Maailma vuonna 2050

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Terve! Kuten otsikosta näkee,on aiheena se millainen on maailma tulevaisuudessa. Periaatteena on se, että jokainen vastaa kysymyksiin ja luo oman mielikuvansa tulevaisuudesta. Tässäpä tulee muutama kysymys: 1.Millaisissa asunnoissa ihmiset tulevaisuudessa asuvat? 2.Millaisia ovat tulevaisuuden kulkuneuvot? 3.Miten tulevaisuudessa saadaan energiaa? 4.Millaisia ovat ruoka ja vaatteet?

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

Ilo-97 kirjoitti:Kasvihuoneilmiö tapahtuu, kun erilaiset päästöt muodostavat ns. katon maapallon ylle

Ei ne nyt mitään kattoa tee, mutta kun ne tuhoaa otsonikerroksen, ja yrittävät päästä aina vain ylöspäin, ja kun otsonikerros puuttuu, niin ilmakehän uloin kerron kerros alkaa palauttamaan auringon maasta taittuvan valon taas takaisin maahan, niin se ei pääse pois ilmakehästä niin... Ei onnistu.

Vierailija

touho ankan serkku kirjoitti:Terve! Kuten otsikosta näkee,on aiheena se millainen on maailma tulevaisuudessa. Periaatteena on se, että jokainen vastaa kysymyksiin ja luo oman mielikuvansa tulevaisuudesta. Tässäpä tulee muutama kysymys: 1.Millaisissa asunnoissa ihmiset tulevaisuudessa asuvat? 2.Millaisia ovat tulevaisuuden kulkuneuvot? 3.Miten tulevaisuudessa saadaan energiaa? 4.Millaisia ovat ruoka ja vaatteet?

1.Moderneissa,kulmikkaissa taloissa,korkealla,ehkä jopa kuussa tai veden pinnalla kelluvissa taloissa.

2.Ympäristöystävällisempiä,lentäviä kulkupelejä,samanlaisia kuin Pelle Pelottoman kehittämät Ankkalinnassa.

3.Vedystä,turpeesta,tuulivoima,vesivoima

4.Suunnilleen samanlaisia kuin nykyään.Vaatteet ovat varmaan kestävämpiä ja ruoka kalliimpaa.

Osa näistä on tietysti olettamuksia joille kaikille ei ole selviä todisteita.

Vierailija

Voih! Maailma saastuu yhä enemmän ja enemmän, tässä muutama vinkki:

Sammuta turhat valot, osta läheltä tuotettua ruokaa, ja älä lotraa suihkussa. Kasvihuoneilmiö tapahtuu, kun erilaiset päästöt muodostavat ns. katon maapallon ylle. Auringon lämpö pääsee sisään, muttei ulos, jolloin tulee hirmuisen kostea ilma, kasvihuoneilmiö on tapahtunut. Välttäkää autolla liikkumista, jne. Se on tärkeää, muuten lapsenlapsillamme ei ole maapalloa jäljellä.

Vierailija

no se on totta että ilmaston muutos on tekemässä tulojaan mutta me voidaan vielä estää se ja mä ainakin yritän omalta osaltani vähentää autolla liikkumistaa ja kuluttaa sähköä vähemmän teidänkin kannattaisi jos haluatte lapsienne lapsille hyvän elämän sillä tämä muutos ei vielä meitä koske

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Tulevaisuus on tällä tyylillä täynnä saasteita ja huonekasvi-ilmiöitä ja tornadoja ja kaikkea hirveää, synkkä tulevaisuus, totuttele.

Vierailija

Tavallaan Af1 on oikeassa, ilmasto länmpenee, sademetsät tuhoutuu, merenpinta nousee, kun jäätiköt sulaa, monia eläin- ja kasvilajeja kuolee sukupuutton...yms.

No, vastaan kuitenkin kysymyksiin:

1.No, luulisin että entistä korkeammalla, veden nousun syystä...

2.No, ken tietää, ehkä ne liikkuu vedellä...siis vesi polttoaineena...

3.No, en osaa sanoa

4.No, varmaan aika hyvää, ja vaatteet on jotain vaan, ken tietää...

Vierailija

Ne asuvat jossain yläilmoissa,ne menee tietysti jollain avaruusaluksilla,voimaa saahaan varmaan tuulivoimasta ja ruokana syö mitä vain ja niillä on jotkut suojapuvut.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Tulevaisuudessa, (ei välttämättä vielä vuonna 2050) napajäätiköt sulavat, ja se aiheuttaa ison tulvan, joka ulottuu useaan paikkaan. Ihmiset joutuvat rakentamaan patoja. Ennustan kuitenkin, että tulevaisuudessa tapahtuu vielä jotakin kauheaa, joka saattaa tuhota meidät kaikki. :'(

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

taskis kirjoitti:Ne asuvat jossain yläilmoissa,ne menee tietysti jollain avaruusaluksilla,voimaa saahaan varmaan tuulivoimasta ja ruokana syö mitä vain ja niillä on jotkut suojapuvut.

Just joo. Muistat kai, että me olemme olemassa vielä vuonna 2050, kamu?

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

no turha pelätä maailman loppua on ennustettu monien miljoonien vuosien päähän kun auringosta loppuu tehot kesken ja uskon että siihen mennessä on jo löyetty jo toinen asuinkelpoinen planeetta kun alkaa ajatella että jokainen taivaan tähti on samanlainen kuin meidän aurinko ja jos niillä jokaisella on omat planeettansa niin kyllä niistä jossain pitää olla asuin kelpoinen planeetta ja ku nuniversumi on vielä loputon. kun tota alkaa aattelemaan niin huomaa että me ollaan vai paeni osa tätä valtavaa maailman kaikkeutta

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat