Liikaa Samanlaisa keskusteluja !

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minusta on liikaa Samoja Keskusteluja

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Pöllö Pöö kirjoitti:jokseenkin outo aihe sikäli, että on pieni ristiriita tehdä keskustelu, jonka tarkoitus on vähentää keskusteluja. etenkin kun samanlaisia liioista keskusteluita on jo monia. ei niin, että se olisi paha juttu, mutta on vaan vaikea käsittää, että mitä järkeä tässä on. tai sitten siinä on järkeä, mutta minä vain en huomaa mitä. jos tiedätte, niin valaiskaa minuakin.

Noo, en itsekkään tiedä tämän keskustelun varsinaista tarkoitusta, mutta kaipa täällä sitten on tarkoitus jauhaa kok' ajan samaa asiaa. : )

Vierailija

jokseenkin outo aihe sikäli, että on pieni ristiriita tehdä keskustelu, jonka tarkoitus on vähentää keskusteluja. etenkin kun samanlaisia liioista keskusteluita on jo monia. ei niin, että se olisi paha juttu, mutta on vaan vaikea käsittää, että mitä järkeä tässä on. tai sitten siinä on järkeä, mutta minä vain en huomaa mitä. jos tiedätte, niin valaiskaa minuakin.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ainakin niitä "Kumpi vai kampi"-keskusteluja on enemmän kuin tarpeeksi. Eiks kukaan keksi enää parempia aiheita? :^) Luulis Akkarista löytyvän parempiakin keskustelunaiheita. Ei enää lisää samanlaisia keksusteluja pleace. :I

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

91800 kirjoitti:Tääkin olisi kuulunut ``kokous netti sivujen hyväksi`` keskusteluun. Ja kyllä, samoja keskusteluja on liikaa!

Kröhöm... Siinä on vain eräs mutta. Kokous nettisivujen hyväksi tehtiin kolme kuukautta tämän jälkeen. Huomatkaa nyt ihmeessä että tämä topic on tehty ensimmäinen huhtikuuta!

Hyvää uuttavuotta kaikille!

Vierailija

Yhdyn edellisiin siinä mielessä, että turhia topiceja on jo aivan liikaa. Esimerkiksi Carl Barks V.S Don Rosa -topiceja tulee noin 2 päivässä. Toivottavasti turhien topicien teko vähenisi ensi vuonna.

Onnellista uutta vuotta kaikille!

Vierailija

joo niitä on liikaa ja tämä täyttyy niitten vuoksi mutta joku ei välttämättä jaksa katsoa kaikkia 300 sivua tutkiakseen onko sitä samaa tehty.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Turhia keskusteluja/samoja keskusteluja tulee aivan liikaa. pari päivää sitten oli listan kolmantena(tai tokana, en oo ihan varma) Tekijät foorumissa "Carl Barks Vs. Don Rosa", ja sitte putkahtaaki yhtäkkiä sellane keskustelu nimeltä "Kumpi on parempi Barks vai Rosa"(tai ainaki jotain sinne päin). Älkää tehkö uusia keskusteluja kun voi selailla vanhoja ja sitte nostella sitä(ei kuitenkaan sillä tavalla että olet ainoa joka sinne kirjottaa kun nostat sen koko ajan, se ei ole oikein).

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Asiaa! Löytyihän täältäkin ensimmäinen topic, jossa valitetaan samanlaisista keskusteluista. Nykyään niitä on aivan liikaa ja uudemmat käyttäjät tekevät niitä massatuotantovoimin. Samanlaisia keskusteluja tulee yleensä n. 5 kappaletta päivässä, joskus (Lue: yleensä) myös enemmän. Toivottavasti uudet kirjoittelijat hillitsevät turhien topiccein tekoa ja liittyvät asiallisten keskustelijoiden kerhoon, Suosittelen myös kaikille luettavaksi Tehwinin "Ohjetopiccia topiccien tekoon". Sen kun lukee, niin jo vain osaa toivottavasti tehdä asiallisia topicceja ja jättää turhat topivit tekemättä. Myös Samin "Kysy tpiceista" on hyödyllinen. Siellä voi siis kysyä onko siitä ja siitä aiheesta tehty jo topicceja. Kaikki tietoiset vastaavat. Toivottavasti turhien topiccien määrää hilliintyy pian.

Vierailija

Tääkin olisi kuulunut ``kokous netti sivujen hyväksi`` keskusteluun. Ja kyllä, samoja keskusteluja on liikaa!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat