Onko sinulla joskus sellainen olo...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

...että Aku Ankan pitäisi ilmestyä useammin kuin kerran vikossa?

Sivut

Kommentit (37)

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

No ei sen tarvi. Kerran viikossa riittää. Jos tulisi vaikka 2 viikossa niin hinta nousisi melkoisesti. Voihan lukea vanhoja akkareita odotellessa uutta.

Vierailija

Ei todellakaan tule. Iines-lehti voisi ilmestyä joka kuussa eikä kerran kahdessa kuukaudessa, mutta Aku Ankka on hyvä kerran viikossa. Toimitukselle tulisi hirveä kiire, jos Akkareita tulisi kaksi kertaa viikossa. Sitä paitsi, "keskiviikon" Aku Ankasta menisi maku, jos Akkari ilmestyisi esimerkiksi keskiviikkona ja lauantaina.

Vierailija

Kerran viikossa keskiviikkona on paras, hinta nousisi pilviin jos joka päivä tulisi Aku Ankka. Minitaskari saisi ilmestyä useammin.

Vierailija

Kerran viikossa on paras vaihtoehto. Lehdestä menisi varmaan laatukin, jos se tulisi useammin, sillä toimituksella ei olisi aikaa sen tekemiseen. Se ei myöskään olisi enää niin hauska, jos se olisi jokapäiväinen. Tarinatkin kävisivät vähiin... Näin on paljon parempi.

Mini-taskarit ja Iines voisivat kyllä ilmestyä vähän useammin...

Vierailija

Se tulisi aika kalliiksi ja se olisi muutenkin tylsää. Kerran viikossa riittää minulle ihan hyvin. Toimituksellekin tulisi varmaan kiire. Keskiviikon Akkaristakin menisi maku, jos se ilmestyisi esimerkiksi perjantaina.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kyllä kerran viikossa riittää. Ja tuo, en todellakaan haluaisi, että Iines ilmestyisi useammin, kun keräilen sitä, mutta rahat eivät aina tahdo riittää... Minun puolesta Iines-lehteä ei edes tarvitsisi olla...

Vierailija

Oishan se toki kiva jos se ilmestys useammin, mut taitais tulla kalliiks joten on ehkä parempi et se ilmestyy vain kerran viikossa.

Ensimmäiset akkarit ilmestyi vain kerran kuussa.

Vierailija

Näin on ihan hyvä. Viikon akkari, eikä viikon akkarit.

Tai keskiviikkona tavataan, tai Perjantaina ja keskiviikkona tavataan.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Kerran viikossa on paras. Mutta jos se ilmestyisi useammin, niin siinä olisi se hyvä puoli, että tulisi enemmän palkintokilpailuja ja isommat mahdollisuudet voittaa. Minä kun en ole koskaan voittanut aku ankassa mitään.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat