keksi uusi ankka hahmo itsestäsi.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä tulisi hahmo itsestäni:olisin millan serkku jonka nimi olisi Minna Magia.minna yrittäisi saada millaan vaikutuksen kähveltämällä roopen ensilantin millalle, mutta sotkee aina asiat.

Sivut

Kommentit (87)

Vierailija

olisin akun serkku mukava tyyppi en tohelo nimi arttu ankka artulla ei olisi huolia raha-asioissa hän asuisi akun takapihan alla maanalaisissa tunneleissa jotka kulkisivat myös koko ankkalinnan alla arttu kulkee myös viemäreissä.Arttu ei ole köyhä tai hullu vaikka asuu maanalla.hänellä ei ole rähnäinen asustus vaikka asuu maanalla.Hän asuu maanalla sen takia ,kun hän vihaa kaupungin hälinää.Hän ei ole nörtti eikä kovis vaan normaali ankka.

Vierailija

Voisitte ehkä käyttää hieman enemmän aikaa uusien hahmojen kehittelyyn... Eihän "oikeita" hahmojakaan Akkariin vaan hutaista yhden lauseen kuvailulla. Toki kaikki saavat tehdä minkälaisen hahmon hyvänsä, en siis tahdo mikään opettaja olla.

Minä Akkarin hahmona: nimeni on vähän strange; SpeedyDucky. SpeedyDucky on nimensä mukaisesti hyvin nopea ankka. Hän pitää yleensä sini-mustaa kolmiokaulahuivia, mustaa paitaa, jossa on sinisiä kuvioita, sinistä otsanauhaa ja hänellä on muutamia korujakin. Luonteeltaan hän on iloinen, meneväinen, hauska ja joskus todella ärsyttäväkin. Hän viihtyy erittäin hyvin kavereiden kanssa tai ihan yksinkin, mutta huonoina ja tylsinä päivinä hän on hiljainen ja ärtynyt. SD ei suutu helposti, mutta kun suuttuu, ei häntä saakaan ihan hetkessä leppymään. Välillä SD muuttuu laiskaksi eikä teekkään sitä, mitä on aiemmin päättänyt ja lykkää sitä eikä välttämättä tee sitä koskaan.

SD tapaa Akun seuraavalla tavalla: SD on hyppinyt, juoksennellut ja pöykännyt (yleisesti ottaen riehunut) talojen katoilla ja ympäri Ankkalinnaa. Hänen epäillään olevan hullu ja vaarantavan kaupungin turvallisuutta. Poliisit lähtevät SD:n perään ja saavuttavat hänet pian, mutta SD onkin yllättävän nopea ja ketterä. Pian koko Ankkalinnan poliisivoimat ovat hänen perässään. SD saadaan kiinni helikopterilla, mutta yllättäen hän hyppääkin kopterista pois kenenkäs muunkaan kuin Akun talon katon päälle - ja sen läpi. Nopean selvittelyn ja vinkumisen jälkeen Aku suostuu auttamaan SD:tä ja kätkee tämän autonsa takakonttiin. Poliisit valtaavat Akun talon Akun "mennessä kauppaan". Pian SD ja Aku ystävystyvät ja siitä se stoori sitten alkaakin.

Sainpas ujutettua omia piirteitänikin tuohon. ; ) Kaikki ei kuitenkaan siis ole totta minusta.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tällä mun hahmolla on ihan sama etunimi kuin mun käyttäjänimi täällä ja hänen sukunimensä Ankka. Hän pukeutuu aina farkkuihin ja t-paitoihin aina kun voi. hänellä on myös samanlainen lyhyt ja vaalea tukka. Hän samanlainen persoona kuin minäkin, suhteellisen hauska, asiallinen ja ystävällinen. Hän on myös vähän ujo. Hän harrastaa kitaran soittamista, kuvankäsittelyä, leffojen keräilyä ja katsomista (melkein samat harrastukset kuin mullakin, kitaran soitto edustaa sitä mitä haluaisin olla).

Vierailija

Flemming Mcankka Roopen kaukainen sukulainen.Flemming harrastaa keräilyä ja soittelee säkkipilliä.Flemingillä on skottilaiset pukineet ja hänellä on puoli kuutioeekkeriä kultarahoja kaivettu maan alle (minulla ei). Hän keräilee erilaisia rahoja (kerään akuankkoja en rahoja).Hän ei tunne ketään eikä kukaan tunne häntä hän on erakko.Viihtyy omassa mökissään keräilykappaleita katsellen.

Vierailija

Flint Sitrusankka: Asuu Ankkalinnan laidalla, on Ankkalinnan sitruunakuningas eli omistaa eniten sitruunoita Ankkalinnassa. Flint muutti Etelä-Amerikasta Ankkalinnaan bisnesmatkalla kun huomasi että Ankkalinna on hieno paikka.

Vierailija

Ape Ankka ennestään tuntematon Akun kadonnut kaksoisveli joka soittelee banjoa. Ja hänkin on supersankari hänen sankarinimensä vaan on Supertakki. Hänen autonsa on 133 ja Supertakilla taas Z. Luonteeltaan hän on juuri kuin Aku.

Vierailija

Olisin varmaankin Millan äiti Miranda Magia. Miranda on suuttunut Millalle siitä, että Milla on parempi noita kuin Miranda itse eikä sen takia ole näkynyt Millan elämässä. Mirandan luonne olisi kärsimätön ja aika itsekeskeinen. Hyvät puolet Mirandassa ovat kauneus ja se, että hän on luopunut pahoista voimista. Miranda hoitaa taikoja vaativia juttuja maksua vastaan. Miranda on kuitenkin kasvattanut Millan miehensä Markuksen kanssa. Markus ei ole velho, vaan tavallinen hanhi. Magia-nimi kuitenkin tuli Magian sukuun Markukselta. Milla ei ole nähnyt vanhempiaan sen jälkeen, kun täytti 16. Miranda on eronnut Markuksesta siksi, että Markus ei ollut velhosukua. Miranda on vaativa ihmisenä. Nykyääm Miranda seurustelee Markuksen veljen Markun kanssa. :o

Vierailija

Olen innostunut tästä! Toinen hahmoni olisi Iineksen kadonnut ja löydetty kaksoissisko Iiris. Iiris on samannäköinen Iines, muttä hän käyttää vaaleanpunaisen sävyn sijaan lilaa. Iiris on kaksi minuuttia Iinestä nuorempi.Luonteeltaan Iiris on lempeämpi, ja hiukka kohteliaampi. Iiris katosi aikoinaan johtuen siitä, että Aku rakastui alunperin Iiriksen lempeään luonteeseen, mutta Iines taas piti Akusta enemmän kuin Iiris. Niinpä Iines astui Iiriksen paikalle ja Iiris katosi Hanhivaaraan. Aku ei ikinä saanut tietää tästä, joten tänäkin päivänä luulee Aku seurustelevansa lempeän ja rauhallisen Iiriksen kanssa. Iiris on luonteeltaan kuin Mummo Ankka tai neiti Näpsä. Iiriksen koko nimi Iiris Miisa Ankka. Tämän takia Iineksen kissan nimi on Miisa,nimittäin Iines muistaa Iiriksen aina. Nykyään Iines ja Iiris pitävät yhtä, mutta Aku ei vieläkään nää Iiristä. :(

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat