Kuinka monen Ankkapiirtäjän sähköpostin tiedät?

Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Mä en tiiä, mutta kaveri sanoo tietävänsä Don Rosan mutta ei kerro sitä

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Kommentit (15)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

En tiedä yhtäkään, paitsi Rosan nyt kun Mac Ducky sen kertoi.

Sulle on näköjään tullut taas viestimäärä takaisin ja tuo profiili taas toimii sulla.

Vierailija

En yhtenkään paitsi Don Rosan, kun Mad sen kerran sanoi. Ja en minä niillä juuri mitään tee, kun en osaisi kuiteskaan kirjoittaa heille enkuksi mitään. (Paitsi tietenkin Korhoselle)

Vierailija

En tiedä eikä oikeen kiinnostakkaan tietää. Vaikka minkälaisen viestin lähettäisi niin takaisin tulisi vain viesti jossa sanottaisiin "Thanks for message" tai jotain muuta vastaavaa.

Vierailija

En tiedä muita sähköpostiosoitteita kuin Don Rosan. Löysin sen kuitenkin aika erikoisella tavalla jo kauan aikaa sitten. Hoksasin sen nimittäin Hämäyksen hurrikaani-tarinasta (katsokaa tarkkaan Roopen leikekirjaa viimeisellä sivulla ruudussa kaksi). Osoite oli sama kuin tässä viestiketjussa jo aiemmin mainittu.

Lähetin tietenkin viestiä toiseen päähän mutta eipä ole mitään vastausta tullut. Todennäköisesti se on jo vanhentunut, onhan Hämäyksen hurrikaanin julkaisustakin jo yli kymmenen vuotta.

Vierailija

Yhden tiedän. Sen minkä tässä topicissa sanoit. Kiitos todella paljon. Kai se on sitten oikea. Jos vain googlettaa, niin eiköhän se joskus tule vastaan...

=Cuttari=

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat