Omistatteko...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Sähköurut, kellopeli ja brasilialaiset rummut.. ois kiva soittaa kitaraa mutta musiikkikoulut on hiljaisia.. Moi BM, muutes.. : )

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Kolme nokkahuilua; 2 Aulosta ja 1 Yamaha. Sähköpiano, Yamaha. Kaksi Nalle puh-tamburiinia ja yksi Nalle puh-huuliharppu. XD

Vierailija

Mitään soitinta?! Tai harrastatteko soittamista?!

Ite omistan 2 sähkökitaraa ja 2 bassoo ja 2 akustist skittaa ja pianon:D. Entä te?

Vierailija

Meillä on sähköpiano (Roland), akustinen kitara (merkkiä en muista, kun ei hirveästi kiinnosta, sisko ja iskä sillä soittelee), pari kunnollista nokkahuilua (oma ja siskon, kummankaan merkkiä en muista, enkä tiedä edes missä ovat), muutama lelunokkis pitäisi jostain kaapin perältä löytyä ja pieni leikkikosketinsoitin. Mummolassa on vielä oikea piano, mikä saatiin sukulaisilta ja vietiin sinne, kun ei kotiin mahtunut. Senkään merkkiä en muista.

Vierailija

Omistan kaksi rikkinäistä kitaraa ja vanhahtavan sähköpienon sekä pattereilla toimivan pienen, keltaisen leikkipienon. En harrasta soittamista, mutta soitan sähköpienollani kuvionuottien avulla.

Vierailija

Noh, meiltä löytyy Yamahan piano, Yamahan koskettit, 2akustista kitaraa (kukaan ei tiedä merkkiä) ja 2sähköksitaa, ööh, merkkejä en muista, eikä sitä näy kun kitaroita katsoo tuolla huoneen nurkassa... Sitten on 2nokkahaulua ja vielä kaiken päälle rummut autotallissa, oisko ollut merkiltään jotkut Chudremit?

Vierailija

Ai niin, siis ne autotallirummut on ihan akustiset, ei sähkömallit... Ja harrastanhan minä soittoa, pääasiassa soitan kitaraa meidän kylän bändissä ja olen varamis bassoon, rumpujakin on tullut soitettua.... :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat