uudistuksia

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

okei laittakaa tänne mitä uudistuksia haluatte näille sivuille ja voisitteko samantien kertoa onko ketään saanut sitä julle ankanpään mitallia laittakaa vielä samaan syssyyn se että kenen pitäisi saada se mitali terveisin pekoni karhu

Kommentit (10)

Vierailija

Pitäisin sellaisesta pelistä, jossa saisi seikkailla yksityiskohtaisessa ankkalinnassa, ja keräillä esim. akun autoa varten jotain ym. muita tehtäviä siihen peliin. Ja se että näkisi kuinka monta on käynyt katsomassa omaa profiilia. :)

Vierailija

Ilo-97 kirjoitti:Pitäisin sellaisesta pelistä, jossa saisi seikkailla yksityiskohtaisessa ankkalinnassa, ja keräillä esim. akun autoa varten jotain ym. muita tehtäviä siihen peliin. Ja se että näkisi kuinka monta on käynyt katsomassa omaa profiilia. :)

SAMA!

Vierailija

Olisi kiva, jos profiilit olisivat täällä samantyyliset, kuin mitä ne on YouTubessa (ei nyt ihan täysin samanlaiset kuitenkaan). Ps. Näitä keskusteluja on tämän verran: 123456789123456789!!

Tupu&Hupu&Lupu
Seuraa 
Liittynyt2.6.2008

Hiukka lisää pelejä ja proffakutsu joka on sellanen et jos kaipaa vaikka MaDia niin painaa kutsu MaD niin MaDin ruutuun ilmestyy P.J Petkunkerä kaipaa sinua keskusteluun uudistuksia. Ja vielä yksityis viestit eli chat.

Vierailija

Onnitteluni, tuhannes tällainen keskustelu! Ja uudistuksia on vaikka milllä mitalla edellisissä keskusteluissa.

Vierailija

pekoni karhu kirjoitti:okei laittakaa tänne mitä uudistuksia haluatte näille sivuille ja voisitteko samantien kertoa onko ketään saanut sitä julle ankanpään mitallia laittakaa vielä samaan syssyyn se että kenen pitäisi saada se mitali terveisin pekoni karhu

ööö mikä se On??????Tahtoisin oikeit sarjakuvii ja pelei lisää sivuille

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat