Onko hölmöö kun ei saa postii pulinat osiosta?

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Musta se on tosi hölmöä? tekisi mieli........KÄKÄÄKKKÄÄKKÄÄK

Kommentit (9)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

On todella hyvä, ettei viestimäärä kasva pulinoista. Valmiiksikin tämä foorumi on täynnä turhia viestejä ja topicceja. Se vain kasvataisi joidenkin intoa tehdä spämmi-viestejä. Ja se ei ole täällä tarkoitus. Esimerkkinä se, kun tein tuonne tuon "Uusin Aku Ankka-lehti"-topicin, tai kun Salwer teki "Uusin Roope-setä"-topicin. Heti alkoi turhia viestejä tulla sinne. Kaiken maailman "hyvä, kun teit tään, en nyt jaksa kuitenkaan jaksa arvostella"-viestejä. Kun nimenomaan siellä oli sanottu, että "Vastatkaa vain, jos arvostelette, ei muuten" tai jotenkin noin. Idea ei ikävä kyllä oikein toimi täällä.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Walt Disney kirjoitti:Mutta miten näet postit. Miten ne voi katsoa ja mitä ne edes ovat?

Voi hyvä ihme! =D Postit ovat yhtäkuin lähettämiäsi viestejä tänne keskustelualueelle. Pulinoista ei saa posteja, se on hyvä, selitykset edellisessä viestissäni. Eli siis, jos sinulla on vaikka "1235 postia", olet lähettänyt tälle keskustelualueelle sen verran viesteä, eli tässä tapauksessa 125. Kohta tietenkin enemmän.

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Siinä ei ole mitään "hölmöö", koska se ei liity periaatteessa tänne niin sen ei tarvitse myöskään kasvattaa postimäärää.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat