Formula 1 mm ratkeaa tänään!

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tänään illalla kannattaa muistaa katsoa netistä tai tv:stä formula 1 päätöskisa! Toivon mestaruutta Felipe Massalle, kumman puolella te olette? Lewis Hamiltonin vai Massan?

Jännittävät lähtöruudut ainakin:

1. Massa 2. Trulli

3. Räikkönen 4. Hamilton

5. Kovalainen 6. Alonso

7. Vettel 8. Heidfeld

Ukkosmyrskyä luvattu...en usko että tulee, ja Hamilton voi olla taas hyvä sateella sitten.

Brasilian GP klo 19.00

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Toivoisin Massaa, koska en pidä Hamiltonista. Englantilaisten "kultapoika, "hannuhanhi" ja ties mikä "onnetar". Kyllä Massa ansaitsisi voiton, mutta pahalta näyttää. Saapa nähdä, mitä käy. Massaa kuitenkin toivon mestariksi. Tosin, jos Massa nyt voittaa Kimi ei olisi Ferrari- tallissa niin hyvässä asemassa, vaan silloin vallitsisi tasavertaisuus. Kun taas, jos Hamilton voittaa, voisi olettaa, ettei Kovalaisen tilanne ainakaan paremmaksi muutu. Joten, sillä ei kauheasti väliä ole kumpi voittaa, jos suomalaisia ajatellaan. Kysymysmerkki kuitenkin on: Missä Rosberg ajaa, kun hänen sopimuksensa loppuu? Huh, tulipa pitkä viesti.

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Empell kirjoitti:Kysymysmerkki kuitenkin on: Missä Rosberg ajaa, kun hänen sopimuksensa loppuu? Huh, tulipa pitkä viesti.

Rosbergilla on sopimusta Willamsin kanssa vuoden 2010 loppuun kuin on myös Räikkösellä Ferrarilla. Olisikohan Ferrari Rosbergin seuraava talli? Tosin samaa paikkaa havittelee liuta muitakin kuljettajia etunenässä Alonso ja Vettel.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Salwer1st/ kirjoitti:Maxilla on klo. 19. Massan joukkoihin minäkin kuulun. Toivon kuivaa, sillä renkaat kuorivat silloin enemmän ja se saattaa olla McLarenin heikkous.

Sen takia mäkin toivon kuivaa, jännitystä olisi kyllä enemmän märällä.

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

djlordi kirjoitti:

Salwer1st/ kirjoitti:Maxilla on klo. 19. Massan joukkoihin minäkin kuulun. Toivon kuivaa, sillä renkaat kuorivat silloin enemmän ja se saattaa olla McLarenin heikkous.

Sen takia mäkin toivon kuivaa, jännitystä olisi kyllä enemmän märällä.

Juu, jännitystä olisi, mutta Ferrarihan on kilpailukykyisempikin lämpimässä. Kuivaa kieliä odotellessa.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Glockin takia Massa ei voittanut maailmanmestaruutta, Hamilton olisi ollut kuudes, jos ei olisi viimeisessä mutkassa noussut viidenneksi ohi Glockin. Voihan *!

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Sattumalta löysin vuoden vanhan keskuselun, eilenhän se F1-mestaruus taas sitten ratkesi. Olisi saanut ratkaisut jäädä viimeiseen kisaan, mutta ainakin Button pääsee ajamaan Abu Dhabiin ilman paineita. Itse olisin kyllä Vettelille mieluummin mestaruuden antanut, hänellä vain oli paljon epäonnea kauden aikana. Oli muuten aika mielenkiintoinen viikonloppu, kun aika-ajoissa kauhea vesisade, ja kesto yli 2 ja puoli tuntia. Kisassa taas 1. kierros oli vähän ihmeellinen, ja varsinkin Kovalaisen ja Räikkösen "pelleily" varikolla. McLaren päästi liian ajoissa Kovalaisen varikolta, ja bensaletku jäi autoon kiinni. Onneksi Kimille ei käynyt kuinkaan, vaikka syttyikin hetkeksi palamaan. Button siis mestari vuosimallia 2009. Ensi kaudella taas uusi mestari, vai kuinka?

Vierailija

Kaikki kunnnia maailmanmestaruudesta sille, kelle kunnia kuuluu. Eli Ross Brawnille. En jaksa uskoa, että Buttonin komeetankaltainen nousu tälle vuodelle johtui hänen "kykyjensä" heräämisestä. Keskinkertainen kuljettaja pysyy keskinkertaisena. Siis, jos ei saa ohjastettavakseen samanlaista hirviötä, joka Buttonilla ja Barrichelolla oli kauden alussa. Brawn teki loistavaa työtä auton suhteen osoittaen, miksi oli Jean Todtin luottomies Ferrarilla, mitä teknisiin asioihin tuli.

Johan tuo Buttonin hyytyminen loppukaudesta osoitti, että hänkin on vain tavallinen kuolevainen, kunhan muutkin tallit saavat tarpeeksi hyvät autot.

Mutta haluaisin nostaa myös esille "vanhaherra" Rubensin. HÄN se tässä teki esimerkillistä työtä. Hän kykeni ottamaan kaksi voittoa kauden loppupuolella, jolloin vastassa olivat muutkin kuin tallikaveri. Mainiota työtä! Hän olisi todennäköisesti napsinut voittoja alkukaudestakin, mutta silloin hän kärsi ikuisesta kakkoskuskin asemastaan. Itse olisin kyllä suonut Barrichellolle kruunun hänen hienolle, ja samalle F1-historian pisimmälle, uralleen.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Olen sitä mieltä, että lähes kuka tahansa olisi voinut voittaa Brawnilla mestaruuden. Ei Button mitenkään erityisen hyvin ajanut. Alkukaudesta vain oli niin ylivoimainen, että sillä ratkaisi mestaruuden. Ja alkukauden ylivoimaisuus taas johtui siitä, että Brawn oli ainut auto, jossa oli tupladiffuusori, mutta sitten kun muutkin tallit ottivat sen käyttöön, niin heti ero kärkitalliin pieneni. Mutta jos jotakin voi sanoa tuurimestariksi, niin se on Hamilton :) Myös Schumi voitti yhden mestaruuden huijaamalla.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat