Aku Ankka - 42/2008

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

surkea toi superhessu tarina. hyi hyi

Kommentit (11)

Vierailija

Tutkailin kirjastossa tuon Akkarin nopeasti läpi, enkä malttanut odottaa, että pääsen sen lukemaan. Sanoisin, että keskitasoinen lehti tällä kertaa.

Rodriquesin sarja "Ohjaajien aatelia" oli todellakin hyvin positiivinen yllätys. Rodriquesia olin jo vähän toivonutkin, sillä rakastan hänen piirrostyyliään. Sarja oli totisesti hauska, ja pidin Akun keksimistä ideoista. Sarja saikin myös yllättävän käänteen, hauskuus oli juuri siinä, että neiti Louhio sai intohimonsa muiskautteluun aivan väärän henkilön.

Tälle ihanalle sarjalle antaisin numeroksi 9½.

Feriolin sarjaan olin kyllä hieman pettynyt sillä juoni oli huono, eikä Superhessu ole tosiaankaan lempihahmojeni joukossa. Toimitus yrittää kuitenkin parhaansa mukaan asettaa lehtiin erilaisia sarjoja, sillä lukijatkin ovat erilaisia. Jotkut saattavat pitää Superhessusta, jotkut eivät. Minä olen kyllä näiden jälkimmäisten joukossa. "Olet mitä syöt" oli toisin sanoen siis aivan mielenkiinnoton. Arvosanaksi tämä sarja saa 8-, sillä minusta se ei ollut mielenkiintoinen.

Carlos Motan "Metsän poika tahdon olla" oli lehden parhaimmiston joukossa. Piirrosjälki oli hyvä, eikä juonikaan ollut sekava. Akun toilailu oli kyllä hyvin huvittavaa. Repesin varsinkin yhdelle sarjan kuvista: sivun 27 viides ruutu. Siitä voisi jopa tehdä profiilikuvan, sillä se on niin hauskan näköinen. Hauskinta oli kuitenkin, että Akun luulema "tulipalo" olikin Sudenpentujen leirinuotio. Tämä sarja saakin siis arvosanaksi pyöreän yhdeksikön.

Lehden viimeinen sarja, Carmen Pérezin "Tyhjätaskut" oli Feriolin sarjaa hieman parempi, sillä siinä oli hauskemmat hahmot. Juoni tosin meni vähän pipariksi, eikä siinä ollut päätä tai häntää. Pidin kyllä muuten tästä sarjasta, sillä piirrosjälki oli ihan hyvä ja juoni jossain kohtia selvä. Lopusta en kuitenkaan tajunnut yhtikäs mitään. Noh, "Tyhjätaskut" saa arvosanan 8½.

Lehden kokonaisarvosana on nyt tämä 9-, sillä Uutis Ankassa oli mielenkiintoista tietoa.

Vierailija

En oikei pitänyt Korhosen "olet mitä syöt" tarinasta. Paras tarina mielestäni oli "metsän poika tahdon olla". Hyvä käsikirjoitus ja hyvin piiretty.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Olen samaa mieltä, Salwer1st/ tuosta että Aku Ankan taso on ruennut paranemaan sitten alkuvuoden. Tämän viikon Aku Ankka oli jo paljon parempi kuin kahdella edellisellä viikolla.

"Ohjaajien aatelia": Tyypillinen Aku-juttu, jossa Aku koheltaa minkä kerkeää. Mutta juuri sen takia niin hauska. Hieman keskinkertainen piirrosjälki verottaa arvosanaa aavistuksen verran. Ei kuitenkaan klassikko-tarinan ainesta (missään nimessä). Arvosana: 9½

"Olet mitä syöt": Muutenkaan en hirveästi Super-Hessusta pidä eikä tämäkään juttu nostanut kyseisen hahmon "osakkeita" oikeastaan kovinkaan. Hyvältä käsikirjoittajalta pienehkö floppaus, mutta ei mikään huono silti. Mutta kelvollinen piirrosjälki. Keskiverto. Arvosana: 7½

"Metsän poika tahdon olla": Todellakin hämmästyttävän hienoa ja upeaa piirrosjälkeä. Carlos Motan tyyli on tässä jutussa ainakin niin tarkkaa, että sitä voisi melkeimpä verrata Don Rosaan. Todella hyvä ja lennokas juoni yksityiskohtineen. Mutta melko tyhmiä nuo jutun muut metsänvartiat kuin Aku, kun eivät ymmärtäneet Akun hätämerkkejä. Niin hyvä juttu, etten keksi mitään mitä siitä "puuttuisi". Arvosana: 10+

"Tyhjätaskut" Huono käsikirjoitus ja huono piirrosjälki. Jutun parasta on tuo Karhukoplan hyväuskoisuus, ja jutun yllättävässä lopuusa nauroinkin heille!! Mutta kyseinen tarina loppu jotenkin aivan liian aikaisin. Arvosana: 7-

Kokonaisuudessaan tämän viikon numero oli aika hyvä!!

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Ei se Superhessu-tarina ollut kovin hyvä minunkaan mielestäni, ja kokonaisuutena tämän viikon Akkari ei ollut muutenkaan mitään huipputasoa, annan kouluarvosanan 9-.

Vierailija

Keskitasoinen akkari. Paras tarina oli tuo Carlos Motan "Metsän poika tahdon olla". Motalta hienoa työtä. Juonikin oli hyvä. "Ohjaajien aatelia" oli aika normi Aku tarina, eikä ollut mikään kummoinen. "Olet mitä syöt" oli keskiverto. Olisin odottanut parempaa juonta. Tarina loppui aika huonosti, mutta oli silti ihan hyvä. "Tyhjätaskut" oli aika huono. Ei ollut mitään parasta piirrosjälkeäkään. Kumminkin nauratti hieman tuo Karhukoplan mokailu.

Vierailija

Aku Ankka: Ohjaajien aatelia 10-

Superhessu: Olet mitä syöt: 9+

Aku Ankka: Metsän poika tahdon olla 10½

Karhukopla: Tyhjätaskut 10-

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Vuoden keskitasoa oleva akkari. Pesee helposti tammi-toukokuun huonot esitykset. Superhessu-tarina oli varsin mukiin menevä. Rodriquesin ohjaaja-tarina oli myös mainio. Metsän poika tahdon olla-tarinakin ole varsin mairitteleva kuin myös Tyhjätaskut, joka oli kuitenkin akkarin huonoin tarina. Vuoden top-20 akkareita eli varsin hyvä. Akkarin taso on viimekuukausina taas nuosukierteessä eli nyt näyttää hyvältä, ainakin verrattuna alkuvuoteen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat