(0197f0c6-0479-44de-b8c0-0c7b4b7cea33) - 0197f0c6-0479-44de-b8c0-0c7b4b7cea33

Vierailija

This thread contains comments for topic "0197f0c6-0479-44de-b8c0-0c7b4b7cea33" (id=0197f0c6-0479-44de-b8c0-0c7b4b7cea33) which can be found in the [XXXX] portal.

Kommentit (13)

Vierailija

Joo, minä ainakin haluaisin naapurikseni Mikin ja haluaisin oppia taikomaan yhtä hyvin kuin itse Milla mutta ainahan voi toivoa. Olen usein katsonut gallup-arkistosta mikä oli tulos viime päivänä ja voittiko minun äänestämäni asia.

Vierailija

No tosiasiassa en minä Mikkiä haluaisi... Tulppuhan olisi ollut aivan mahtava! ;) Joo, minä ainakin haluaisin omistaa nuo Roopena rahat... Mnasikansyöntikilpailu, voihan sitä haaveilla, kesäisin ainakin... Nyt on vain kylmää ja koleaa... :^/

Vierailija

Minä en ainakaan haluasisi mikkiä naapurikseni. Haluasin kylläkin omistaa kolmen kuutioeekkerin verran- akkarijulkaisuja! Totta puhuen, aika sekava blogi.

Vierailija

Lauantai-ilta klo 22 jo, ja nyt vasta luen uusimman lehden (veljeni "varasti" Aku Ankan kotiin yhdestä paikasta, kun ei kerran tullut se kotiin). William Van Hornin ruudut ovat aika tyhjiä. Tämäkään Williamin tarina ei ollut kovin kummoinen; pisteet 2/5. Don Rosan "Suurin kurpitsa" on myös kirjassa Aku Ankan parhaat, mutta luen sen vasta tämän jälkeen. Sitten tarinaan, kerrankin Don Rosalta löytyi hieman parempi tarina ja se sopii hyvin tähän Halloween-aikaan; pisteet 4/5. Pelle Pelottoman tarina, (kirjoitusvirhe s.26 ruutu 2 :) ) ihan kohtuullinen, mutta aika huono; pisteet 2/5. Marsalin tarinan alku hyvä (kirjoitusvirhe s.30 ruutu 3 :) ), mutta muuttuu hieman sekavaksi, tarina jatkuu ensi numerossa ja Veijon tiputtama astia ei tipu Hannun päälle; pisteet 4/5. Lopuksi vielä Gonzalesin tarinoista: Hyviä ovat, 1:lle pisteitä 2/5, en oikein tajunnut sitä ja 2:lle 4/5. (CAVAZZANON TAIKAVIITTAA tai muuta Cavazzanon tuotantoa toivoisin Aku Ankkaan).

Vierailija

Nyt on tilastoa. En tainnut osalistua mihinkään noista äänestyksiä. Täytyypä tästä mennä vastaamaan tämän päivän kysymykseen.

Vierailija

Olin totisesti yllätynyt, kun näin Don Rosaa Akkarissa pitkästä aikaa. Hän on totisesti ollut lempipiirtäjäni aivan alusta lähtien. Se piirrostyyli, jota hän käyttää on aivan mahtava. Sekä ne juonet. Ihailen Rosaa aivan suunnattomasti, ja "Suurin kurpitsa" oli tosiaankin - jälleen kerran - aivan loistava. Noh, eipäs enempää siitä. Minäkin äänestin Mikki Hiirtä, sillä Mikkihän on tunnetusti mukava henkilö. Milla Magia on tosiaankin mahtava loitsija, mielestäni yksi parhaimmista hahmoista koko Akkarissa.

Vierailija

Kiva Blogi jälleen kerran kun kerroitte noita tuloksia! Tämän viikon akkari oli todella mahtava mutta olisi ollut hauskempaa jos olisi ollut enemmän Halloween tarinoita.

Vierailija

Minä ainakin haluaisin naapurikseni Mikin, ja Milla on todella hyvä taikomaan. Pidin paljon sarjasta Suurin kurpitsa.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat