kellä on ps2,ps1,ps2,xbox,nintendo,tietokone,camecube,sega,gameboy,nintendo ds,v.smile, nintendowii pelejä teillä on

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

eli mitä pelejä teillä on

Kommentit (12)

SuperLupu
Seuraa 
Liittynyt3.5.2009

kerron kaikki pelikoneet mitä meillä on (myös yhden lempipelini joka kosolilta)kuitenkin:nintendo DS paras: peli super mario 64 DS,gameboy color (2) lempipelini:zelda kai joku the oracle of season...,psp (mun velin)lempipelini:Tony Hawks underground2,ps2 lempipelini:Canis canem edit (peli on mun velin) ja gameboy advance lempipelini:noh meillä on sille vaan 2 pelii jotka on tosi surkeita mutta kuitenkin parempi niistä musta on rayman hoodlum`s revenge.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kotonani on PS2 ja tietokone noista. On ollut myös PS1 ja Nintendo 8bit, mutta ne myytiin viime vuonna. PS2:lla lähinnä Gran Turismo 3 ja Singstar-laulupeliä ollaan viimeksi pelattu. Jäänyt Crashit jo vähemmälle. Tony Hawksia joskus tullut paljon pelattua, niin kuin myös NHL:ää tietokoneella ja Fifaa PS1:llä. Super Mario oli 8bittisessä muiden muassa.

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

0.o Onpas taas kunnon sanahirviö-otsikko. Suorastaan järkyttävä... Olisikos vaikka otsikko "Omistamasi pelit" tms. ollut VÄHÄN parempi? KYLLÄ!

Mutta, ettei mene pelkästään huomauttuksi, niin omistan aika paljonkin pelejä. Jo koneelle parhaat pelit on Oblivion, CoD2, WC3, Assassin's Creed (pitää konetta parannella, niin toimii kunnolla), CS:S ja on vieläkin muita PC-pelejä, mutta niitä en paljoa pelaile.

PS2:lla pelaan lähinnä Guitar Hero 3:a. Muita pelejä en ole sillä kuukausiin pelannut. Paitsi kaveriporukassa Singstaria.

Vierailija

Meil on PS2, ja iki-vanha supernindendo. sit meil on yht vanha nindendo gameboy. paras peli supernindendoo on zelda The past of the link (tai joku sellanen)

Vierailija

Adiel, miksi sä nostit tän? Viimeksi vastattu yli vuosi sitten. Kamoon, näitä __ei tarvitse todellakaan__ nostaa! Ei tarttee kokoajan hehkuttaa niitä Super Mario Galaxyja = )

~J0N€$

Vierailija

Lainaus:
Kamoon, onko pakko?

Jones Duck - 06.08.10 12:14 (ID 606042) Adiel, miksi sä nostit tän? Viimeksi vastattu yli vuosi sitten. Kamoon, näitä __ei tarvitse todellakaan__ nostaa! Ei tarttee kokoajan hehkuttaa niitä Super Mario Galaxyja = ) ~J0N€$


Niin, eiköhän anneta näiden vanhojen topicien vaipua sinne "topic mereen". Kuitenkin, otsikko on taas aivan hirveä! Ihan hirveän pitkä, mitä järkeä? Ehdotan topicin tekijälle Rosa4tehwinin "Ohjetopic topiccien tekemiseen" topicia.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Lainaus:
Kamoon, onko pakko?

Jones Duck - 06.08.10 12:14 (ID 606042)

Adiel, miksi sä nostit tän? Viimeksi vastattu yli vuosi sitten. Kamoon, näitä __ei tarvitse todellakaan__ nostaa! Ei tarttee kokoajan hehkuttaa niitä Super Mario Galaxyja = )

~J0N€$Se on hyvä peli :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat