Formulaviestimaraton: Singaporen osakilpailu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Heh! Tuli tehtyä tämmöinenkin kisa (Anteeksi Salwerille, koska matkin hänen keskusteluaan).

Tässä säännöt: Eli tässä kisassa pitää kirjoittaa niin pitkä viesti jostain formulaan liittyvästä aiheesta, kun vain jaksaa. Netistä ei saa suoraan kopioida mitään. ELi yksinkertaiset säännöt (selitän ne vieläkin tarkemmin, jos tulee epäselvyyksiä).

Kilpailun voittanut "pelaaja" saa 3 pistettä, toiseksi tullut saa 2 pistettä, ja kolmas saa 1:n pisteen. Muut kilpailijat eivät saa pisteitä.

Tässä tämän kauden kilpailukalenteri:

Australian osakilpailu: (Aiheena Kimi Räikkönen)

Bahrainin osakilpailu: (aiheena Williams-talli)

Britannian osakilpailu: (aiheena Mika Häkkinen)

Belgian osakilpailu: (aiheena Ferrari-talli)

Singaporen osakilpailu: (aiheena Lewis Hamilton)

Eli tämän osakilpailun aiheenä on LEWIS HAMILTON!

Kilpailu päättyy ensi viikon sunnuntaina eli 9.11!

Siitä vaan osallistumaan!

Sivut

Kommentit (55)

Vierailija

Haluaisin kuljettajia,kuljettajia,kuljettajia...No,jos pitäisi ehdottaa niin saataisinko mukaan ainakin Felipe Massa?Massan voisi laittaa tuohon Kiinaan.

Vierailija

Viestit menivät taas väärinpäin. Lisää ehdotuksia, myös muilta käyttäjiltä. Toki myös Salwerilla on sanavapaus.

Vierailija

No,tässä tulisi vähän Hamiltonista.Lewis Carl Davidson Hamilton on syntynyt Yhdistyneessä kuningaskunnassa.Lewis Hamilton on brittiläinen kilpa-ajaja sekä kaikkien aikojen nuorin ja hallitseva F-1 maailmanmestari.Hamilton oli jo lähellä voittaa ensimmäinen maailmanmestaruudensa ensimmäisellä kaudellaan, mutta Kimi Räikkönen puristi ohi ja voitti maailmanmestaruuden.Gp-2 uralla Hamilton voitti maailmanmestaruuden.Kaudella 2007 Hamilton aloitti F-1 uransa Mc Larenin tallissa.Hän ajoi ekan F-1 kilpailunsa Australiassa ja otti heti kolmannen sijan.Sen jälkeen hän otti myös Malesiassa ja Bahrainissa kakkossijat ja oli kolmen osakilpailun jälkeen jaetulla ykköspaikalla Fernando Alonson ja Kimi Räikkösen kanssa.Ensimmäisen voiton Hamilton otti Kanadassa ja siirtyi MM-sarjan kärkeen yksinään.Seuraavassa Amerikassa ajetussa kilpailussa Hamilton otti jälleen paalupaikan ja voiton.Ranskassa Hamilton jäi kolmanneksi Felipe Massan ja Kimi Räikkösen taakse.Hamilton starttasi paalupaikasta,mutta joutui antautumaan Alonsolle ja Räikköselle.Turkissa Hamilton jäi viidenneksi.Kauden 15.osakilpailussa Japanissa Hamilton voitti,Kimi jäi kolmanneksi ja Alonso keskeytti.Kun oli enää 2kilpailua jäljellä niin Hamilton johti Alonsoa 12 pisteellä ja Kimiä 17 pinnalla.Seuraavassa kilpailussa Kiinassa Hamilton keskeytti,Kimi voitti ja Alonso oli toinen.Kauden päättävään kilpailuun lähdettiin näissä asetelmissa:1.Hamilton 107p 2.Alonso 103p 3.Räikkönen 100p.Brasiliassa Massa otti paalupaikan,Hamilton oli 2,Kimi 3 ja Alonso 4.Kilpailun voitti Kimi,Massa oli toinen ja Alonso 3.Tässä lopullinen top 3:1.Räikkönen 110p 2.Hamilton 109p 3.Alonso 109p.Räikkönen oli siis maailmanmestari.Kaudella 2008 Hamiltonilla oli suuret paineet,vaikka loppujen lopuksi Hamilton oli toinen kaudella 2007.Hamilton kuitenkin otti kauden ensimmäisessä kilpailussa paalupaikan ja voiton.Malesiassa Hamilton oli vasta viides ja Kimi Räikkönen voitti joten eroa Hamiltoniin oli 4 pistettä.Bahrainin kilpailu meni taas myttyyn Hamiltonilta.Hamilton putosi MM-sarjassa kolmanneksi jaetulle sijalle tallitoveri Heikki Kovalaisen kanssa.Monacon osakilpailun jälkeen Hamilton oli taas kärjessä.Kanadassa hän keskeytti,mutta pysyi kuitenkin kärjessä.Japanissa Hamilton oli 12:sta,mikä nosti Massan ja Kubican mukaan mestaruustaistoon,kun kaksi kilpailua oli jäljellä.Kiinassa Hamilton oli ylivoimainen.Voitti kisan,otti paalupaikan ja ajoi kilpailun nopeimman kierroksen.Siinä kisassa Kubica tippui pois mestaruustaistelusta.Ennen Brasilian kilpailua Massa oli 7 pistettä jäljessä Hamiltonia. Brasiliassa Massa hallitsi kilpailua.Hän otti paalupaikan,voiton ja nopeimman kierroksen.Hamiltonille riittäisi siis viides sija.Hän oli siinä pitkään,kunnes Vettel meni väkisin ohi.Massa ja Ferrari-talli tuulettivat jo,kunnes Hamilton ohitti Glockin jolla ei ollut sadekelirenkaita.Hamilton voitti siis yhden pisteen erolla Massaan maailmanmestaruuden.Tässä lopullinen Top3:1.Hamilton 98p2.Massa 97p3.Räikkönen 75p No,siinä se taisi olla.

Vierailija

Tässä pistetilanne:

1.Salwer1st/ 13p

2.Temer 5p

3.MaD ja Puhuva Koira 2p

Salwer on jo saanut arvonimen Formula-Ankisti2008, sillä hän on jo varmistanut mestaruutensa! Onnittelut!

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:Tämä ei nyt kuulu aiheeseen, mutta huomasitko Jorma, että huomenna on Ismon nimipäivä? Pitäisikö järjestää joku pikku yllätys?

Jaa, en ole huomannutkaan! Mitäköhän yllätystä oikein ajattelet? Millinkohan mahtaa olla Sepon päivä? :D

Vierailija

Tässä on kaksi aihetta, jotka ainakin tulevat kilpailukalenteriin: Sauber (f1-talli) ja BMW Sauber (f1-talli). Sopiiko tämä? Tietysti kyseessä on sama talli (tavallaan).

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Otto Ankka-94 kirjoitti:Seuraava kausi alkaa ensi viikon sunnuntaina!!!! Eli 23.11!

Hui! Niinkö pian? Eihän tässä ehdi valmistautua juurikaan lukemalla Formula-aiheisia kirjoja. Pitänee tänään vetäytyä lukemaan.

Vierailija

Huomio! Nyt alkavat formula1-testit! Niistä ei ole mitään muuta hyötyä, kuin että saa pitää kirjoitusintoaan yllä (tai jotain sellaista).

Näiden testien aiheena on MCLAREN-TALLI! Testit päättyvät silloin, kun seuraava kausi alkaa.

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:

Otto Ankka-94 kirjoitti:Seuraava kausi alkaa ensi viikon sunnuntaina!!!! Eli 23.11!

Hui! Niinkö pian? Eihän tässä ehdi valmistautua juurikaan lukemalla Formula-aiheisia kirjoja. Pitänee tänään vetäytyä lukemaan.

Koita pistää hanttiin Ankkarockille, jos hän osallistuu Formulaviestimaratoniin.

Vierailija

Mitä pitäisitte sellaisesta piste uudistuksesta, että pisteet menisivät näin: Ensimmäisestä sijasta saa 10 pistettä, toisesta 8p, kolmannesta 6p, neljännestä 4p ja viidennestä sijasta 2p, muille sijoille sijoittuneille ei pisteitä jaettaisi.

Kuulostaako yhtään järkevältä?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat