Viestimaraton: Kaakkurilan osakilpailu

Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Tervetuloa mukaan Viestimaratonin neljänteen osakilpailuun. Tarkotus on kirjoittaa mahdollisimman pitkä viesti. Netistä ei saa kopoida suoraa. Tarkemmat säännöt voit käydä lukemassa Kyselyt ja visailut foorumista samannimisellä otsikolla varustetusta keskustelusta. Se löytyy tällä hetkellä toiselta sivulta. Jos sinulla on kysymykisä koskien sääntöjä kysy ihmeessä.

Tiedotus: Toimituksen lukottamassa versiossa olleet viestit lasketaan mukaan. Jos haluat jatkaa siellä tekemääsi viestiä kopioi se tänne.

Ps. On suositeltavaa, että käyt lukemassa säännöt sieltä vanhasta keskustelusta. Sieltä löytyy myös tämän hetkinen pistetilanne.

Ja toimitus, miksi ihmeessä oikein lukotitte sen vanhan!!??

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Tupu, Hupu ja Lupu (englanniksi Huey, Dewey and Louie) ovat Aku Ankan sisarenpoikia. Heidät loi Alfred Taliaferro ja Ted Osborne vuonna 1937. He ilmaantuivat Akun ovelle, koska Della (Akun siko, Ankanpoikien Äiti)oli lähettänyt heidät Akulle. Tuolloin he olivat oikeita pahantekijöitä, he eivät jättäneet ensiesiintymisessään Akua rauhaan. Heidän tuskin piti jäädä loppuiäkseen Akulle, mutta Ankanpojista tuli niin suosittuja, että he pääsivät mukaan muihinkin sarjakuviin. Tupu, Hupu ja Lupu nähtiin ensimmäisen kerran Suomessa Seura-lehdessä, sunnuntai-stripissä. Ankanpoikia voi nähdä aika monessa Ankka-aiheisessa lehdessä, omaa lehteä heillä ei kuitenkaan ole. Ankanpoikien isän henkilöllisyyttä ei olla paljastettu. Mutta ankanpojat tulivat Akun huostaan, koska heidän isän tuolin alla räjähti raketti ja hän ilmeisesti joutui sairaalaan. Tuolloin he olivat vielä pahaisia kakaroita, mutta myöhemmin kunnostautuivat. He ovat luonteeltaan tyynempiä kuin Aku, sisukkaita ja ehkäpä myöskin vaatimattomia, esimerkiksi Sudenpentu-sarjoissa Ankanpojat ovat hyvin vaatimattomia (eivät ota tarjottua rahaa vastaan). Ankanpoikien paras kaveri on Barksin luoma Joppe, joka ei paljoakaan puhu. He ovat liittyneet myöski Sudenpentuihin, ja pärjäävät siellä varsin hyvin. Ankanpojat tuntuvat olevan ihan yliviisaita heidän ikäänsä nähden (eli he ovat noin 10 vuotiaita), luultavasti sudenpentujen käsikirjan ansiosta. Tupu, Hupu ja Lupu ovat keskenään melko samannäköisiä, mutta eriväriset lippikset heillä kylläkin on. Tupulla on yleensä joko punainen tai sininen lippalakki. Lupulla on useimmiten punainen tai vihreä lippis. Ja muitakin pieniä erilaisuuksia heistä löytyy. Ainakin koulussa he ovat hiukan eritasoisia. Varsinkin Barksin tarinoissa Ankanpojista Tupu aloitti lauseen, Hupu jatkoi sitä, ja Lupu päätti sen. Tämä erikoisuus on tyypillistä tavaraa myös muille käsikirjoittajille/piirtäjille. Ankkakolmikko on aikuis-ankkoja noin päätä lyhyempi, ja heidän silmänsä eivät ulotu aivan nokan ja pään rajaan asti (eli silmät ovat pienenmmät kuin muilla ankoilla). Barks loi Ankanpojille sielun (ainakin omasta mielestäni), hän muuti Ankanpoikien luonnetta juuri sopivasti, 40-luvulta lähtien he olivatkin jo kunnollisia ankkoja. Barks piirsi ja käsikirjoitti uransa aikana paljon Sudenpentu-sarjoja, ja osan niistä käsikirjoituksista Daan Jippes piirsi myöhemmin. Itse olen huomannut, että todella monessa tarinassa Ankanpojilla on ylhäällä puussa maja, missä he välillä viettävät aikaa (yleensä pakenevat Aku Ankkaa sinne). Viittauksia muualta: Jääkiekkoilijoita Saku koivu, Ville Peltonen ja Jere Lehtinen kutstuttiin Tupu, Hupu ja Lupu-ketjuksi. Myös kansanedustaja Timo Soini on kutsunut joidenkin puolueiden henkilöitä Tupuksi, Hupuksi ja Lupuksi.

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Top-kaikki osalistujat:

1.Ankkarock 36

2.Taikisfani 34

3.Otto Ankka-94 23

4.Olenko minä muka ruma? 12

5.Af1 5

Menekki on näköjään huomattavasti huonompi Pulinoissa, kuin mitä se oli Kyselyissä ja visailuissa. Mur, toimitus!

Vierailija

Tupu,Hupu ja Lupu (Toimitus käyttää nimitystä ankanpojat ja englanniksi he ovat Dewey Hewey ja Louie) ovat Al Taliaferron ja Ted Osbornen lumat ankanpojat mutta joille Carl Barks loi sielun.Oikeasti he ovat 70-vuotiaita mutta ikuisia pikkuankkoja.He käyvät Ankanpään ala-astetta ja ovat siellä luokalla neljä. Heidän setänsä (Aku ja Roope jotka ovat oikeasti heidän enojaan) ovat mukana Roopen aarteenmetsästysretkillä ja josta ankanpojat pelastavat setänsä Sudenpentujen käsikirjan avulla. He kuuluvat Sudenpentuihin ja ovat siellä kymmenen tähden kenraaleja. Aku on siis ankanpoikien huoltaja. Akun on usein kutsuttava koivuniemen herra kylää jotta pojat pysyisivt poissa pahanteosta.Ankanpoikien parhaat ystävät ovat Joppe (joka snoo vain öhhöh ja jolla on aina tikkari suussa) ja Lauri Lokki (joka on orpo ja käy koulua). Roope Ankka joka on maailman rikkain ankka on sukua ankanpojille. Hän on erittäin säästliäs (monen mielestä kitsas) kitupiikki joka ei ikinä lahjoita mitään. Ankanpojat ovat (useampaankin kertaan) pelastaneet setänsä pulasta ja saaneet palkaksi vain Akun kiitollisuuden ja Roopen noin 20 vuotta vanhan karkin. Mielestäni ankanpojat Tupu, Hupu ja Lupu ovat koko ankkamaailman kolmanneksi mukavimmat asukit. Toivottavasti poikien seikkailuja nähdään vielä pitkän aikaa. Jatkuu (ehkä huomenna).

Vierailija

Tupu Hupu ja Lupu Ankka (englanniksi Dewey Hewey ja Louie) ovat ankanpojat jotka ovat alkuperäisesti Al Taliaferron luomia mutta joille Carl Barks loi sielun.He ovat oikeasti 70-vuotiaita mutta koulussa he ovat kuitenin luokalla neljä.Ankanpojat kuuluvat myös sudenpentuihin ja turvautuvat usein sudenpentujen käsikirjaan.Aku Ankka heidän setänsä (oikeasti enonsa) on heidän huoltajansa. Aika usein kuitenkin on Akun kutsuttava Koivuniemen herra laittamaan pojat takaisn ruotuun.Poikien parhaat ystävät ovat Joppe (joka sanoo vain öhhöh) ja Lauri Lokki (joka ei käy koulua) Roope Ankka maailman rikkain ankka on sukua pojille. Hän on poikien isosetä (oikeasti isoeno) ja erittäin kitsas kitupiikki.Jatkuu...

Vierailija

Tupu, Hupu ja Lupu (englanniksi Huey, Dewey and Louie) ovat Aku Ankan sisarenpoikia. Heidät loi Alfred Taliaferro ja Ted Osborne vuonna 1937. He ilmaantuivat Akun ovelle, koska Della (Akun siko, Ankanpoikien Äiti)oli lähettänyt heidät Akulle. Tuolloin he olivat oikeita pahantekijöitä, he eivät jättäneet ensiesiintymisessään Akua rauhaan. Heidän tuskin piti jäädä loppuiäkseen Akulle, mutta Ankanpojista tuli niin suosittuja, että he pääsivät mukaan muihinkin sarjakuviin. Tupu, Hupu ja Lupu nähtiin ensimmäisen kerran Suomessa Seura-lehdessä, sunnuntai-stripissä. Ankanpoikia voi nähdä aika monessa Ankka-aiheisessa lehdessä, omaa lehteä heillä ei kuitenkaan ole. Ankanpoikien isän henkilöllisyyttä ei olla paljastettu. Mutta ankanpojat tulivat Akun huostaan, koska heidän isän tuolin alla räjähti raketti ja hän ilmeisesti joutui sairaalaan. Tuolloin he olivat vielä pahaisia kakaroita, mutta myöhemmin kunnostautuivat. He ovat luonteeltaan tyynempiä kuin Aku, sisukkaita ja ehkäpä myöskin vaatimattomia, esimerkiksi Sudenpentu-sarjoissa Ankanpojat ovat hyvin vaatimattomia (eivät ota tarjottua rahaa vastaan). Ankanpoikien paras kaveri on Barksin luoma Joppe, joka ei paljoakaan puhu. He ovat liittyneet myöski Sudenpentuihin, ja pärjäävät siellä varsin hyvin. Ankanpojat tuntuvat olevan ihan yliviisaita heidän ikäänsä nähden (eli he ovat noin 10 vuotiaita), luultavasti sudenpentujen käsikirjan ansiosta. Tupu, Hupu ja Lupu ovat keskenään melko samannäköisiä, mutta eriväriset lippikset heillä kylläkin on. Ja muitakin pieniä erilaisuuksia heistä löytyy. Ainakin koulussa he ovat hiukan eritasoisia. Varsinkin Barksin tarinoissa Ankanpojista Tupu aloitti lauseen, Hupu jatkoi sitä, ja Lupu päätti sen. Tämä erikoisuus on tyypillistä tavaraa myös muille käsikirjoittajille/piirtäjille. Barks loi Ankanpojille sielun (ainakin omasta mielestäni), hän muuti Ankanpoikien luonnetta juuri sopivasti, 40-luvulta lähtien he olivatkin jo kunnollisia ankkoja. Barks piirsi ja käsikirjoitti uransa aikana paljon Sudenpentu-sarjoja, ja osan niistä käsikirjoituksista Daan Jippes piirsi myöhemmin. Viittauksia muualta: Jääkiekkoilijoita Saku koivu, Ville Peltonen ja Jere Lehtinen kutstuttiin Tupu, Hupu ja Lupu-ketjuksi.

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Otto, jos sattumalta olet täällä tänään pitkään ja muita viestimaratoonareita tulee paikalle, ilmoitatko heille, että tämä on siirtynyt tänne pulinoihin? Kitoos.

Vierailija

En välttämättä ole täällä kauhean pitkään, tulen kyllä tänne vielä myöhemmin illalla, voin silloin ilmoittaa.

Vierailija

Tupu,Hupu ja Lupu ovat Aku Ankan sisarenpoikia(vaikka heitä kutsutaankin veljenpojiksi).Nämä nuoret herrat ovat englanniksi Huey,Dewey ja Louie,ruotsiksi Knatte,Fnatte ja Tjatte ja italiaksi Qui,Quo ja Qua.He ovat liittyneet Sudenpentuihin.Heidän äitinsä nimi on Della,mutta heidän isänsä nimeä ei tiedetä lainkaan.He ovat melko identtisiä,joten heitä ei erota ilman lakkejansa paitsi Aku.Tupun lakin väri on sininen,Hupun vihreä tai keltainen ja Lupun punainen.He ovat olleet Akun ja Roope-sedän kanssa ratkaisemassa monia arvoituksia.Heillä on myös Sudenpentujen Käsikirja,jonka he ottavat mukaan.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat