onko vanhat taskarit mielestänne parempia kuin uudet?

Seuraa 
Liittynyt9.10.2008

mun mielestä uudet ovat parempia

Kommentit (12)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Tähän kysymykseen vastaan, että se riippuu kiukan taskarista. Vanhoissa taskareissa oli yksi todella mainio puoli. Taskareissa saattoi olla yli satasivuisia tarinoita, jotka harvoin ovat huonoja. Muiden tarinoiden laatu on yleensä varsin huono, mutta mammuttitarinat pitävät vanhojen lippua korkealla. Uusien hyvä puoli on lähes kaikkien tarinoiden uskomattoman hyvä laatu. Arvostan monia taskaripiirtäjiä jopa Carl Barksia paremmiksi. Vársinkin uusimmilla italialaisilla taskaripiirtäjillä on uskomattoman hyvä kynänjälki. Joskus jopa heidän oppimestareitaankin parempi. Ääneni kuitenkin taitaa mennä uusille mainion kokonaislaadun vuoksi.

Vierailija

Uudet ovat parempia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ehdoooooooooooooottooomasti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Uudet ovat parempia.

Ps: 2000 viestini! 3.11.2008. Juhuu!

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Se riippuu taskarin tarinoista. Jotkut vanhat on parempia, jotkut eivät. Jos vanhoissa taskareissa tarinoiden juonet ovat hyvin keksittyjä, niin ne voivat olla jo ihan korvaamattomia. En keksinyt parempaakaan selitystä.

Vierailija

uudet ovat parempia koska vanhoissa on joka toinen sivu väritetty eikä niissä ollut pääty kuvia olivat huonosti väritettyjä.puhe kuplien tekstit,niistä ei saanut selvää hyvin.;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat