Lihavointi ja alleviivaus takaisin!

Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Elikkäs lihavointi ja alleviivaus takaisin. Olisi todella hyvä, jos tekstistä voisi taas painottaa joitakin sanoja. Kannatusta?

Sivut

Kommentit (30)

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Olisi ne saanut panna takaisin.

[colour/blue]Koetanpa värittää[colour/blue/]

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

Ihan sama, vasta nyt kuulin siitä. Sitten ihmeteltäisiin "miten voi lihavoida tai alleviivata" keskusteluja. Kannatan silti ajatusta.

Vierailija

Kannatan loistavaa ajatusta. Ei tarvitsisi JOKA kerta laittaa isolla, ja lisäämään sulkeihin, että (painotin). ;D. Kokeillaanpas, vaikka sana Ankka. *Ankka*. Onnistuiko?

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:

Mr. A.A kirjoitti:Eipä tullut muuta kuin sana "iso" vaikka laitoin ne merkit, outoa.

Lihavointi ja alleviivaus toiminnot poistettiin 4kk sitten eli se ei ole enään järin outoa

Aijjaa. Luin tämän vasta äsken. Pitäisi lukea tarkemmin kaikki, eikä hätiköidä. ;D.

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:Elikkäs lihavointi ja alleviivaus takaisin. Olisi todella hyvä, jos tekstistä voisi taas painottaa joitakin sanoja. Kannatusta?

Olisihan se hyvä!Pitäisi tietenkin pistää joku raja, koska jotkut "vekarat" pistäisivät heti koko lauseen täyteen tummaa tekstiä sun muuta "roinaa".:^)

Vierailija

Itse asiassa haluaisin ainakin lihavoinin, alleviivauksen ja sittten sen kauno systeemin. Mutta sitten, jos olisi vielä mahdollista alkaa muuta tekstin väriä ja kokoa yms. muuta niin se ei olisi kiva, koska mieletäni siinä monesti muilla foorumeilla jotkut alkaa tekemään tekstistään huippuisoa fonttia ja väri melskaa. Ja täälläkin on kaiken laisia trolli tyyppejä niin nehän, vaan innostuisi niitä käyttämään.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Hanhihannu kirjoitti:Itse asiassa haluaisin ainakin lihavoinin, alleviivauksen ja sittten sen kauno systeemin. Mutta sitten, jos olisi vielä mahdollista alkaa muuta tekstin väriä ja kokoa yms. muuta niin se ei olisi kiva, koska mieletäni siinä monesti muilla foorumeilla jotkut alkaa tekemään tekstistään huippuisoa fonttia ja väri melskaa. Ja täälläkin on kaiken laisia trolli tyyppejä niin nehän, vaan innostuisi niitä käyttämään.

Noin siinä silloinkin kävi, että monet laittoivat tosi ison fonttikoon ja kirjoittivat sitten, sivut menivät vähän sekaisin ja ne keskustelut poistettiin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat