harvinainen sarja

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Näin vähän aikaa sitten kaverini lukevan jotain lahoa, kannetonta akkaria. Heti edessä komeili joku barksin sarja. Aivan tuntematon minullle. Selasin vuoden 66, 65 ja 64 vuosikerrat ja ei jälkeäkään.

Etsiskelin sitä ympäri-ämpäri siinä toivossa, että vastaan tulisi jokin johtolanka. Otin kaveriltani joitain kopioita tästä tarinasta ja hän sanoi että vanhat akkarit ovat vuosilta 1965-1971. Onko kelläkään alan hyvällä harrastajalla jotain vinkkejä? Silloin katsoisin onko sitä julkaistu jossain muualla. Epäilen että se olisi ollut juhlasarjoissa ja katsoin kaikki ne jotka minulla oli. Viimeistään se tulee Carl Barksin kootut sarjaan... Tarinan kynänjälki vaikutti vuosien 1963-66 Barksin kädenjäljeltä. Lehdessä oli roope-jatkis ´´tarina sormenjäljistä´´ ja sivut 13-20 olivat irronneet ja menneet sekaisin muiden satojen lehtien sekaan. Joten pyytäisin jotain (yksinkertaisesti) vinkkejä, kiitos!

Kommentit (5)

Vierailija

Lehti on mitä ilmeisimmin Aku Ankka 1/1967 ja Barksin tarina on "Merten sankari" (Instant Hercules). "Merten sankari" on julkaistu albumilla Kohtalokas Loru ja muita Aku Ankan parhaita (Aku Ankan parhaat 40) vuonna 1991. Englanniksi tarina löytyy Carl Barksin kootut 26:sta.

Vierailija

Miten ei tullut mieleen Aku Ankan parhaat! Jos kerran olet noin hyvä ratkomaan näitä juttuja niin:

Löysin myös toisen kannettoman akkarin jossa näytti olevan kiinnostavan näköinen Murry-jatkis ´´Kuka leikkii tulella?´´

Vierailija

R.K.S kirjoitti:Miten ei tullut mieleen Aku Ankan parhaat! Jos kerran olet noin hyvä ratkomaan näitä juttuja niin:<br />

<br />

Löysin myös toisen kannettoman akkarin jossa näytti olevan kiinnostavan näköinen Murry-jatkis ´´Kuka leikkii tulella?´´

"Kuka leikkii tulella?" on kolmiosainen tarina, joka on julkaistu Aku Ankassa numeroissa 16-18/1967. Samainen tarina löytyy myös kirjasta Merkkipäivänään matkoilla (Aku-palat 19).

Vierailija

Nyt pistän pahan! Mikä numero? Siinä oli vicarin sarja Puutarhakeinu ja takakannessa oli mainos Klassikko kakkosesta ´´Monte Criston kreivi´´?

Vierailija

Aku Ankka 33/1973. Jos tämä menee visailuksi, niin taidan jättää väliin. Luulin, että sinulla olisi ollut oikeasti jotain kysyttävää.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat