(4465a779-4170-44e7-b908-ebc7054d2683) - 4465a779-4170-44e7-b908-ebc7054d2683

Vierailija

This thread contains comments for topic "4465a779-4170-44e7-b908-ebc7054d2683" (id=4465a779-4170-44e7-b908-ebc7054d2683) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Oho! Oikein suomalaisten Akkari, kun kaksi ekaa tarinaa ovat Vainiomäen ja Korhosen käsikirjoittamat. Vainiomäen tarinassa ei ole tavallaan mitään järkeä, mutta on se kuitenkin ihan luettava tarina, ja plussaa Vicarista; pisteet 3/5. Korhosen tarina oli myös todella hyvä verrattuna viime numeron tarinaan. Pitkästä aikaa myös Pikku-Aku tarina Akkarissa ja hyvä niin; pisteet 4/5. Karpin ja Taliaferron yksisivuiset ovat aina hyviä, annan molemmalle pisteitä 4/5. Marco Rotan tarina oli hyvä tarina, vaikka välillä oli huonojakin kohtia; pisteet 4/5. Kokonaisuudessaan tämä lehti oli yksi vuoden parhaista, mutta paras lehti olisi sellainen jossa on Cavazzanoa. Monet toivovat Cavazzanoa Akkariin, joten toivottavasti vielä tänä vuonna toive toteutuu.

Vierailija

No tämän viikon akkari ylsi tän vuoden parhaissa akkareissa tämän hetkisessä tilanteessa sijale 7.Vicarin tarina oli (niinkuin aina)kiitettävä.Arvosana 9,3.Maximinon tarina oli ihan ok.Pisteitä ropisi 8,1.Al Taliaferron "Kiero Kauppa" oli melkein ysi.Pisteitä 8,7.Seuraava Marco Rotan toinen osa ansaitsi pisteitä 8,8.Yhteensä tämä tarina sai pisteitä 8,7.Sitten toinen Al Taliaferron vitsisarja ansaitsi ihan samat pisteet kuin ensimmäinenkin.Vicar ja Vainiomäki painivat ihan omissa luokissaan ja jumboksi jäi toinen Suomalainen nimeltä Korhonen ja Maximino hyvällä arvosanallaan.

Vierailija

Tykkään kun tänä vuonna akkariin on mahtunut Rotan tarinoita urakalla. Urakalla tarkoitan normaalia suurempaa. Mistäköhän oli tosiaan tuo pöperö tehty. No Ankat sitä näyttivät nauttivan mielellään, mutta Akulla taitaa olla huono maku? No ei nyt vais! Mahtava akkari oli!

Vierailija

No oli jo aikakin puhua tästä Akkarista, se Marco Rotan sarja oli erittäin hauska ja kiinnostava myös, tiedän sen että Aku on maistanut ja syönyt eri ruokalajeja aina aabalin herkuista öözökkä herkkuihin eli aa:sta öö:hön.

Vierailija

Mistähän se muhennus oli tehty? Tahdon tietää! Oli hyvä Akkari paitsi Vicarin johtiksesta en saanut selvää! Parhaat tarinat olivat Taliaferron vitsarit,niitä PITÄÄ tulla lisää! Arvosanaksi tälle Akkarille annan 9+!

Vierailija

Tämän viikon Akkari oli, keskilaatua. Minä taikoisin itselleni, jos saisin Akun kyvyt poppamiehenä, 100 000 000 000 000 000 000 00 00 0 sarjakuvaa (jotka on tietenkin Akkareita).

Vierailija

Oli kiva yllätys, että johtosarjaksi oltiin saatu Kai Vainiomäkeä. Juttukin oli sellainen joka selvästi erottuu massasta, mutta mielestäni juoneen olisi riittänyt hyvin vaikkapa vain 8 0sivua. Korhosen sarja oli takuulla valittu Vainiomäen kanssa samaan lehteen, eikö?. Tarinakin oli kiva, ei siinä mitään. Halaksen ja Rotan jatkiksesta pidin kovasti. Ei sellainen tylsä, niin kuin yleensä. Tilannetta jouduttiin kerrankin selvittelemään, eikä apuja saatu noin vain. Lisäksi loppuratkaisu oli myös varsin huvittava, vaikka päättyikin Akun kannalta taas huonosti. Jatkiksessa oli myös todella upea väritys. Näin sävykkäitä värejä harvoin Aku Ankassa näkee.

Vierailija

Jäihän se mietityttämään paljonkin. Arvaan että se on kamelin lantaa tai hiekkapalleroita. Kamelin lanta on ehkä liioittelua jo, mutta jos se sattuukin olemaan juuri sitä. Eihän sitä koskaan tiedä, jos ei sanota etkä arvaa! Suomalaista mainetta oli hyvinkin lehden ensimmäisessä tarinassa, jonka on kässännyt Kai Vainiomäki ja piirtänyt Kari Korhonen. Lehtisiä syyssäitä, Toimitus!

Vierailija

Lorvikatarri, hehheh. ;) No, taisi olla erikoista pöperöä kylää, hehheh... Kolme lehteä, niitä nyt vain odottelemaan... :D

Vierailija

Aijemmin en olisi kyllä uskonut sitä todeksi!Aku ankalla on poppa miehen kykyjä!Heti kun olin lukenut sen,niin suuni loksahti auki hämmästyksestä!!!Se oli hämmästyttävä sarjakuva!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat