Michel Souris

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko joku muu törmännyt tällaiseen hahmoon? Sain juuri ranskalaisen taskukirjan, jossa seikkaili Mikin, Akun ym. lisäksi hahmo nimeltä Michel Souris. Tietääkö joku jotain tästä hahmosta? Itse en ole ikinä ennen tämän näköistä henkilöä nähnyt ja haluaisin tietää mikä tämä tällainen on. Hahmo on joko hiiri tai rotta. Nimen mukaan se on hiiri(la souris=hiiri), mutta häntä ja pää ovat täysin erilaiset kuin muilla Disney-hiirillä. Hänelllä on samanlaiset kengät kuin Mikillä, punaiset housut ja toisesssa sarjassa oranssivalkoinen ruutupaita.

Kommentit (7)

Vierailija

Mitä kautta? Kun hain sitä, niin ranskalaisessa wikipediassa luki vain, että se on Disneyn hahmo, jonka on keksinyt Didier Le Bornec.

Muuten Mikis, kyllä minä Mortimerin tiedän, eikä se ole yhtään samannäköinen.

Vierailija

On se aika kummallisen näköinen. Siitä ei oikeastaan ole kumpaakaan, kun se ei ole sellainen tarina. Siinä tarinassa se tapaa jonkun kaverinsa, jota kehuu Mikille kiltiksi, rehelliseksi, ym. Kun he tapaavat tämän kaverin, hän ei olekaan sellainen. Lopussa Mikki ja Michel jo vähän suuttuvat, ja tämä kaveri sanoo petkuttaneensa. Ilmeisesti se siis on Mikin kaveri. Siinä taskarissa oli myös yksisivuinen tästä samaisesta hiirestä. Siinä taas hän tekee reportaasia ''pienistä ammateista yössä'' tai jotain sinne päin ja menee haastattelemaan murtovarasta. Viimeisessä ruudussa, kun rosvo vasta pääsee hommiin, poliisit saapuvat paikalle.

Vierailija

Jos se on Mikin kokoinen niin silloin en tiedä kuka se on. Jos se on Mikkiä isompi niin silloin se voisi olla Mortimer. Toivottavasti olet kuullut Mortimeristä.

Vierailija

Sain selville. Michel Souris on suomeksi Michel hiiri joka esiintyy vain ranskankielisissä sarjoissa. Sitä ei ole suomennettu Suomen kielelle. Sitä hahmoo käytetään vain ranskalaisissa Mikki Hiiri sarjoissa. Luki ranskalaisessa wikipediassa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat