Viestimaraton- Sivujen huonot puolet

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli mahdollisimman pitkä viesti sivujen huonoista puolista. Anteeksi, että käytin Salwerin viestimaraton ideaa, mutta hutaisin tästä yhden. No niin, Let's play!:)

Kommentit (3)

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Sivuilla ei ole modeja, mutta ne tulee, tänne tulee kokoajan lisää trolleja ja spämmääjiä, ja vanhat "kultaryntäys"-tyyliset keskustelut sais poistaa, sapettaa kun niitä nostetaan. Huono juttu on että toisten hyviä keskustelu-ideoita matkitaan ja että käyttäjiä haukutaan. Profiilikuvia on vähän, mutta ihan tarpeeksi. Profiileissa vois olla vähän iloisempia juttuja, ja vähän enemmänkin. Inhottavia tyyppejä ovat valittajan ja toiset valittaa vallittajille valittamisesta. Valitus on ärsyttävää ja se kun ihmiset joille valitettiin/huomautettiin kohteliaasti alkaa valittaa ja kaikkea muuta tyhmää. Uusilla käyttäjillä on tapana tehdä turhia keskusteluja ja vedota siihen että on uusi, ja unohtaa oikein kirjoitus ja muu jonka avulla voisi teksistä saada selvääkin. Ja turhia keskusteluja tehdään muutenkin liikaa. Sivujen aukioloajat on huonot koska ne on niin lyhyet. Ja se on inhottavaa kun akupediaa ja Toimituksen blogia sotketaan. Sekin ärsyttää jos jollain palaa pinna niin se alkaa törttöilemään, ja sitten siitä syntyy sota. Ja bännit ovat ärsyttäviä. Ja se hermostuttaa kun pitää rekisteröityä. Mutta ei siitä haittaakaan kyllä oikeastaan ole. Allekirjoituksen laiton puuttuminen niinsanotusti ärsyttää koska se olisi mukava, saisi jonkunlaisen kuvan käyttäjästä, se ärsyttää kun jotku käyttäjät ei osaa käyttäytyä ja se kun tulee paljon tuplapostausta. Tuplapostaus ärsyttää jos se on se SAMA viesti samalta käyttäjältä monesti peräkkäin, vaikka vahinkoja toki sattuu mutta se sapettaa silti.

Vierailija

Joo, näitäkin aiheita kyllä alkaa tulemaan aika paljon, sillä olenhan minäkin tehnyt viestimaratonin. Sinne vaan osallistumaan! Se on Pulinat-osiossa! (anteeksi kun mainostin ja painostin, heh)

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat