Paras katsomanne tv-ohjelma?

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Eli nyt voi vapaasti kertoa tässä keskustelussa oman lempiohjelmansa. Ohjelman nimen lisäksi voi kertoa myös, että minkämaalainen kyseinen tv-sarja on (ainakin, jos se ei ole itsestään selvyys, kuten Salkkareiden kohdalla on).

Minun mielestäni paras katsomani tv-ohjelma on ranskalainen, viime kesänä näkynyt Dolmen. Entä teidän mielestänne?

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Televisiokeskusteluja on jo yllättävän monta, mutta en voi olla vastaamatta. Alitajunta käskee, syyttäkää sitä.

Paras on ehdottomasti Serranon perhe, sillä rakastan sitä kieltä, mitä he puhuvat. Muutenkin kyseistä sarjaa on ihana seurata, sillä näyttelijät ovat niin hauskoja ja lavasteet loistavia. Paras on ehkä Tetè, Afri oli ennen, mutta sitten hänestä tuli suoraan sanottuna ääliö. Lucìakin kuoli, hänkin oli loistava hahmo. Sniiskis.

Seuraavia hyviä ohjelmia ovat esimerkiksi O.C, Hauskat kotivideot, Suomen Pelkokerroin, Idols, Selviytyjät, Huippumalli haussa, Summeri, sekä monet muut, joita en jaksa mainita. Laiskuus iski taas.

Vierailija

Kuten aikaisemmassa viestissäni jo sanoinkin, on Myytinmurtajat paras sarja. Heti kakkosena on paras auto-ohjelma ikinä, eli Top Gear. Hauskat juontajat, hauskat jutut, jänniä kisoja ja huumoria!:)

Tänäänkin tulee Myytinmurtajien uudet jaksot, ja huomenna Top Gear... Kivaa!

Vierailija

minun lempiohjelmia on PAlJON!

esim simpsonit,amazing race,selviytyjät,haskat kotivideot,top gear,suomen pelkokerroin,ja sitten vielä hullut japanilaiset. juontaja on hauska ja kilpailijat tyrii aina veteen. (wipe out eli jalat alta on kiva:)

Vierailija

Minun paras ohjelma on mikäs muukaan, kuin Sydämen asialla!! Sympaattinen brittisarja kuvitteelisesta Aidensfieldin kylästä.

Vierailija

Simpsonit. Ne on Amerikasta ja sitten Lost joka on myös varmaan amerikkalainen sarja joka kertoo ihmisistä jotka joutuvat saarelle lentokoneonnettomuudessa. Ensi kausi alkaa Tammikuussa! Jippii!!! :D

Vierailija

No ainakin Heroes, Pako, Supernatural, CSI, Salaiset kansiot ja Criminal Minds FBI-tutkijat. Siinä nyt joitakin.

Vierailija

PAKO on ylivoimaisesti ykkönen! ON tullu katottua jok ikininen jakso ensimmäisestä tuotantokaudesta lähtien, ja edelleen vain paranee. Katsoin myös lostia, kunnes pako alkoi. Sitten unohdin koko lostin, ja katselin vain pakoa. Nyt kuitenkin 3. tuotantokausi loppui, ja 4. tulee vasta ensi syksyllä. yhyy!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat