LittleBigPlanet

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Aikookos kukaan ostaa yllämainittua peliä? Se on minusta ainakin vaikuttanut todella hienolta ja luovalta, nyt pitäs vaan hankkia pleikkari..

Kommentit (11)

Vierailija

Peliä en ole ostamassa, mutta sen sanon, että tämänlaisia pelejä kuuluisi olla enemmän. En kuitenkaan tarkoita, että tämä olisi jotenkin uudenlaista. Rare ja Nintendo ovat mestarillisen uransa aikana luoneet lukuisia omalaatuisia, mutta nerokkaita mestariteoksia. Wrightin Spore on juuri tällainen erikoisuus vaikkei se menestynytkään toivotulla tavalla (Wright itse oli kyllä hyvin ylpeä saavutuksistaan).

Keskustelun aiheena oleva peli vaikuttaa nykytiedoilla lähinnä kurjalta kopiolta aidoista "taide"-peleistä, mutta uskon, että se tulee olemaan laadukas tekele. Kriitikoiden mielipidettä en osaa ennakoida, joten saapi nähdä. Mikäli Nintendon ja Raren erikoisuudet eivät kerää kuin kulttisuosiota ja maailmaa nähneiden kriitikoiden kehuja, tuntemattoman tekijätiimin erikoislaatuinen aloitus pelialan saralla saattaa olla yllättävänkin onnistunut. Mitään mestariteosta tästä ei voi silti kaavailla. Näin yksinkertaisen konseptin avulla on povattu jo runsaasti arvostusta vuosien varrella. Nykyaikana tällaiset pelit ovat kuitenkin harvinaisia ja siksi odotan julkaisua kuin kuuta nousevaa (vaikken peliä tule koskaan ostamaan).

Vierailija

Minulla on se ja sitten vielä LittleBigPlanet2

Ihan mahtava peli siinä voi käyttää luovuuttansa.

Pelissä on käytetty huumoria juuri sopiva määrä. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat