Mitä lemmikkejä teillä on

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Siru koira ja tiistaina tulee sen pentu Sandy<333333333333333

Kommentit (11)

Vierailija

meil on yks porderkollie joka on 9 kuukautta vanha ja sen nimi on tiki ja sitte meil on yks jackrussel joka on 1 vuoden ikäne ja sen nimi on toto.sitte meil on viis kissaa,kaikki maalaiskissoja ja vanhin niist on 3 vuotta nuorin on 11 kuukautta.niitten nimet on hemmo 11 kuukautta,mila 1 vuosi 2 kuukautta,jensku vuoden ja 5 kuukautta,lupsu 2 vuotta 1 kuukauden ja sikke 3 vuotta (ja puol kuukautta)saatiin kissat meijän mummolta 4 kuukautta sitte ja meijän porderkollie myö saatii neljä kuukautta sitte.miul oli myö kilppari mut se kuoli:( ku miun ``kaveri´´ tiputti sen lattialle ja sen kilpi halkes. ja meillä oli sillon ku olin pieni nii yks vanha ,englanninlammaskoira kapu mut se kuoli ja oli miun siskolla ki hamsteri elmeri joka kuoli 3 vuotta sitte.

Vierailija

Meillä on punakorvakilpikonna,sen nimi on Purple.Se on vesikilpikonna.Tykkään myös koirista vaikka ei meillä semmosta oo.:lnyyh

Vierailija

Mulla on 4 ihanaa lemmikkii! 2 koiraa ja 2 kania.

Fido on ruskea poikakoira, 8.v vanha ja rodultaan Cavalier Kingcharlesin spanieli. Fanny on vaalea sekarotuinen tyttökoira, 1 vuoden ikäinen mut se on jotain viikon tai kahden pääst 2.v.

Töpö on 6.v beige kani, rotua en tiedä. Se on tyttö.

Nöppis on valkoinen, jos oikein muistan, hermeliini. Se on tyttö ja 4 vuoden ikäinen.

Ne on maailman ihanimpii! <3 <3 <3

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat