Kuka on taskareiden paras piirtäjä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Romano scarpa mun mielestä

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Romano Scarpa on paras, sillä hän on muutenkin listallani 3. Tämän hetken piirtäjistä ehdottomasti Giorgio Gavazzano.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

En oikeastaan tiedä kuka olisi paras koska on niin monta hyvää. Mutta parhaisiin kuuluu ehdottomasti Giorgio Cavazzano, Flemming Andersseen ja Romano Scarpa. Vaikka kaikilla on oikeastaan ihan oma piirrostyyli niin he ovat kuitenkin kaikista parhaat.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Mielestäni Giorgio Gavazzano ja Romano Scarpa ovat parhaita taskari-piirtäjiä. Ne löytyvät muutenkin listaltani korkealta.

Vierailija

Giorgio Cavazzano on paras taskari piirtäjä joka on TOP 3 -listassanikin. Itse en pidä Scarpan piirrosjäljestä.

Vierailija

Luciano Bottaro on Taskareiden paras piirtäjä, koska hänellä on upea piirrostyyli, myös Ciulio Chierchini on todella hyvä Taskareiden piirtäjä, mutta hän ei kuitenkaan yllä Bottarton tasolle, koska hän piirtää ankoille aivan liian pienet silmämunat, mutta muuten hän on aivan mahtava piirtäjä. Näiden kahden tekijän tarinoita toivoisin lisää Taskareihin, koska heidän tarinoitaan julkaistaan Taskarissa aivan liian vähän. Bottaro ja Chierchini mahtuvat kummatkin top 10.

-Pörssihai-

Vierailija

Ehdottomat suosikkipiirtäjäni taskareista ovat Giorgio Cavazzano, Marco Gervasio, Andrea Freccero, Alessandro Perina, Francesco Guerrini sekä Luciano Bottaro. Kaikilla heillä on aivan uskomattoman upea tyyli ja hauskat hahmot.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat