(3a76b8c4-4fc2-4bd4-9bc0-5ba2f226452f) - 3a76b8c4-4fc2-4bd4-9bc0-5ba2f226452f

Vierailija

Uusin akkari oli aika keskiverto. Vicarin luku oli toki ihan huippu, mutta mikki luvusta en pitänyt. Mikki luvut ovat muutenkin aika huonoja. Bernadostakaan en pidä mut onneks sen luku oli lyhyt. Viiminen pitkä luku eli Roope luku oli hyvä, mut harmi vaan et Roopelle kävi lopussa huonosti ja Kulta into piille hyvin.... Hessu minisarjis oli huippu. Näitä vaan lisää! :D

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Ja Touho Ankka on hyvä toheloimaan, Hannu Hanhi ärsyttämään, Mustakaapu varkauksiin, Hansu hanhi velttoiluun ja Roope Ankka bisnes asioissa. Vicarilla ja Paul Murryllä on todellakin kivoija tarinoita.

Vierailija

Uusimman Akkarin tarinat olivat kaikki hyviä. Vicarin tarina oli mukavaa vaihtelua tarinan päättyessä Akun kannalta onnellisesti. Murryn tarina ei ollut hänen parhaimpiaan. Myös viimeinen tarina tarjosi vaihtelua Piin voittaessa Roopen. Ja lempipiirtäjäni EI muuten ole "herra joka on taiteillut muun muassa Roope Ankan elämä ja teot-nimisen eepoksen." En kiistä, etteikö Rosa kuuluisi ankkapiirtäjien eliittiin, mutta Barks on kyllä aina se paras piirtäjä.

Vierailija

Aivan! Jokainen on hyvä jossain. Näin se on. Hannu Hanhi on liiankin hyvä ärsyttämään (Ärh), kun taas Aku ja Touho toheloimaan. Vicar ja Paul Murryn tarinat ovat hyviä. Varsinkin Murryn klassikot. Taitaapas tulla hyvä lehti ensiviikkoisesta, jos tulossa on jonkun kokeneen suomalaisen tarinankertojan juhlavuosi. Toivottavasti tulisi joku Don Rosan tarina, joka saattaa olla mahdollista sekä ei-mahdollista. Tai sitten sen tarinankertojan tarina, jos nyt hänet ymmräsin oikein. No, eipä muuta. Hyvää päivänjatkoa!

Vierailija

ERÄÄN suomalaisen tarinan kertojan juhlavuotta, taidan tietää, mitä tarkoitatte... :D Mainio lehti tulolla...luulisin...

Vierailija

Itse luulisin, että henkilö voisi olla tyyliin vaikkapa Elias Lönnroth, eikä mikään ankkapiirtäjä. Mielestäni johtotarina oli yllättävän hyvä Janetin käsikirjoittamana. Se ei ollut sitä samaa juonta kuin yleensä, ja loppukin oli kiva.

Vierailija

Aivan! Jokainen on hyvä jossakin! Tuo juhlistettava kertoja/kirjailija lieneekö Mika Waltari? Akkari oli normaalin akkarin yläkanttiin. Johtosarjan lopetus oli loistava! Kokonaisarvosana tällä viikolla sinne 9:n pintaan.

Vierailija

Jokainen on hyvä jossain...Valitettavasti! Keskiviikon akkari oli tosi hyvä!Varsinkin nimiväännökset Virne,Hups,Reiska...*reps*. Paras tarina oli johtis ja sille annan arvosanan 9-.Akkarille kokonaisuudessaan arvosana 8-.

Vierailija

Tämän viikon akkari oli hauska...Vicar on vain hyvä ja Paul Murry paras Mikki piirtäjä...Muuten Aku oli hauskaa ja aika normaalia luettavaa, mutta se Bernandon Hiawatha tarina....Onko tämä viittaus Don Rosaan (Joka on todellakin paras piirtäjä/käsikirjoittaja) että saisimme häntä ensi viikon akkariin?

Vierailija

Tupu Hupu ja Lupu ovat hyviä sudenpentuina,Hannu on onnekas,Roope on oikea raha magneetti! "jokainen on hyvä jossakin!"

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat