kenelle

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

siis kenelle pitäisi antaa ankanpään erikoismitali olen varmaan kysynyt tätä mut ei vara venettä kaada

Kommentit (13)

Vierailija

adz kirjoitti:Sen voisi saada vaikka jokainen. Onko täällä ketään potentiaalista ehdokastakaan? Mitkä ovat perusteet.

juuri niin :)

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Plääh! En nyt sano ketään, sillä se olisi epäoikeudenmukaista toista kohtaan. Mielestäni mitalin pitäisi saada se, joka yrittää parhaansa ja on oma itsensä täällä eikä esitä, mitään muuta kuin on.

Jokainen on saanut jostakin käyttäjästä oman kuvan, ja yleensä se on hyvä kuva. Chattailijat eivät kyseistä mitalia saa, sillä he eivät tajua ollenkaan miksi tämä on akuankan nettisivut, eikä Suomi-24.

Onhan se ärsyttävää kun näkee että toinen kasvattaa viestimääräänsä "chattailulla", mutta se on heidän ongelmansa. Jos alat vinkumaan "lopeta jo" niin kasvatat vain omaa viestimäärääsi täällä turhilla valitusviestillä.

Kukaan näillä sivuilla ei ole täydellinen, eikä huonokaan, vaan kaikki ovat mukavia toisilleen paitsi.. no tiedätte varmaan jo itsekin?

Vierailija

Juu, lisätieto tuosta tulevasta "virtuaalisesta mitallien jaosta" kaivataan. Esim:€ Kuinka moni sen saa, millä perusteella sen saa ja koska ne jaetaan, vähän vajaa 2kk aikaa sitten on talvi...Ja syksyllähän sen piti tulla.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

lainaus]adz kirjoitti:Sen voisi saada vaikka jokainen. Onko täällä ketään potentiaalista ehdokastakaan? Mitkä ovat perusteet.

Eijei, ei missään tapauksessa prenikkaa monelle! Muistattekos Aku Ankka -jakson, (jonka nimeä en tietenkään saa päähäni, joku laaksohan se taisi olla) jossa Roope oli Tralla Lan rikkain mies, sillä hän omisti kruununkorkin. Kaikki havittelivat kruununkorkkeja, kun niitä oli vain muutama, mutta kun kaikilla oli niihin mahdollisuus, korkkien arvostus katosi sen sileän tien. Näin se vain menee, pontti on juuri erikoisuudessa.

Kriteereitähän emme tiedä, joten arvuuttelu mitalin (joka siis kirjoitetaan yhdellä l-kirjaimella) saajasta on suhteellisen vaikeaa. Mitä nyt uskaltaisin kuitenkin päätellä ja jopa ääneen sanoa on, että luultavasti homma liittyy foorumikäyttäytymiseen. Miten on, mitä tekee ja miten tekee ja niin edelleen. Mitäpä muuta se voisi olla? Erittäin sopivasti mitalin saajat voitaisiin samalla nimetä käyttäjämodeiksi; modet nimittäin ainakin ansaitsisivat mitalin ja päinvastoin. Enkä vieläkään paljasta omia ehdokkaitani, kyllä teillä varmaan joku haju on, millaisia kirjoittajia arvostan.

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Puhhuh... Minua ei taida pahemmin täällä viikonloppuna näkyä, sillä täällä on curlingturnaus ^^ ja siellä menee melkein kaikki aikani.

Yksi peli kerkesi jo tänään olla ja takkiin tuli ja pahasti. Mutta itse pelasin yllättävän hyvin : P Seittemältä uusiks ^^

Mutta asiaan.

Täällähän oli jossain vaiheessa laajakin arvuuttelukeskustelu siitä, kuka kyseisen mitalin saa. Senkin olisi toki kaivaa ylös, sillä jo sen otsikko ole sentäs kirjoitettu (muistaakseni) oikein... ^^

Omalta taholta katsottuna antokriteerit eivät olisi missään tapauksessa sidonnaisia siihen, kuinka __PALJON__ henkilö on kirjoittanut. Silloin kun ei aina viestin __LAADUSTA__ ole kovin suurta takuuta. Ja sehän foorumien tarkoitus onkin: laatu korvaa määrän. Sen ainakin pitäisi olla merkittävä peruste mitalin saajille.

Koska kyseessä on kuitenkin harvoille jaettava kunnianosoitus, nostaisin itse kriteerit huomattavan korkealle tasolle. Silloin ei tulsi tuostakin jotain tusinamitalia. Eli mitään muutaman sanan viestejä, kiitosviestejä, morjesteluviestejä tai muuta vastaavaa spämmimistä/chattailyä ei sallittaisi mitalin saajalle lainkaan, tai sitten __ERITTÄIN VÄHÄN__.

Jos vastaavaa harrastaa, on foorumin idea jäänyt vähän paitsioon.

Siinä vanhemmassa topicissa jo arvuuttelin, olisiko noilla Julle Ankanpään kunniamitaleilla jotain tekemistä käyttäjämodejen kanssa. Jotenkin se vain tuntuu siltä, kuten Wond sanoikin tuossa aiemmin, että tiukoilla kriteereillä valitut mitalinsaajat sopisivat myös modeiksi.

Ja kun mitalien jako kerran sijoittuu aika pitkälti niille maille, jolloin käyttäjämodejen valinta on tarkoitus julistaa, niin yhteys näiden välillä on hyvin todennäköistä. Tuo mitali olisi samalla aika näppärä tunnus, josta modet tunnistaa.

Kunhan niitä modeprofiileja ei liikaa korostettaisi millään eri väreillä tms. Se olisi hieman häiritsevää. Maksimissaan joku hieno arvonimi nimen ja kuvan väliin, ja se sitten vaikka eri väripohjalla.

Mutta, lopetukseksi sanoisin, että mitalit tullaan tässä jakamaan lähiaikoina, joten ei sitä kannata lähteä tuhottomasti saajia arvailemaan. Antaa asian tulla rauhassa. Ja luultavasti modejen valinta sijoittuu samoihin aikoihin. Todennäköisyys puoltaisi sitä.

Ja mitään nimiä en lähde arvuuttelemaan, sillä siinä ei ole mitään järkeä. Mutta jos mitalin saaja = modet, niin voi jokainen miettiä, mitkä kriteerit silloin asettaisin.

Vierailija

Itse antaisin sen Salverille,jl duckille,wonderille sekä adzille.

Salverille antaisin sen siksi, että hän on niin mukava(eikös olekkin oiva perustelu?)

jl duck saisi sen siksi, että on sivuilla moni puolisesti aktiivinen, jonka voi todeta hänen mitaleistaa.

Wonderlusta ansaitsisi sen mahtavilla viesteillään, jotka ovat melkein aina kymmenen riviä pitkiä

adz saisi sen siksi, ettäneuvoo aina muita ja puolustaa heikoimpia.(sekä pienempiä)

Tietääkö joku milloin tuo tilaisuus on? Olisi kiva tietää, jotta osaisi olla paikalla.:^)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Erittäin originelli idea tehdä topic kys. aiheesta.

Lyhyesti sanottuna antaisin sen tyypille, joka kirjoittaa mukavan pituisia ja asiallisia viestejä (asiallinen on laaja käsite, mutta kierrän pitkän selostuksen sanomalla 'asian kaikissa merkityksissä'), ei chattaile (lievä off-topic on ihan jees, piristävää ja parempi kuin uusi topic jostain pikkuaiheesta, mutta viesti ei saa olla pelkkää sitä aiheen vierustaa), ei harrasta näitä "Kiitti!"/"Samaa mieltä"/"En tiedä" jne. kattavia ja erittäin tyhjentäviä pohdiskeluja eikä tee massiivisia määriä uusia aiheita/kirjoitusvirheitä tahi vedä palkokasveja hengitysteihin joka ikisestä asiasta. Aktiivisuus tiettyyn pisteeseen on suotavaa, mutta vain siihen ei tulisi tuijottaa. Pelituloksilla ei pitäisi olla osuutta asiaan, peleistä saa omat mitalinsa.

Tässä näin tiivistettynä nuo kriteerit, ja voin sanoa sen verran, että tutkassani on pari hyypiötä, jotka tämän prenikan voisivat lunastaa kotiin.

Vierailija

Sami-96 kirjoitti:Juu, lisätieto tuosta tulevasta "virtuaalisesta mitallien jaosta" kaivataan. Esim:€ Kuinka moni sen saa, millä perusteella sen saa ja koska ne jaetaan, vähän vajaa 2kk aikaa sitten on talvi...Ja syksyllähän sen piti tulla.

Niin niinhän sen piti...

Vierailija

kiva kun pidit aiheesta _wonderlust_ ja olet oikeassa siinä ettei peleistä oikein voi antaa sitä mitalia koska niistä saa jo mitalit mutta kerro ihmeessä kenen kuuluisi saada se mitali.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat