Mitä jos karhukopla onnistuisi ryöstämään Roope Ankan.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minusta ne ottaisivat ankkalinnan vallan.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Roope hankkisi ne takaisin mutta jos Roope ei saisi hankittua niitä niin Karhukopla möisi Roopen ensilanti Millalle joka saisi midaan kosketuksen ja se olisi siinä, Milla muuttaisi Roopen kullaksi ja sulattaisi Vesuvius-tulivuoren kraaterissa.

Vierailija

No kauheaa se olisi, parempi pysyä tavallisesti. Paitsi jos joku piirtäjä tekee sellaisen, joka on aika epätodennäköistä.

Vierailija

Minusta olisi paras pysyä nykyisessä tilanteessa, koska jos sitä alkaa muuttamaan ei sitä tarinaa olisi enää mukava lukea.

Vierailija

noo... tota... mun mielestä on hyvä näin, mutta joskushan karhuopla vois saada roopen rahat varastettua, mutta roope sais ne sitte takasi.

Vierailija

Silloin Roope saattaisi muuttaa Akun luokse. Milla lahjoisi karhukoplan jollain timantilla ja koittaisi saada midaan kosketuksen. Lopulta karhukopla tuhlaisi kaikki rahat ja heistä tulisi yhtä köyhiä kuin ennenkin. Milla hävittäisi kolikon juuri ennen sen sulattamista ja hups sen löytäisi Roope jostain ja rikastuisi uudelleen. Kaikki olisi niin kuin ennenkin...

Vierailija

En kyl uskois, että ne sais ryöstettyä, mutta jos saisivat niin he ehkä tuhlasivat kaiken Roopen omaisuuden.

Vierailija

Karhukopla jäisi heti kiinni, joten mitään radikaalia muutosta ei tapahtuisi. Jos he eivät jäisi kiinni (mikä on täysi mahdottomuus Karhukoplan taidoilla) uskon, että asia kuitenkin korjaantuisi pian tavalla tai toisella.

Vierailija

Karhukoplahan on monesti ryöstänyt Roopen mutta, Roope on aina saanut rahansa takaisin Karhukoplan huolimattomuuden takia.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat