Aku Ankka 39/2008

Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Siis mitä mieltä olette tämän viikon Aku Ankka lehdestä? Minusta se oli hyvä lehti, varsinkin tarina nimeltä: Sadetanssi.

Kommentit (12)

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Siru05 kirjoitti:Jaa no en oo viel lukenu

Minäkään en ole. Kohta menen lukemaan sen. Vaikutti hyvältä, kun nopeasti selailin. Ja minitaskari 4: sta oli mainos.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Oikein suomalaisten Akkari, kun kaksi ekaa tarinaa ovat Vainiomäen ja Korhosen käsikirjoittamat. Vainiomäen tarinassa ei ole tavallaan mitään järkeä, mutta on se kuitenkin ihan luettava tarina, ja plussaa Vicarista; pisteet 3/5. Korhosen tarina oli myös todella hyvä verrattuna viime numeron tarinaan. Pitkästä aikaa myös Pikku-Aku tarina Akkarissa ja hyvä niin; pisteet 4/5. Karpin ja Taliaferron yksisivuiset ovat aina hyviä, annan molemmalle pisteitä 4/5. Marco Rotan tarina oli hyvä tarina, vaikka välillä oli huonojakin kohtia; pisteet 4/5. Kokonaisuudessaan tämä lehti oli yksi vuoden parhaista, mutta paras lehti olisi sellainen jossa on Cavazzanoa. Monet toivovat Cavazzanoa Akkariin, joten toivottavasti vielä tänä vuonna toive toteutuu.

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Aika perusakkari... Johtosarja Kai Vainiomäeltä ei ollut mitenkään erityinen tai mieleenjäävä. (Niin kuin ei mikään muukaan tämän akkarin tarinoista.) En pitänyt siitä, että koko ajan oltiin samassa paikassa, siis Roopen rahalaarissa. Pikku-Aku oli ihan ok, ei mitenkään huippu. Ali Papan aarre... Mitä sanoisi... Olisi pitänyt olla pitempi tarina. Ankat vain yhtäkkiä löytävät aarteen. Mutta kaikesta huolimtatta ihan hyvä jatkis, tosin kaukana parhaista. Rotan piirros oli loistavaa. Lisäksi lehdessä oli kaksi Al Taliaferron piirtämää ja Bob Karpin käsikirjoittamaa yksisivuista. Molemmat olivat hyviä, jopa lehden parhaat tarinat. (Jos 1-sivuista tarinaksi voi sanoa.) Kokonaisuudessaan lehti oli ehkä 7 arvoinen, ensi viikolta odotan parempaa.

Vierailija

Yep, Vicarin piirtämä tarina oli loistava. Tulihan siinä hekoteltua pari kertaa, kun sieltä rahasäiliön yllä olevasta pilvestä putkahti nukkumatteja. On se Roope kyllä aika saita, antaa nyt 5-senttiä tunnilta. Ei ihme, että Aku alkoi kapinoimaan vastaan. Taas jälleen kerran hyvä tarina Vicarilta, sitä oli oikein miellyttävää lukea. Maltan tuskin odottaa ensi viikon Akkaria - toivottavasti sekin sisältää Vicarin sarjoja. Tälle sarjalle nimeltä Sadetanssi antaisin numeroksi 9. Taisi siinä olla jotain häivähdystä, mistä en oikein pitänyt.

Sitten pitkästä aikaa Pikku-Akua! Tulihan sitä jo hieman kaipailtua, tämän viikon Pikku-Aku tosin tuli hieman negatiivisena yllätyksenä. En pitänyt kauheasti juonesta, se oli jotenkin aika sekava. Onhan sitä vähän vaikea selittää, miksi se oli sekava, mutta jotenkin en vain pitänyt. Ehkä melkein huonoin lukemani Pikku-Aku-sarja. Arvosanaksi sarjalle "Koulutarkastajan kaveri" antaisin numeron 8.

Ihme kyllä, tässä lehdessä oli aika paljon Al Taliaferroa, peräti kaksin kappalein. Pidin ehkä enemmän sarjasta "Järkiostos" kuin "Kiero Kauppa". Ensimmäisessä oli parempi juoni, jälkimmäisestä oli vähän vaikeampi hahmottaa juonta. Tajusin kyllä tietenkin juonen, mutta ei se ollut yhtä hyvä kuin JO:ssa. JO:lle antaisin 9-, KK:lle taasen 8½.

Marco Rotan jatkosarjan toinen osa oli taasen hyvin positiivinen yllätys. Harmi vain, että jatkosarjan ensimmäinen osa hukkui taas jonnekkin tuonne muiden Aku Ankkojen joukkoon. Niin käy melkein aina, se on ainoa huono puoli jatkosarjoissa. Joka tapauksessa pidin ehkäpä jatkosarjan toisesta osasta enemmän. Miten pojat ovatkin aina niin neuvokkaita, että he rakensivat lentokoneen uudestaan? Säälin Akua, 6 viikkoa edessä kamalan ruoan syömistä. Toiselle osalle Ali Papan aarteesta annankin numeroksi 9½.

Koko lehden kokonaisarvosana on kiitettävä. Pidin kaikista sarjoista, saamme kiittää taas toimitusta hyvästä akkarista.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mielestäni paljon huonompi kuin viime viikollinen lehti.

Ensimmäinen juttu vaikutti aluksi tosi hyvältä, mutta sitten se meni ihan älyttömyyksiin, vaikka olikin aika vekkuli juoni toisaalta. Hyvä Kai Vainiomäki, joka tämän jutun oli käsikirjoittanut, hyvä piirrosjälki. 7½

Koulutarkastajan kaveri: Huonohko piirrosjälki, vaikkakin melko samanlainen kuin Kari Korhosella ainakin joskus oli ennemmin. Juonikaan ei ollut mikään loistava, mutta aika tyypillinen pikku-Aku -tarina. Erillainen kuin valtaosa siis. 7-

Kiero kauppa: Hieno vitsi-sarja. Piirrosjälki ei kuitenkaan parhaimmasta päästä silti. Ovela. 8

Ali Papan aarre: Jatko-osa oli suurinpiirtein yhtähyvä kuin ensimmäinenkin osa jutusta, juoni erinomainen, ja piirrosjälki keskinkertainen. Ihan hyvä siis. 8½

Järkiostos: Lehden huonompi vitsi-juttu. Aika pöhölöä kyllä mennä suihkuun sateenvarjon kanssa. Piirrosjälki suht. huonoa. Ei hyvää juonta. 6½.

Huonoin Aku Ankka -numero vähään aikaan.

(Pakko vielä sanoa tämä:

Syvä osaan ottoni Kauhajoen traagisten tapahtumien johdosta omaisille!)

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Vicarin johtosarja oli yllättävän hyvä. Juoni oli kohdallaan ja piirrosjälkikin oli sujuvaa. Tarina oli myös hyvin hauska. Niinkuin Mary-Kate sanoikin Pikku-Aku oli hieman vaisu vaikka olikin ihan hyvä. En vain pitänyt kovasti juonesta. Taliaferron tarinoista pidin enemmän "Kiero Kauppa" kuin "Järkiostos". "Kiero Kauppa" oli jotenkin hauskempi. Rotan jatkis oli myös hyvä. Kun ankat rakensivat lentokoneen pienoismallin avulla tuli heti mieleen elokuva "Flight of the Phoenix". Eli taas loistava pakkaus akkaria. Kiitos vain kaikille.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat