Julisteet & taulut

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

millaisia julisteita/tauluja teillä on huoneessanne? multa löytyy 2 Fall out boyn julkkaa, 2 Nightwishin julkkaa, Simpsonit julkka, Johnny Depp julkka, Pirates of caribbean 3 julkka ja yks kissa julkka.

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

mul on seinil noin 30-50 niit roope-setä lehtien mukaan tulevii julisteit siis niit pienii ja taitaa olla 8 vähä isompaa julistetta seinällä

Vierailija

Noh.. nyt kun alan katsomaan niin onhan niitä aika paljon mutta ihme kyllä tällähetkellä ei ole yhtäkään akkariin liittyvää julistetta :o

Jos nyt kuitenkin kertoisin, että mitä: Ovessa ei pysy mikään joten siinä ei ole mitään. Vaatekaapin "seinässä" on HSM 2(High School Musical) elokuvajuliste, Lauri Tähkä & elonkerjuu bändijuliste ja siinä vieres Tähkän kiertuejuliste, Iso taulu mihin olen laittanut kaikki HSM julisteet (tyyppien kuvat..) TIKTAK:in juliste nimmareilla, Tähkän juliste nimmareilla, Irinan juliste nimmareilla ja Maija Vilkkumaan juliste nimmareilla (tähkä on ainut josta pidän, muut on vaan nimmareiden takia)

Sitten on vielä yhellä seinällä kehyksissä: New York -silta palapeli, mikä liimattu yhteen.

Vierailija

4 tokio hotelin julistetta,2 paramoren,pari aku ankan julistetta,mangaa ja animea sekä muutama simpson juliste.

Vierailija

Seiniäni koristaa 21 ankka-aiheista julistetta. Lisää on tulossa kunhan löydän siskoni rosajulisteet. Aion kerätä niitä paljon ja lopuksi sitten jotain lakkaa päälle, tadaa saan aku-seinän.

Vierailija

Mul on 3 Duudsonit julistet,Hanoi Rocks juliste,Iron Maiden juliste,Kiss juliste,Sturm und drang juliste ja sairaan palajon Karvis julisteit.

Vierailija

En saa laittaa maalatulle seinälleni mitään julisteita, koska siihen voisi jäädä jälkiä. Mutta oveni sisäpuoli on täynnä niitä, siinä on yksi esitelmäni (Joan Miró, kuuluisa espanjalainen taidemaalari), sitten on Harry Potter ja Feeniksin kilta - juliste, ja kai yksi Karvinen - kuva, ja vielä Aku Ankka - juliste.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Vaihtelen julisteitani aina satunnaisesti (aina satunnaisesti, just näin : D Kas kun ei "ehkä varmasti"..), tämänhetkinen tilanne on seuraava:

Ovessani on isohko juliste Ville Valosta sekä Aku Ankan auton kuva, se melko uusi, jossa näkyy tavallaan 313:n rakenne (osaanselittää). Tämä siis ulkopuolella. Sisälpuolella on Ankkojen sukupuu, Hesarissa ollut sivun kokoinen Aku Ankka -mainos, jossa Aku seisoo päällään ja hokee "Maltti on valttia". Ylhäällä lukee isolla "Lupaus on veli annettaessa, veljenpoika pidettäessä!". Viimeisenä yksi the 69 Eyesin pienehkö juliste.

Vaartekaappien ovissa on Marilyn Mansonin, Children of Bodomin ja Nightwishin julisteet, neljä lehdestä otettua sivua (Tarja Turunen, Ville Valo), kuva Carl Barksin Halloween-aiheisesta öljyvärimaalauksesta ja pari pienempää bändikuvaa.

Muualla seinillä oin vielä kuusi Nightwishin ja kaksi Bodomin julistetta lisää, kaksi Mansonin ihistä, kolme julistetta Tarja Turusesta, juliste Milla Magiasta ja Iron Maidenin Eddiestä sekä joitakin pienempiä kuvatuksia.

Yllättävän paljon ankkojao_0 Vielä kun saisi Cradle of Fiöthin julisteen tai vaikka tusinan. Ja onhan niitä muitakin, joita laittaisi mielellään seinilleen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat