatko Ankronikkatarinat vailla vertaansa. Ei ne kovin hyviä ollut ja yksi tarina olikin sellainen mikä on Jumbo 12-kirjassa.

Vierailija

Ankronikka - jutut olivat parhaita juttuja! Toivottavasti niitä tulee lisääkin. :I Myös Ankronikka TV - sarjakin on the best! Ankronikka on paras vapaa ajan ohjelma. Vaikka aika lapsellinen lastenohjelma, silti hyvä :')

Vierailija

En todellakaan... Heimo kukalie on vain niin ärsyttävä ja kaikki Ankroniikka-seikkailutkin ovat aivan orpoja tekeleitä ainakin mun mielestä. Ja Ankroniikka TV-sarjat ovat kahta kauheampia... juu en kaipaa :(.

Vierailija

K.M.Ankka kirjoitti:Kaipaatteko ankronikka-tarinoita?<br />

Niitä ei lehdissä usein näy...

Niin... en oo ajatellukkaan. Onhan ne melko hyviä. Voishan joskus tulla sellainen erikoisnumero jossa on pelkkiä Ankronikka -tarinoita.

Jos niitä haluis lisää, kannattais lähettää toimitukselle viestii, niin ainakin mahollisuudet kasvais.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat