Kaikkien aikojen Roope Ankka-tarina?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ehdottomasti "Takaisin Klondikeen" mielestäni! Onko teillä joitakin muita suosikkeja?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

White Agony Creekin vanki on todella hyvä, seuraavaksi on Takaisin Klondikeen. Ehkä kumminkin Rosan tekemä "Kirje Kotoa" on kumminkin paras.

Vierailija

Mary-Kate kirjoitti:White Agony Creekin vanki on todella hyvä, seuraavaksi on Takaisin Klondikeen. Ehkä kumminkin Rosan tekemä "Kirje Kotoa" on kumminkin paras.

Siis tarkoitan tietenkin, että [b]ehkä kumminkin Rosan tekemä "Kirje kotoa" on paras. [/b]

Vierailija

Takaisin Klondikeen on ehdottomasti sellainen. Carl Barksin julkaisemista. Don Rosan sellaisia tarinoita ovat mielestäni Kaikkein mieluisin lahja ja Kirje Kotoa. Todella mukavaa luettavaa ja jännittävää. Ja välillä liikuttavaakin.

Tupu&Hupu&Lupu
Seuraa 
Liittynyt2.6.2008

Jaetulla ykkös sijalla ovat Takaisin Klondikeen ja Kirje kotoa. Sen loppu on niin liikuttava ja Takaisin Klondikessa paljastui että roopekin on pohjimmiltaan hyväsydäminen vaikka ei halua näyttää sitä.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Niin, kuin monet ovat jo sanoneetkin, minunkin mielestäni (ihme, ihme...), on Takaisin Klondikeen. Ei pelkästään paras Roope-tarina vaan ylipäänsä paras tarina!

Vierailija

Kaikkien aikojen Roope tarina on ehdottomasti Barksin Ovela Roope setä. Se tarina kertoo kaiken olennaisen Roopen luonteesta paremmin kuin mikään muu tarina!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat