Kulta Into Pii ja Kroisos Pennonen

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hei, kaikki akkari-intoilijat! Miksihän en ole ikinä nähnyt semmoista sarjaa, että Pii ja Pennonen kilpailisivat keskenään? Eikö olekin ihmeellistä? Ainakin minun mielestäni. Ottakaa kantaa.

Sitten toiseen asiaani: mistä Ankkalinna on saanut nimensä, koska minun tuntemani ankka-asukkaat ovat Aku, Iines, Leenu, Liinu ja Tiinu, Tupu, Hupu ja Lupu, Riitta, Hannu, Roope, Pelle, Palle, Into ja Mummo. Ja vielä yksi asia: miksi Roope on niin pihi? t.Ella

Kommentit (12)

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Ne on esiintyneet samassa sarjassakin vain keran. Nimittäin tarinassa: Miljardimetsällä.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

Roope on tarkka rahakäyttäjä ei pihi! Ankkalinna on siis nimetty kuten on jo aikaisemmin sanottu nimetty perustajansa Julle Ankanpään mukaan.

Vierailija

Roope Ankalla on vain Mcankkojen geeni joten hänellä on tapana olla niin tarkka rahojen suhteen. Sen lisäksi Kulta Into Pii ja Kroisos Pennonen ovat esiintyneet peräti 12 kertaa samassa sarjassa ja peräti 11 näistä kilpailleet keskenään Roopen tai jonkun muun kanssa, siinä yhdessä Kulta Into Pii vain sanoi muutaman sanasen Roopelle puhelimessa ja sulki puhelimen josta eteen päin hän ei ole sanonut mitään samassa sarjassa Kroisoksen kanssa.

Vierailija

Ja muuten, Ankkalinna sai nimensä alun perin Vankkalinnake nimisestä linnakkeesta jonka Julle muutti lopulta Ankkalinnakkeeksi josta kehittyi ajan myötä sitten Ankkalinna joka on nykyisin maailman kuuluisin kaupunki, ja ehkä myös suurin.

Vierailija

oletko kysynyt sitä toimitukselta?ankkalinna on nimetty perustajansa eli Julle Ankanpään mukaan!ROOPE EI OLE PIHI VAAN TARKKA SÄÄSTÄJÄ!!!!

Vierailija

Toimitukselta kannattaa kysyä tuota ensimmäistä. Ankkalinna sai nimensä perustajansa mukaan. Olikos miehen nimi joku Julius von Drake tai jotain sinneppäin. Ankanpää otti linnakkeen omistukseensa myöhemmin. Roope taas vain säästää.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat