Keksikää outo hahmo-kisa! Osa I 2008.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Näitä ilmestyy kahden kuukauden välein. Eli tässä on tarkoitus keksiä mahdollisimman outo hahmo. Minä toimin tuomarina, tähän saa osallistua 1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 käyttäjää! Aloitetaan! Allu = Tuomari, Sinä = Kilpailija.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Af1 kirjoitti:Nimi: Mire Hanhi<br />

Ikä: 74v<br />

Muuta: Asuu Hanhivaarassa, tykkää kutoa. Hän on 5m pitkä, ja hänen nokkansa vihertää. Hän on kiltti mummo. Hänellä on 3,5m räpylät ja sininen nuttura päälaella. Hän ei osaa kävellä kuin takaperin, vaikka hän kävi koulunkin siitä aiheesta. Hänen koulu-numeronsa oli yleensä 9-10 eli aika hyvin menestyi koulussa. Hänellä on myös kotonaan salainen laboratorio jossa hän tekee salaista tehtävään. Lukee kirjaa Nenänkaivuun salat.<br />

<br />

En keksi enempää.

Tuo ei ole outoa, pikemminkin naurettavaa! Mutta joskus minunkin pitää olla tyhmä, joten pääset naurettavalla hahmollasi jatkoon. Arvosanani pisteissä: 85, numeroissa:-10. ONNEA!

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Aleksi MacAnkkahullu 010898 kirjoitti:

Af1 kirjoitti:Nimi: Mire Hanhi&lt;br /&gt;<br />

Ikä: 74v&lt;br /&gt;<br />

Muuta: Asuu Hanhivaarassa, tykkää kutoa. Hän on 5m pitkä, ja hänen nokkansa vihertää. Hän on kiltti mummo. Hänellä on 3,5m räpylät ja sininen nuttura päälaella. Hän ei osaa kävellä kuin takaperin, vaikka hän kävi koulunkin siitä aiheesta. Hänen koulu-numeronsa oli yleensä 9-10 eli aika hyvin menestyi koulussa. Hänellä on myös kotonaan salainen laboratorio jossa hän tekee salaista tehtävään. Lukee kirjaa Nenänkaivuun salat.&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

En keksi enempää.

Tuo ei ole outoa, pikemminkin naurettavaa! Mutta joskus minunkin pitää olla tyhmä, joten pääset naurettavalla hahmollasi jatkoon. Arvosanani pisteissä: 85, numeroissa:-10. ONNEA!

Ei sen outo ollut tarkoitus ollakaan..

Vierailija

Hahmo on Tupun, Hupun ja Lupun isälle erittäin kaukaista sukua. Hänen nimensä on Pena-Keijo Ankka. Hänen lempijuomansa on maito, ja hän syö aina pitsaa. Hänellä ei ole vakituista asuin paikkaa. Hän keräilee nöyhtää ja käy ´joka päivä 5 km lenkillä juosten takaperin. Hänen hiuksensa ovat metrin pituiset ja ne ovat aina letillä. Hän asuu teltassa.

Vierailija

Okei!

Tässä hahmo nimeltään Riski Pekkarinen.Häntä kutsutaan nimellä R.P Hän on mustan pekan serkku, mutta vihaa häntä. Hän työskentelee yleensä mustan kaavun apurina. Riski polttaa sikaria aina rikos paikalla, koska haluaa jättää merkin, siitä, että on käynyt pakalla, ja, että kaikki tietäisivät, että se on juuri hän. Hän syö aina vain papuja. Hän ryöstelee enimmäkseen Pelle Pelottoman ihme-härveleitä ja koettaa niiden, sekä mustan kaavun avulla ryöstää Pankin. Riski asuu viemärissä, mutta aina samalla 10m.10m palasella, koska se sijaitsee K-marketin alapuolella.Riski käyttää itse-tehtyä sala-ovea, joka johtaa tuon kaupan kellariin. Riski pitää aina samaa vankila pukua päällä aina, mutta sen päällä on frakki, paita ja rusetti. Lakki on poikkeus. Siitä hän ei luopuisi mistään hinnasta!

Kuvan Riskistä löydät, kun menet minun ankka-profiiliin, ja katsot viimeisimmät Galleria osallistumiset. Sitten klikkaat linkkiä jonka nimi on:Mustan pekan serkku!

Vierailija

Nimi Outo Touko Kumiankka

Ammatti: Kumiankkojen tekeminen

Syntynyt:Outolaakson kaupunginosassa Ankkalinnassa

Perhe:Isä:Touko Kumiankka Äiti: Ihme Kumiankka Sisko: Ei ole

Vierailija

No se on Julle Ankanpään isän isän äidin isän isä.Sen nimi on Kruger Ankanpää.Se on 5metriä pitkä (maailman kaikkien aikojen pisin olio,jos puita ei lasketa)ja vain 60kilogrammaa painava!Sillä on puoli metriä pitkä pää,puoli metriä pitkä vartalo 4metriä pitkät jalat!Sormet ovat jaloissa ja varpaat kädessä!Ja vielä 45senttimetriä pirtkä nokka!

Vierailija

"""Mr C00L""" kirjoitti:Okei!<br />

Tässä hahmo nimeltään Riski Pekkarinen.Häntä kutsutaan nimellä R.P Hän on mustan pekan serkku, mutta vihaa häntä. Hän työskentelee yleensä mustan kaavun apurina. Riski polttaa sikaria aina rikos paikalla, koska haluaa jättää merkin, siitä, että on käynyt pakalla, ja, että kaikki tietäisivät, että se on juuri hän. Hän syö aina vain papuja. Hän ryöstelee enimmäkseen Pelle Pelottoman ihme-härveleitä ja koettaa niiden, sekä mustan kaavun avulla ryöstää Pankin. Riski asuu viemärissä, mutta aina samalla 10m.10m palasella, koska se sijaitsee K-marketin alapuolella.Riski käyttää itse-tehtyä sala-ovea, joka johtaa tuon kaupan kellariin. Riski pitää aina samaa vankila pukua päällä aina, mutta sen päällä on frakki, paita ja rusetti. Lakki on poikkeus. Siitä hän ei luopuisi mistään hinnasta!<br />

<p />

Kuvan Riskistä löydät, kun menet minun ankka-profiiliin, ja katsot viimeisimmät Galleria osallistumiset. Sitten klikkaat linkkiä jonka nimi on:Mustan pekan serkku!

No tietysti pääset jatkoon, Skepari!

Vierailija

Temer kirjoitti:No se on Julle Ankanpään isän isän äidin isän isä.Sen nimi on Kruger Ankanpää.Se on 5metriä pitkä (maailman kaikkien aikojen pisin olio,jos puita ei lasketa)ja vain 60kilogrammaa painava!Sillä on puoli metriä pitkä pää,puoli metriä pitkä vartalo 4metriä pitkät jalat!Sormet ovat jaloissa ja varpaat kädessä!Ja vielä 45senttimetriä pirtkä nokka!

Ei sentään nyt noin outoa! Ihmettelen jos sen nokka kasvaisi leuasta! Aika hyvä hahmo kuitenkin! Kuka pistää paremmaksi???

Vierailija

Kullervo Ankka

Hansu Hanhen pikkuserkun luokkakaverin kummi

ammatti:pizzan maistelia

lempiruoka yllätys,yllätys:pizza

lempi kasvi:pizza

harrastus:pizzojen tekeminen

muuta mielenkiintoista:Kullervo yrittää jalostaa pizza kasvia

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Se on Touho Ankan pappa ja sen paino on 130 kg ja pituus 100mm. Sillä on 6 metriä pitkä tukka ja sillä on päässään antenni jolla se katsoo hänen televisiostaan ohjelmia. Hän asuu Hanhivaaran kaupunginosassa nimeltä sekola.

Vierailija

Hänen nimensä on Onni Hanhi, ja hän on Hannu Hanhen kaukainen sukulainen. Nimestään huolimatta hän on epäonen perikuva, täysin Hannun vastakohta. Onni ei voi lähteä edes kauppaan ilman että joutuu sairaalaan. Hän pitää hiljaa paikallaan istumisesta, joka onkin hänen harrastuksensa, koska jos hän kokeilisi esim. juoksemista, ei se tuottaisi liikunnan iloa, päinvastoin. Onnillahan on maailman huonoin onni, joka saa hänet n. 3 kertaa viikossa murtamaan jalkansa.

Vierailija

Aleksi MacAnkkahullu 010898 kirjoitti:

&#034;&#034;&#034;Mr C00L&#034;&#034;&#034; kirjoitti:Okei!&lt;br /&gt;<br />

Tässä hahmo nimeltään Riski Pekkarinen.Häntä kutsutaan nimellä R.P Hän on mustan pekan serkku, mutta vihaa häntä. Hän työskentelee yleensä mustan kaavun apurina. Riski polttaa sikaria aina rikos paikalla, koska haluaa jättää merkin, siitä, että on käynyt pakalla, ja, että kaikki tietäisivät, että se on juuri hän. Hän syö aina vain papuja. Hän ryöstelee enimmäkseen Pelle Pelottoman ihme-härveleitä ja koettaa niiden, sekä mustan kaavun avulla ryöstää Pankin. Riski asuu viemärissä, mutta aina samalla 10m.10m palasella, koska se sijaitsee K-marketin alapuolella.Riski käyttää itse-tehtyä sala-ovea, joka johtaa tuon kaupan kellariin. Riski pitää aina samaa vankila pukua päällä aina, mutta sen päällä on frakki, paita ja rusetti. Lakki on poikkeus. Siitä hän ei luopuisi mistään hinnasta!&lt;br /&gt;<br />

&lt;p /&gt;<br />

Kuvan Riskistä löydät, kun menet minun ankka-profiiliin, ja katsot viimeisimmät Galleria osallistumiset. Sitten klikkaat linkkiä jonka nimi on:Mustan pekan serkku!

No tietysti pääset jatkoon, Skepari!

Kiitos! Mikä tuo jatko on ja milloin se on? En oikein pysy aina kärryillä...

Vierailija

Lahja Lasse: Henkilö joka on joulupukin apulainen ja piilottaa lahjat muilta lapsilta jotka aina etsivät niitä, on niin outo että saattaa piilottaa lahjat jopa sammuneen tulivuoren kraateriin ja jää sinne odottamaan kunnes lapset löytävät ne. Moikka, mun täytyy mennä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat