Branca: Kohtalokas 65

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olette kyseisestä Brancan sarjasta? Minun mielestäni se kuuluu Brancan parhaimpiin. Tarina on julkaistu eriyispaksussa akkarissa (n:o 49/2001). Tarinasta on mieleeni jäänyt se suklaapatukka juttu johon Aku vastasi että 65 ja seuraava ruutu olikin sensuroitu:) Hehheh heh haha hah haa:):):). Annan tarinalle arvosanaksi 9½.

Kommentit (12)

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:Mielestäni tämä on mainio tarina. Kyllä tuli minunkin naurettua sitä suklaapatukka-juttua. Hieno käsikirjoitus, joka siis oli Korhosen, jos oikein ymmärsin....?

ep! Se oli kyllä mukavaa luettavaa. Vielä SUOMALAINEN käsikirjoittaja. Paras Korhosen käsikirjoitus.

Vierailija

jooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!se on tosi hyvä tarina mul on se aku lehdessä se on tosi luen sitä tosi paljon

Vierailija

Jep, Kari Korhoselta en ole toista yhtä hyvää käsikirjoitusta lukenut. Brancan piirrokset ei kuitenkaan ole tässä tarinassa yhtä hyviä kuin parhaimmillaan. Parhaimmillaan ne olivat tarinoissa kuten, 'Vitsit vähissä' tai 'Katusoittaja'. Siihen aikaan Brancan piirrokset olivat aivan täydellisiä.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mielestäni tämä on mainio tarina. Kyllä tuli minunkin naurettua sitä suklaapatukka-juttua. Hieno käsikirjoitus, joka siis oli Korhosen, jos oikein ymmärsin....?

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Outoa, en ole eilen illalla täällä ollut, sitten luin äsken tässä aamulla kyseistä lehteä(siinä ei ole kansia), mutta siinä oli tuo 65-juttu. Joo, ihan hauska tarina on. Aku saa kyllä kärsiä melkoisesti...

Vierailija

jaa en ole kuullut saati lukenut.voisiko joku kertoa lyhyesti tarinan juonen kun kuulostaa niin loistavalta tarinalta

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Hahaa! Se suklaapatukkahommeliini oli varmaan hauskimpia juttuja mitä akkarissa on koskaan ollut! Siitä lähtien kun luin tarinan, epäonnenlukuni on ollut 65. :D

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat