Laita paremmuus järjestykseen ?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Rodriguess, Daniel Branca, Flemming Andersseen, Don Rosa vai Giorgio Gavanazzo? Tarkoitan kuka on paras piirtäjä ei käsikirjoittaja. Oma järjstykseni:

1:Don Rosa

2:Gavanazzo

3:Flemming Anderssen

4:Rodriguess

5:Branca

Kommentit (8)

Vierailija

1.Don Rosa (Mahtavan tarkka piirosjälki ja upeat käsikirjoitukset. On ehdottomasti lempipiirtäjäni!)

2.Giorgio Cavazzano (Hieno piirosjälki ja mukavan erillainen)

3.Daniel Branca (Piirtää hyvin hahmoja! Siitä se saa minulta paljon kunniaa ja ei muutenkaan muu piirosjälki ole huonoa. Ihan hienoa kaikinpuolin.)

4.Flemming Anderssen (Ehdottomasti paras Mikki piirtäjä Paul Murryn kanssa!)

5.Paco Rodriguess (Ei Paco ole huono piirtäjä, mutta on ehkä vähän liian "massa" piirtäjä. Mutta ei hän ihan huonoimpien piirtäjien sarjaan yllä.)

Vierailija

Näissä on aina vaikea päättää tekeekö listan ihan teknisen taituruuden mukaan vai antaako oman maun vaikuttaa. En esimerkiksi hirveästi pidä Rodriguezin tyylistä, mutta piirrustustaidoiltaan hän on silti erittäin hyvä.

Tässä lista teknisen taidon mukaan

1.Daniel Branca (Mestari piirtämään liikettä ja sommittelemaan kuvat juuri tilanteisiin sopivaksi. Hahmot erittäin ilmeikkäitä ja muutenkin maailman paras Aku-piirtäjä)

2.Giorgio Cavazzano (Kehitteli oman tyylin, jota niin monet nykyään matkivat.En itse ole sen tyylin suuri fani, mutta Cavazzanon piirrustustaitoa ei voi kieltää.)

3.Paco Rodriguez (Kaikki hänen hahmonsa ylinäyttelee. Sommitelmat ja kuvakulmatkin ovat välillä turhan liioiteltuja. En pidä myöskään tavasta jolla hän piirtää Ankkojen nokat. Teknisiltä taidoiltaan silti hyvä ja paljon parempi Mikki piirtäjänä.)

4.Flemming Andersen (Mietin pitkään kumpi on parempi Rosa vai Andersen. Uskon kuitenkin että jos Andersen näkisi yhtä paljon vaivaa piirroksiinsa kuin Rosa, niin lopputuloksesta tulisi selvästi parempi.)

5.Don Rosa (Jos tekisin listan oman maun perusteella, Rosa olisi toisena listalla, koska hän pyrkii piirtämään Barksille uskolliseen tyyliin. Ei kuitenkaan ole tekinsesti taitava piirtäjä, siksi hän korvaa puutteensa yksityiskohdilla. Huono piirtämään esimerkiksi liikettä.)

Vierailija

nic0 kirjoitti:Täs on mun lista:<br />

<br />

1. Don Rosa<br />

2. Cavazzano<br />

3. Branca<br />

4. Flemming Anderssen/Rodriques

Mun lista olisi ihan samannäköinen

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat