Mikki ilman.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Aku Ankka, Roope-Setä, Iines, Aku Ankka ekstra. Miksei Mikki Hiirtä ja Hessua?! Niin, miksei Mikillä ole omaa leshteä? Vain ankoilla on lehdet, sen on mielestänin tyhmää. Ihme kun ei pian ole Hannu Hanhellakin omaa nimikko-lehteä. Vaan Mikkipäs on ilman. Ja Mikistähän kaikki alkoi! On epäreilua, ettei hänellä ole omaa nimikko-lehteä.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Voisi tulla aina parin kuukauden välein semmoinen lehti\kirja kuin Mikki ja Hessu-vitsisarjojen kuninkaat, missä olisi parhaita ja vähän huononpiakin vitsisarjoja Mikistä ja Hessusta.

Vierailija

Juu djlordi puhuu asiaa, Hessu - lehti olisi hyvä idea, mutta ei missään nimessä lisää mikkiä, olen jo täynnä häntä... :@

Vierailija

Ulappakeiju. kirjoitti:

Puhuva Koira kirjoitti:Niin no. Ehdotappa tätä toimitukselle. Tee aloite.

<br />

Kiitos vinkistä. Ongelma vaan on, että miten? Täällä voi antaa palautetta nettisivuista, mutta miten voin antaa palautetta toimitukselle? (meille ei tule Akkaria eikä muuta, mutta onhan niitä kirjastossa...)

tuolla alhaalla on linkkejä mistä yhdessä lukee palaute klikkaa sitä ja kirjoita viesti

Vierailija

Mikki ei oo varmaa nii suosittu ku Aku, Roope-setä tai Iines. Hessua taas esiintyy muutenkin niin harvoin, että sillä ei tartte olla omaa lehteä.

Vierailija

Mikillä on ollut omia julkaisuja, miksei enää sitä en tiedä.

Tulisi turhaksi tehdä jokaiselle hahmolle nimikkolehteä kun kaiken voi ahtaa yksien kansien väliin, ja tottakai Aku Ankan..:D

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jaa. Minunkin mielestäni Mikki on mainio hahmo.

Niin, miksi täytyi tehdä esimerkiksi joku Iines-pokkari? Tilalle olisi voinut pistää vaikka Mikki Hiiren Taskukirjan, jos kerran on pakko koko ajan tehdä uusia julkaisuja.

Vierailija

Mua ei haittaa. Jos tulis Mikki Hiiren oma lehti, saattaisin tilata sitä pari vuotta, ja pistää sit rahoiks joskus, mutta kiinnostuksesta en välttämättä alkais kerää.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat