Pulinat-osio lässähtää

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Näinhän tässä käy. Nähtävästi melkein kukaan ei ole tajunnut osion perusideaa. Tehdään yksi aihe jostakin asiasta, ei samasta asiasta monia topicceja. Olisi esimerkiksi yksi Karkit-keskustelu, jossa puhuttaisiin lemppareista, inhokeista ym. Mutta ei, pitää näköjään erikseen olla Lempikarkkisi?-keskustelu, Inhokkikarkkisi?-topic sekä Sirkusaakkoset-keskustelu.

Edited by: webmaster on Oct 3, 2008 8:29 PM

Sivut

Kommentit (47)

Vierailija

jos ei tykkää pulinat osiosta, ei siellä tarvitse käydäkään, eikä tarvitse valittaa huonoista aiheista. (helppoa,vai mitä?)

Vierailija

En ole minäkään ollut pulinat osiossa mutta sanon yhden asian:akuankka.fi on semmoinen sivusto jossa puhutaan akusta.EI PIRATES OF THE CARIBBEANISTA TAI JOSTAIN MUUSTA.vain akusta!

Vierailija

Miten muuten Ankkahirmu viestisi on nyt tällä kolmannella sivulla eikä ekalla, ihmettelinkin kun aloitusviesti oli "Samaa mieltä...", vieläkin sivut bugittavat!

Vierailija

Juu, jo nyt on esim. Musiikki nimellä tullut kaksi keskustelua. Eikö toimituksella siis vieläkään ole modeja? Luulin että tulivat samaan aikaan kuin Pulinat-osio...

Vierailija

niin ja se on erikoista että ne ketkä ovat joskus olleet pilkun tarkkoja menevät sinne,ei aku ankka sivuille.se todistaa että he eivät ole kovin kiinnostuneita akusta vaan "tuhmista asioista koulussa":@

Vierailija

En kyllä hirveästi yllättynyt, että tässä kävi näin. Mitäpä muuta voi odottaa foorumilta, jonka pääsääntöiset käyttäjät ovat ala- ja yläastelaisia, joilla ei ole nettiketti hallussa.

En yleistä tätä koko kyseisen ikäjakauman ominaisuudeksi, sillä täällä on niitäkin, jotka ovat sisäistäneet hyvät tavat (kuten tästäkin ketjusta voi päätellä).

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Frodo95 kirjoitti:Juu, jo nyt on esim. Musiikki nimellä tullut kaksi keskustelua. Eikö toimituksella siis vieläkään ole modeja? Luulin että tulivat samaan aikaan kuin Pulinat-osio...

Ja tv-ohjelmista ainakin neljä keskustelua jo, mä tein ekan.

Voivoi...

Vierailija

Mattiii kirjoitti:Joo, olen samaa mieltä teiän kanssa.

Ja mä. Sinne on yhtäkkiä pursunut aivan sairaasti keskusteluja, ja kohta se kirii vielä ohi paljon vanhemmista palstoista, vaikka se on ollut avoinna vaan vähän aikaa.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

adz kirjoitti:Joo, arvelinkin että niin käy...eli pursuaa, tein yhden keskustelun, lemmikeistä, ja ainakin wondy kehui sitä.

Kyllä, ja juuri siksi, että aihe oli laaja. Tällaisia niiden pitäisikin olla: lemmikit, musiikki, koulu, elokuvat, urheilu...

EI koirista, kissoista, leopardigekoista, joka halvatan bändistä ja pikkupopittajasta, huonoimmasta koenumerosta, tyhmimmistä opettajista, joka High School Musicin osasta, joka animaatiosta, eri urheilulajeista, parhaista tuloksista eri lajeissa. EI NÄIN!

Huomaatteko: pisimmät ja parhaat viestit löytyvät laajimmista aiheista. Ei tarvitse olla Einstein huomatakseen tätä ja tajutakseen, mistä se johtuu. Topicit ovat myös pitkäikäisempiä.

Rosa4tehwin kirjoitti:Ylläpito mokasi, ja PAHASTI, kun toi pulinat käyttöön jo ennen moderaattoreita.<br />

Ainoa rajoittava tekijä turhille topiceille olisi ollut nimenomaan moderaattorit. Nyt koko pulinat on taas pelkkää kaaosta. Ei tule mitään... :/

Nimenomaan. Kyllä ylläpito on jo huomannut, että porukalla ei ola hajuakaan foorumikäyttäytymisestä. Tätä voi ehkäistä (tai oikeastaan paikata) enää vain puuttumalla asiaan. Modeilla tietysti. Ylläpidon aika ei riitä kunnon vahtimiseen (mutta yksi sensuroitu kirosana kyllä poistetaan, tämähän on suurin foorumin ongelma), joten käyttäjämodet asialle.

Minä ja Tehwin vallan kahvaan, ette enää tuntisi foorumia! : P Tulisi meinaan siistiä jälkeä. Otsikoinnit paremmiksi, tuplapostaukset yhteen, turhat aiheet lukkoon/poistoon, turhat viestit bittiavaruuteen... Tätä odotan modeilta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat