Kuka pitää Myytinmurtajista/ Likaisista töistä

Seuraa 
Liittynyt9.6.2008

Niin että kuka pitää näistä sarjoista:)

Kommentit (7)

Vierailija

Myytinmurtajat on huippu sarja ja pyrin katsomaan sitä niin paljon kuin pystyn. Likaisia töitä katson silloin tällöin mutten niin aktiivisesti.

Vierailija

Myytinmurtajat!!! Myytinmurtajat on paras ja mahtavin sarja!! Jamie, Adam, Kari, Tory ja Grant ovat kaikki aivan mahtavia!! Katson aina Myytinmurtajat kun ne tulevat Discovery Channelilta, lisäksi sukulaisiani asuu Syracusessa (USA) ja toivon heiltä syntymäpäivälahjaksi Myytinmurtajat-DVD boksia! Harmi kun synttärit ovat 9.5. ja niihin on niin pitkä aika! Myytinmurtajat ovat aivan älyttömän mahtava sarja!! Haaa, tulen hulluksi aina kun puhutaan Myytinmurtajista! Osaan myös piirtää Adamin, Jamien, Karin, Toryn ja Grantin, unohtamatta Scottieta ja Busteria!

"I reject the reality and substitute my own" (Adam Savage)

"Am I missing an eyebrow?" (Adam Savage)

"We gonna fly or die!" (Jamie Hyneman)

Parasta jaksoa on mahdoton sanoa, niitä on niin paljon, mutta hyviä ovat olleet ainakin jaksot: Myytinmurtajien Jouluspeciaali, jakso jossa he testaavat Ninjamyyttejä, jakso jossa Myytinmurtajat paakenevat Alcatrazista ja kaikki muut jaksot! En vain kyllästy Myytinmurtajiin ikinä!!

Ruotsin sivuilla on viestin lopussa ns. Allekirjoitus, niin itselläni on eräs Adamin legendaarisimmista lausahduksista..

Myytinmurtajat ovat vain niin mahtava sarja!!!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat