onko sly cooper ja sonic hyviä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Musta kumpikin on hyviä

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

No Sly 2 ja -3 menetteli, mutta sonick ja sly 1 on huonoja... Jotenkin vaan... Sly peleissä on joku jonka takia niitä vain jää pelaamaan, sonicit ei ole koskaan kiinnostanut.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Sonic on ok, mutta Sly cooper on PARAS! Jeeeeeeeee!

Ps: Sly 4 ei taida tulla. :(

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

Taikisfani kirjoitti:Sonic on ok, mutta Sly cooper on PARAS! Jeeeeeeeee! <br />

<br />

Ps: Sly 4 ei taida tulla. :(

Ei niin

Vierailija

Pelasin Sonickia pari vuotta sitten kaverieni kanssa ja kilpailtiin että kumpi pääsee 1kentän nopeammin läpi. Molemmat (mä ja kaverini) päästiin se läpi ajassa 25.02(sek).

Vierailija

Minusta ne ovat todella surkeita pelejä. Sly 1 en tykkää ollenkaan ja sonic:kin on todella heikko peli ja matkittu Mariosta.

Kommenttini

T:Jonzkuaku

Vierailija

Niille jotka ei tiedä kuka on Sonic:

Sonic on 15-vuotias siniturkkinen siili joka ei osaa uida, ja hänen sanotaan syntyneen Joulusaarella (Christmas Island). Lajiltaan Sonic on nelivarvassiili. Hän on 100cm korkea ja painaa noin 35 kilogrammaa. Sonic on Maailman nopein siili, joka pystyy juoksemaan ääntä nopeammin. Hän voi kiertyä palloksi, lähinnä tuhotakseen vihollisia, joka on tärkeä osa pelejä ja animaatioita.

Sonic taistelee ilkeää Tri. Ivo "Eggman" tai "Munamies" Robotnikia vastaan. Eggmanin tavoite on kerätä kaikki seitsemän Kaaossmaragdia (Chaos Emeralds), ja niiden voimalla tuhota maailma ja rakentaa tilalle paikka jota hän hallitsisi. Vanhoissa Sonic-peleissä Eggmanin tavoite oli Kaaossmaragdien voimalla muuttaa kaikki Sonicin eläinystävät aivottomiksi robottipalvelijoikseen. Eläimet toimivat näiden robottien voimanlähteinä, ja Sonicin tuhottua robotin ne loikkivat tiehensä.

Tulkinnasta riippuen Sonic asuu joko kummallisessa versiossa Maa-planeetasta tai planeetta Mobiuksella (kuten vanhoissa DiC'in TV-sarjoissa ja virallisessa Sonic-sarjakuvassa ). Sonicin ystäviä ovat mm. nuori kaksihäntäinen lentävä kettu Miles "Tails" Prower, liitävä nokkasiili Knuckles the Echidna sekä myöhemmissä peleissä tyttösiili Amy Rose ja jänis Cream the Rabbit.

Muita tärkeitä Sonic-hahmoja ovat mm. Shadow the Hedgehog, Rouge the Bat ja Chaotix-tiimi, johon kuuluvat Knucklesin lisäksi Espio the Chameleon, Vector the Crocodile, Charmy Bee ja Mighty the Armadillo. Muita hahmoja ovat Big the Cat,Tikal the Echidna, Blaze the Cat ja Silver the Hedgehog.

Peleissä Sonic ei osaa koskaan uida, vaan vajoaa pohjaan, mutta hän voi juosta veden pinnalla. Adventures of Sonic the Hedgehog-animaatiossa hän tosin osaa uida ja Mario & Sonic at the Olympic Games-pelissä hän käyttää pelastusliivejä pysyäkseen pinnalla.

Wikipediasta kopioitu.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat