Rosan Ankkojen sukupuu.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko Rosan ankkojen sukupuu mielestäsi hyvä? Ovatko sukulaissuhteet tai sukulaiset edes niin? Esimerkiksi mestari Carl Barks ei liiemmin pitänyt Rosan hahmojen sukulaisuudesta? Mielipiteitä!

Omasta mielestäni sukupuu on hyvä, mielestäni ne menisivätkin noin...

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Rosan sukupuu on kaikkien aikojen mahtavin ankka fanien muistomerkki.

On väitetty että, Roope olisi Kaino-Vienon sisko mutta, näin ei ole.

Siinä on puolet hahmoista mitä olen nähnyt Rosan Roope Ankan elämä ja teot kirjoissa, esim: Lordi mahakas MacAnkka, Lordi ohrapää MacAnkka tai ritari Kanajalka.

Sukulais-siteet ovat, tehty tarkasti kuten myös omakuvat.

Vierailija

Puhuva Koira kirjoitti:Mun mielestä se on hyvä. Ajattelisin Ankkojen sukupuun just niin kuin Rosakin.

Samoin.:D

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Rosan laatima sukupuuhan perustuu Barksin itselleen tekemään selvennyskartaan. Siinä kartassa mummo ja Roope eivät olleet sukua toisilleen kuin avioliiton kautta, joten eiköhän tuo Barskin muka sanottu mielipide ole jonkun keksintöä. Miksi hän muka mielipidettään yhtäkkiä muutaisi?

Mutta, Rosan tekemä sukupuu on ylivoimaisesti paras, mm. juuri siksi, että se jäljittelee Barksin ideoita ja näkemyksiä niin tarkasti. Kaikki sukulaissuhteet ovat loogisia ja hän ei ole keksinyt nykyaikaan ketään nobody-sukulaisia, jota muut piirtäjät tekevät. Ja Roopen ylempien polvien sukulaisetkin kaikki sentään ovat Skotlannista, niin kuin pitääkin.

Vierailija

Kyllä se on todella hyvä, mutta Taavi Ankka siitä puuttuu. Taavihan on Akun eno(/isoeno), mutta mistähän puolelta? Tuskin se nyt Roopen veli on...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat