Tanssiviestimaraton: Only one

Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Eli tein viestimaratonin, joka on kopioitu Salwerilta (sorry!), tässä on tanssi aiheena, ja joka toinen viikko vaihtuu aihe, silti sama topi. Ensimmäisenä aiheena on Klassiset tanssit (baletti, paritansseista valssi ja tango), eli on vähän vapaampi aihe kirjoittaa niin pitkästi kuin mahdollista, mutta viikko aikaa kirjoittaa, ja ensi viikon sunnuntaina klo 16.00 ei voi enää kirjoittaa tähän aiheeseen klassisesta, vaan sanon uuden aiheen mistä saa alkaa kirjoittaa aikaisintaan klo 18.00, näin se sitten jatkuu. Tiedän ettei tämä saa suurta suosiota koska on kopio, en ole missään suosiossa sivuilla eikä aihe ehkä kiinnosta monia, mutta toivon että jotku tulisivat kirjoittamaan. Laitan tuohon helpottamiseksi kolme seuraavaa aihetta, tämä mukaan lukien, sitten uudet ja siitä alkaa 2-"kausi", eli sitten laitan uudet, jos kirjoittajia vain suinkin löytyy.

Aiheet seuraaville viikoille:

Klassiset tanssit (Valssi ja baletti) (2.11-9.11)

Rytminen voimistelu (agrobatia ja cheerleading/cheerdancing)(9.11-16.11)

Paritanssit (Samba, tango jne..) (16.11-22.11)

Eli tuossa olisi vähän matkaa aiheita, eli nyt kirjoittaa voi alkaa klo 16.00, loppuu ensi viikolla 9.11 klo 16.00 ja seuraavaa aihetta saa alkaa kirjoittaa klo 17.00. mukavia kirjoitushetkiä!

Ja, että ne sujuisimukavasti, kirjoitan muutamat säännöt.

1. EI saa kopioida mistään!!!!!

2. Pitää osallistua vähintään viidellä rivillä.

3. Ei saa haukkua keskustelu tai laittaa turhia viestejä.

Tuossa tärkeimmät säännöt, lisää tulee tarpeen vaatiessa, ja kirjoitusaikaa yhdestä aiheesta on viikko.

Kommentit (10)

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Klassinen tanssi on yksi kaikista maailman Tanssiryhmistä, ja se on useiden mielestä hienoa katseltavaa. Klassista tanssia on esitelty niin Sanomalehdistä Sarjakuviin ja TV-Ohjelmissakin voi nähdä paljon Klassista tanssia. Tanssia harrastavat erityisesti naiset, mutta myös miehetkin. Naisilla on yleensä hieno puku, kuten miehillä. Klassiseen tangoo..eikun siis Klassiseen tanssiin kuuluvat muunmuassa Tanko, Valssi, Baletti ja Jooga..Eikun ok.

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

No, koska olen herkkähermoinen, huono odottaja, ensimmäinen osa päättyi tähän, ja on helppoa sijoittaa..

1. Ankkarock (4,5 riviä, 3pistettä)

2. Salwer (1,01 riviä, 2 pistettä)

No niin, eli seuraava aihe on Rytminen voimistelu (agrobatia ja cheerleading/cheerdancing) ja jos taas on yhtä hiljaista niin jatkan edelleen raa'asti sitä yhden päivän kirjoitusaika-systeemiä.

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

JO€ POIKA $INGAPOR€$TA kirjoitti:Ohömmm..... (Köh köh..) Jos totta puhutaan niin en ole mikään parkettien partaveitsi.:^)

Ei se mitään : ) Kyllä sinä jotain kirjoitettavaa löydät! Jos haluat siis..

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Otto Ankka-94 kirjoitti:En tiedä tanssista mitään, joten en viitsi osallistua. :(

Okei... ei se mitään, kyllä tänne vielä joku osallistuu..

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Ankkarock kirjoitti:Klassinen tanssi on yksi kaikista maailman Tanssiryhmistä, ja se on useiden mielestä hienoa katseltavaa. Klassista tanssia on esitelty niin Sanomalehdistä Sarjakuviin ja TV-Ohjelmissakin voi nähdä paljon Klassista tanssia. Tanssia harrastavat erityisesti naiset, mutta myös miehetkin. Naisilla on yleensä hieno puku, kuten miehillä. Klassiseen tangoo..eikun siis Klassiseen tanssiin kuuluvat muunmuassa Tanko, Valssi, Baletti ja Jooga..Eikun ok.

Olipa hieno viesti... noo...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat