kenellä on eniten huumoria?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kenellä piirtäjistä on eniten huumoria tarinoisaan?

minun mielstä heymanseilla on eniten.

Sivut

Kommentit (20)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Kyllä huumoria löytyy kaikilta piirtäjiltä (ainakin toivottavasti), mutta ylös nostaisin pari piirtäjää. Keno Don Hugo Rosan ja Mau Heymansin. Heidän piirroksissaan on sitä huumoria ja kunnolla. Mitä hauskemmat piirustukset sen parempi.

Vierailija

Don Rosalla on hauskoja taustoja kuten kun jossain tarinoissa taustalla olevat Mikki Hiiret kuolevat ja muuta hauskaa. Ja Heumansit on myöskin hauskoja.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Mielestäni rosalla. Etenkin taustoissa. Sitten rosa kätkee myös piirroksiinsa kaikenlaista. (esim: piilovitsejä, hahmoja tai muuta)

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

Rosalla on ehkä eniten huumoria. Se ei ole kuitenkaan pelkästään hyvä asia. Monesti tarinan tunnelma kärsii, kun Rosa tunkee joka puolelle turhia vitsejä, jotka usein ovat vielä vanhoja vitsejä. Huumorissa laatu on tärkeämpää kuin määrä. Ja vaikka Rosalla on usein myös hyviä vitsejä, niin kuitenkin Barks voittaa vitsejen laadun suhteen.

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Edellä mainittujen Heymans brothers sekä Don Rosan lisäksi sanoisin, että Rodriquesilla on aika humoristisia hahmoja. Esim. uusin ja sitä edellinen akkari.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat