Tee edellisestä kirjoittajasta Ankkalinnaan uusi hahmo!

Vierailija

Säännöt:Tee edellisestä kirjoittajasta Ankkalinnaan uusi hahmo!

Minusta voisi tehdä ankan nimeltä Jatte Ankka tai vaikka Ilona, ihan sama, minkä nimisen. Voisin olla 12.v, iloinen tyttöankka ja niin edelleen. Eli, tee edellisestä uusi Ankkalinnan asukki! Älä matki toisia!

Joka sunnuntai julistan kolmen parhaimman hahmon keksijät, sekä ne keistä hahmo keksittiin. Palkintona on iloista mieltä, sekä hiukan maineta ja kunniaa.

Hauskoja hetkiä!

Ps. Jos ei kiinnosta tälläiset jutut, niin sitten ei tarvitse vastata, sillä mua ei kiinnosta se keiden mielest tää on tyhmää. :D

Sivut

Kommentit (70)

Vierailija

Sami-96 voisi olla: Sampsa McKeksijä. Hän olisi hullu tiedemies, joka asustaa Peikonhampaalla. Hän pukeutuu; vihreään liiviin, keltaiseen kauluspaitaan ja mustiin farkkuihin. Hänellä on auto, jonka kylkeen hän on kirjoittanut D.U.C.K. Auto on Toyota, vuodelta-88. Hän on myös entinen Sudenpentu, 10000 tähden sellainen. Sinulla on Aku Ankka allergia (koska Aku tuhosi työpaikkasi).

Vierailija

Entinen aaro hanhi on sitten Antero Acnhala. Hän on 66 vuotias ennustaja, ja asustaa pienessä röttelössä kaatopaikan lähistöllä. Hänellä on joka päivä 132 asiakasta, puolet ovat kyllä valittajia, koska hän aina ennustaa täyttä hölynpölyä. Hän tuijottaa yöt ja päivät kristallipalloon ja ennusti, että pian hän paiskaa kristallipallon mereen, ja vaihtaa työtään kalanperkaajaksi. Sitten kristallipallo näytti vielä yhden ennustuksen, jossa hän jää työttömäksi, ja muuttaa Alaskaan.

Vierailija

Minä jäin välistä! :'(. No, - Katajasydän - on ankkamaailmassa pieni ja ilkeä 7 vuotias kauhukakara (jonka nimi on Kaija Kyy). Hän pommittaa kaikkia aina pienellä pommilla, joka on tehty siirapista ja purukumista. Pikkupommi räjähtää kyllä aina Kaijan jalkoihin. Kyyn Kaija asustaa Käärmekatu kuutosessa. Kaija kyllä AINA vierailee Räpyläraitti kolmosessa, jossa hän räjäyttelee kotitekoisia pommejaan. Joka päivä Kaijaa kumautetaan kaulimella päähän, koska Räpyläraitti kolmosen omistaja aina tulee kantelemaan Kaijasta. Kaija ei käy koulua, koska rehtori sanoo, että kauhukakarat ei sinne kouluun sovi. Rehtori ehdotti, että Kaija laitettaisiin Ankkalinnan kauhukakarakouluun, mutta Kaijan äiti on kieltäytynyt jyrkästi, joten Kaija ei osaa lukea eikä laskea, puhumattakaan kirjoittamisesta. Kaija on siis pieni sisupussi, joka aina keppostelee.

Vierailija

Heh, Hanhihannu toi oli hyvä... :D

Hanhihannusta sitten:

Hänen nimensä on: Harri Hanhi, hän on Hannu Hanhen pikkuserkku. Hän on 16 vuotias moposta pitävä poika. Hänellä on tyttöystävä nimeltä Sonja. Hänen laskujen mukaan se on hänen 12. tyttöystävä. Hän asuu Ankkatorin reunassa, ja kaupittelee pikkuleipiä siellä joka päivä, että saisi rahaa uuteen moponsa tehoputkeen. Hänen vanhemmat ovat eronneet. Nyt hän asuu äitinsä luona, ja hänen äitinsä nimeltänsä Anna ei pidä kun hän aina rassaa sitä mopoa. Hänen isänsä Paavo antaa Harrin tehdä ihan mitä vain hän haluaa. No, tollanen on Harri Hanhi.

Vierailija

10-k:

11 vuotias poika nimeltä henkka hanhi joka on jäänyt 2 kertaa luokallensa. asuu pienessä talossa vanhempiensa ja 5 sisaruksensa kanssa. nuorin lapsista. pitää jäätelöstä ja rakastaa koulun käyntiä. Tupun hupun ja lupun kamu.

Vierailija

Djduck on ankkamaailmassa:

Daniel Duckla. Hän on 25v mies, joka ei osaa ajaa polkupyörää, vaan hankkii aina Pelle Pelottomalta rakettirepun, jolla hän sitten matkustaa jonnekin. Daniel stressaa aina kun hörppää kahvia. Danielin ammatti on rakettireppupostinkantaja. Hän jakaa postia aina etuajassa ja kuljettaa postia rakettirepun avulla. Postin hän on änkenyt rakettirepun reppuun. Daniel kärsii astmasta, ja appelsiiniallergiasta.

Vierailija

Hanhihannu:

Hurja Hanhi

Ammatti: Ei ole, hurjastelee autoilla kaduilla

Ulkonäkö: Pitkä mutta kuitenkin lyhyt (171 cm) Hänellä on musta afro ja myös tyttöystävä nimeltään Henu Hanhi mutta, hänet tunnistaa parhaiten valko-mustasta nokka-teipistä!

Harrastukset: Hurjastelu, Kitaransoitto ja Pallon potkiminen

Muuta: Sai Ankkalinnan kalleimman sakon kun hänellä oli kiire Akun luo...

Vierailija

akuuuuuuuuuuuuuuuu! kirjoitti:hyvä!

Sekö on hyvä että teet asiattomia viestejä? Mene muualle niitä tekemään, älä tänne, vai jäähyäkö kaipaat? Kaiken laisia...

Vierailija

Kurpitssa on tälläinen:

Hän on nimeltään Ulla-Liina Helle. Hän on 65v vanha leski. Hän asuu pienessä mökissään osoitteessa Puhtolantie55. Hän pitää päälllänsä aina kukkakuvioista essua, vaaleanpunaista paitaa ja vihreitä pitkiä housuja. Hänen talonsa on pieni, siinä on makuuhuoneita 1kpl, tupa joka siis on olohuone ja keittiö yhdessä, vessa ja eteinen. Hän siivoaa tai leipoo jotakin talossaan taukoamatta. Hänellä on 2lasta, toinen on 20v nainenjonka nimi on Kaarina, hän on naimisissa. Ja Ullan lapsista on nimeltään Kari, 30v poikamies. Kaarinalla on lapsia, sii Ullan lapsenlapsia jotka tulevat jokapäivä koulun jälkeen Ullalle hoitoon kunnes Kaarina ne töidensä jälkeen hakee. Ullan syöpään kuollut mies oli nimeltää, Petri Helle, hän oli lääkäri. Hän kuoli syöpään 3vuotta sitten, ja Ulla itki sen tähden monta viikkoa. nyt hän on jo saanut elämän halunsa takaisin.

No, tuollainen on kurpitssa, akuuuuuuuusta! en tehnyt koska hänen viestinsä oli täysin asiaton.

Vierailija

MillaMagia8 on oikeastaan Milla Magia kahdeksas hän on Milla Magian 8 sisko joka on rauhallinen eikä pidä kiusanteosta.

Vierailija

Mr. A.A:

19v mies. Hänen nimensä on Seijo Sorsa. Hänellä on tyttöystävä nimeltä Tiina Tyllerö. Hän asuu vuokralais talossa Hanhivaaran juna-aseman reunalla. Hän on maalannut kaikki talonsa seinät violeteiksi, koska Tiina pitää siitä väristä. Seij tekee ihan kaiken, mitä Tiina sanoo. Hänellä on oma teddy-karhu, nimeltä Taavi. Hän ei voi elää ilman Taavia. Aina kun hän menee töihin, (töissä Hanhivaaran huopatehtaalla) hän peittelee Taavin peiton alle, ja pyytää hänta olemaan kiltisti. Seijolla on myös kissa, joka itse asiassa on Tiinan. Siis heidän yhteinen mutta Seijo pelkää sitä. Seijo on hyvä ammatissaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat