Ketä ärsyttää vanhojen sarjojen väritys?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, ketä ärsyttää se, että vanhoissa sarjoissa värit ovat miten sattuu ja yli ääriviivojen? Onhan joskus 50-60-luvulla tietysti väritystekniikatkin varmaan olleet erillaisia, mutta silti. Esim. jos punalakkinen ankanpoika (en muista niiden nimiä) pudotta lippiksensä, niin seuraavassa ruudussa lakki puuttuukin sinilakkiselta. (Sori etten muista niiden nimiä).

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

Musta se on vain hyvä juttu, sillä kun kattoo vanhoja julkaisuja, niin värimaailma on aika himmeä ja värit on välillä sekaisin. Varsinkin Barksin tarinat on hyviä kun ne on tussattu uudestaan.

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Ei se ärsytä, mutta kyllä taskarissa huomaa milloin kuukauden klassikko tulee eteen.(siis vaikka ei katso sieltä alusta) Värit on täysin erilaisia verrattuna uusiin tarinoihin. Tosin vanhat tarinat on useimmiten mielenkiintoisempia.

Vierailija

Olenhan minä sen huomannut. Ja ärsyttäähän se joskus, kun sekoittaa sitten hahmot. Tosiaankin, kuten monet ovat huomauttaneet, värit ovat ihan kummallisen värisiä. Ja ne muuttuvat koko ajan. Ei siitä saa mitään selvää..

Vierailija

niis vanhois tarinois on vähä väri virheitä esim aku on ostamas sinistä autoa sit ku se ajaa sil vähä aikaa nii se muuttuu punaseks

Vierailija

Sinäänsä joo, mutta kyllä sen ymmärtää, että silloin niitä ei voitu tehä kovin hyvin. Pienenä kun luin joitain 70-luvun akkareita, niin koska se taivas oli aina tumma luulin, että Ankkalinnassa oli aina ilta. Ja ihmettelin miksi ne meni kouluunkin illalla. :D

Vierailija

Ennen tekniikka olikin erilaista, monta kirjavaa tekijääkin, kyllä se vähän ärsyttää tollaset pikkuvirheet, vanhoisa taskareissa ärsyttää mustavalkoiset sivut..jokatoinen.

Vierailija

adz kirjoitti:Ennen tekniikka olikin erilaista, monta kirjavaa tekijääkin, kyllä se vähän ärsyttää tollaset pikkuvirheet, vanhoisa taskareissa ärsyttää mustavalkoiset sivut..jokatoinen.

Minuakin ärsyttää ne vanhojen taskarien mustavalko homma. Ei minua ärsytä nuo "pikkuvirheet" ollenkaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat