(6a4d1ffa-8e78-45b0-8531-b23c73668fc4) - 6a4d1ffa-8e78-45b0-8531-b23c73668fc4

Vierailija

This thread contains comments for topic "6a4d1ffa-8e78-45b0-8531-b23c73668fc4" (id=6a4d1ffa-8e78-45b0-8531-b23c73668fc4) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

No niin, nyt kuulostaa hyvältä! Toki viime viikkojen lehdetkin ovat olleet mukavia, mutta tämä ylittää ne kevyesti. Toivottavasti en pety odotuksiini. Sarjisliite on myös mukava juttu, kiitos siitä. Odotan innolla.

Vierailija

Jee sarjisliite, Barksia ja Taliaferroa! Siinä sitten keskiviikon hypärille lukemista! Täytyy vaan toivoo et posti tuo akkarin ajoissa. =D

Vierailija

Miksei liitteessä sanota käsikirjoittajan nimeä? Harvaa kiinnostaa se, että kuka on tarinan tussannut ja piirtäjän mainitseminen on nykyaikainen vakio, mutta piirrostyylin tunnistaisi näinkin tutulta piirtäjältä ilmankin. Jos on mahdollista, haluaisin käsikirjoittajan nimen julki seuraavaan artikkeliin. Epäilen, että tarinan kirjoitti Scarpa, mutta on se kumma, jos käsikirjoittajia joutuu Inducksin kautta etsimään, ellei syy ole se, ettei käsikirjoittajan nimeä tiedetä. Lehden yhteenvetoa laitan ehkä seuraavassa artikkelissa. Vaikuttaa hyvin keskiverrolta.

Vierailija

mä en malta odottaa uutta akua, ku siinä on nii hulppeita tarinoita, mä eniten ootan sitä Barks-tarinaa. Ihan miten vaa, jatkakaa sitä hyvää työtä siellä AA-toimituksessa.

Vierailija

Onko kuva siitä vai johtosarjasta? Mikäli on se on ensimmäisestä, se saattaa olla Rodriquesin piirtämä, mutta Rodriqueksen kultakausi? Ehei, sen täytyy olla jonku täysin muun. Vaikuttaa kuitenkin melko hyvältä lehdeltä, saattaisi olla ainesta vuoden parhaimpaankin.

Vierailija

Taliaferro,Barks ja sarjisliite? Sounds good! Tämän viikon akkari on täyttä asiaa!Ja nyt postilaatikolle! ;D;D;D;D

Vierailija

Aivan mahtavaa! Selailin lehteä silmäilläkseni, ketä piirtäjiä olisi luvassa tänä keskiviikkona. Upeaa; Rodriquesia, Feriolia ja Barksia samassa numerossa! Ei voi paremmin mennä, koska Rosa ei enää mahtuisi näiden lisäksi lehteen upeine jatkissarjoineen. Jospa Rosaa olisi sitten luvassa piakkoin?

Vierailija

Kultainen alligaattori tosi kiva liite! Mahtava lehti! Riesa se on pienikin riesa hupaisa, yksisivuiset ovat sokeri pohjalla vaiko päällä..pidän Aku Ankka päivästä päivään sarjasta.

Vierailija

Aaah! hienoa että voin taas ruveta nauttimaan Akkarin sarjisliitteestä kun se sitten huomenna tulee. Odotan innolla myös sitä Barksin tarinaa.

Vierailija

Lehti oli keskivertoa parempi. Tässä arvosanoja asioille, joita oli lehdessä: Kansi: 8+ Kosto on makea-tarina: 10 Kohtalokas kolhu-tarina: 10 Riesa sekin on pienikin riesa: 8- Aku Ankka leirinjotaja-tarina: 10 (sekin) Kolikot ojennukseen-tarina: 10 (IHME) Palvelu pelaa-tarina: 10 (USKOMATON!!!) Liite: 10 (MAHDOTTOMAN MAHDOTON!!!!!!!!!!)

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat